:: |
Autor |
Poruka |
Lilly lovedoll *GiMmE mOrE*
|
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 3257
|
|
Nikad im to ne bih rekla, tako bih samo ispala ljubomorna, ponizena, kao da ja nemam sama ljubav pa mi smeta tudja.
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
verovatno bih se prebacial na drugu temu ako smatram da je neko preterao, nemam nista protiv atudje ljubavi ali imam protiv gusenja sebe
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Jednostavno sa takvim parom,ako su mi dobri prijatelji -ustanem i odem kad me "smore" i kazem "get a room", to je nepristojno. Ne bojim se da ce pomisliti da sam ljubomorna,jer kazem ako su u pitanju prijatelji. Ako je u pitanju neko drugi, ne kazem nista vise osim" e,moram da idem,hajD cao".
Postoji nesto sto se zove pristojnost i obzir prema ljudima koji sede za stolom. Narocito u situacijama kada nas je troje tj par+ja. To tek ne trpim.
|
|
|
|
|
|
meeee Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 25 Dec 2007 Poruke: 221
|
|
ne znam kako nekima moze da smeta zaljubljeni par?jednostavno takve osobe ne mogu da me smore.Ljubav me ne smara,cak ni kada sam ja sama a dvoje non-stop pricaju kako su srecni.Tek onda slusam sve o njima,pitam ih kako su se upoznali...A kada sam ja u vezi,i dvoje su u vezi,...pa onda nisu ni vazni,onda ih i ne slusam nego samo klimam glavom i razmisljam"sta li sada radi moja ljubav?"
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|