:: |
Autor |
Poruka |
-Iva- Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 13 Mar 2007 Poruke: 34 Mesto: Arandjelovac

|
|
Dobro bih razmislila,ali bi se svakako trudila da sacuvam brak ako je moguce!
|
|
|
|
|
 |
pussycatvk Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 09 Feb 2007 Poruke: 63 Mesto: Vinkovci

|
|
Potpuno se slažem sa nick1982! Rekao je sve točno onak kak i ja mislim! Definitivno-razvod! Bez razmišljanja!
|
_________________ Relax... take it easy...  |
|
|
|
 |
nesa_bulje_mesa_2 Banovan! Upućeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 24 Mar 2007 Poruke: 305

|
|
dzonisa je napisao/la sledeće: | zesce zaBiiiiiPana situacija.Ali kako nas narod kaze bolje dobar razvod nego los brak |
U potpunosti se slazem sa ovim!!!
|
|
|
|
|
 |
Reaktivac Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 52
Datum registracije: 05 Sep 2004 Poruke: 58

|
|
Uvijek brak, sve dok jedna strana ne želi ostati dalje u braku. Najlakše se je razvesti...
|
|
|
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
U svakom braku postoji dobrih i losih stvari .. upravo zato i postoji dosta razvoda u danasnjem svetu zato sto dosta partnera ne razume jedno drugog i onda srljaju bez ikakvog razuma i bez ikakvog pojma sta ce sledeci dan da donese.
Ako se osoba ne razume, onda ne treba ni stupati u brak sa tom osobom nego jednostavno ostati na " regularnoj vezi " posto ni u jednom braku ne cvetaju stalno crvene ruze .. znaci nekad ce biti i trnja a nekad se zna ruza i polomiti ali .. uvek dodje drugo prolece
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
|
|
 |
BulatCar ::The Dark Knight::

|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Jun 2007 Poruke: 10451 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Brak pun frustracija, svadje, netolerancije sa malo ljubavi nikako nije dobar za decu, a na njih treba najviše i misliti u toj situaciji, to dete treba da izraste u emocionalno zrelu osobu, sa zdravim shvatanjima i pogledima na svet. to se nikako ne može ostvariti u domu gde je nasilje konstantno prisutno verbalno i(li) fizičko.
Živeti u domu bez ljubavi je isto kao imati polomljene prozore na kući - duvaju vetrovi sa svih strana... Razvod je najbolja solucija.
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
 |
zasto banovan? Upozorenja: 2 od 3 U INAT BAGRI

|
Godine: 114
Datum registracije: 28 Apr 2008 Poruke: 1523 Mesto: za sankom

|
|
razvod nije rjesenje
|
_________________ Jedan i jedini duplirani član, HELLBRINGER.
U inat svima,bez mane i straha.
Hajdemo dalje,moja tugo,
tamo gdje nas ne zna niko,
pričo moja iz djetinjstva,
na tebe sam navik'o...
Mijenjam ženu za dvije krave,šifra PROŠIRUJEM KAPACITET!
Sva vlast rakiji !!! |
|
|
|
 |
BulatCar ::The Dark Knight::

|
Datum registracije: 25 Jun 2007 Poruke: 10451 Mesto: ~Liga senki~

|
|
zasto banovan? je napisao/la sledeće: |
razvod nije rjesenje |
Nagovoriti balkanca nemožeš da ode u pozorište a kamoli u bračno savetovalište ... lakše je podići glas i ruku neko reći lepu reč voljenima
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
 |
KInder Torta Moj Dobri Anđele...

|
Datum registracije: 13 Jul 2007 Poruke: 8238 Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...

|
|
Posto su moji roditelji razvedeni i svasta sam se nagledala recicu samo :
Bolje srecan razvod nego nesrecan brak!
|
_________________ Proslo je sve za tebe ja sam sad stranac u noci,
A, zelim te, i zovem te... |
|
|
|
 |
šamar Iskusni član

|
Godine: 116
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend

|
|
zašto biti u braku kad on to više nije.razvod definitivno,ko kaže da će djeci biti bolje u lošem braku??ali nisu tu samo u pitanju djeca.lošije će im biti sigurno kad se mama i tata malo posvađaju,ili kad tata i mama odu da traže sebi druge mame i tate.svedno će da dođe do razvoda samo je pitanje vremena.jer može da priča ko šta hoće ljubav kad jednom izgubi svoju žar,tu nema više povratka.
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
 |
tangens Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 20 Jan 2009 Poruke: 84 Mesto: MESTO

|
|
ako su obje strane za razvod onda je ok razvod, ali ako je samo jedna onda nisam...treba probati sve moguce opcije da se brak spasi, jer ko zna, nikad se ne zna
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|