www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

sta ako....
Strana prethodna  1, 2, 3
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 44

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 29, 2007 5:47 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bas, bas cudna tema. Kako je ranije nisam primetio???

Iskreno, razumem devojke koje napuste tipa zbog opijanja - em pijani bazde na alkohol, em su nepredvidljivi...

Tako da pitanje nije "devojka ili pice", nego time se samo testira koliko vas vasa devojka trpi ozderane.

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

NemanjaSO
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 18 Apr 2007
Mesto: Sombor

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 05, 2007 1:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne konzumiram alkohol a definitivno bih ostavio devojku kada bi mi to rekla jer nevolim nikakve uslove u vezi takav sam kakav sam i ...

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 05, 2007 1:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

coco_bill je napisao/la sledeće:
Bas, bas cudna tema. Kako je ranije nisam primetio???

Iskreno, razumem devojke koje napuste tipa zbog opijanja - em pijani bazde na alkohol, em su nepredvidljivi...

Em štucaju, em povraćaju, kako si to mogao da zaboraviš? Glavno si zaboravio.

Pitanje je malo besmisleno, šta znači to devojka ili alkohol? Dodje li frajer u tu situaciju da mora da bira izmedju devojke i pića, onda...
Onda pravac Vršac, tamo je valjda taj centar gde se leče osobe zavisne od alkohola. Samo čike u belom su njegova slamka spasa.

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 44

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 05, 2007 2:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

velociraptor je napisao/la sledeće:
Pitanje je malo besmisleno, šta znači to devojka ili alkohol? Dodje li frajer u tu situaciju da mora da bira izmedju devojke i pića, onda...
Onda pravac Vršac, tamo je valjda taj centar gde se leče osobe zavisne od alkohola. Samo čike u belom su njegova slamka spasa.

U pravu si. Jedino je Vršac (i Kovin) treći izbor kod takve dileme.

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

dreamwalker
*dragancee*
<b>*dragancee*</b>

Datum registracije: 06 Apr 2007
Mesto: * in the dream *

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 27, 2007 3:24 pm    Naslov poruke: Re: sta ako.... Na vrh strane Na dno strane

zmaj_na_kvadrat je napisao/la sledeće:
sta ako vi pijete, a vasa devojka misli da je to samo nacin da privucete paznju.....devojka ili pice, pitanje je sad????

mislim da bih bio spreman ostaviti pice zbog devojke a da ona to ne zna Wink

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 27, 2007 6:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Glupo je postavljati decku taj ultimatum, ali eto npr ja ne volim da mi decko dolazi pijan Twisted Evil nimalo nije prijatno. Ok, popije se, ok lepo je sa drustvom i svakako da treba,sve je to deo zabave,ali ne treba preterivati.
Ne bih zahtevala nesto tako,ali ako bih primetila da to prelazi svake granice pokusala bih da mu pomognem da se odvikne. To je sve.

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 27, 2007 6:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
ali ako bih primetila da to prelazi svake granice pokusala bih da mu pomognem da se odvikne. To je sve.

potpuno se slazem... nikako ga ne bih uslovljavala... mada ovaj moj ne pije tako da nemam tih problema Rolling Eyes

~ Banetova Žena ~

Ilija@Nis
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 16 Jun 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 28, 2007 12:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A koliko pica ? Laughing

Bojan_kralj
~Angel azul~
<font color='blue'><b>~Angel azul~</b></font>

Datum registracije: 23 Apr 2007
Mesto: Debela 'ladovina

spain.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 28, 2007 12:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sta je bilo ja volim da pijem to uopste ne krijem...do sada se devojke nisu bunile videcemo sta ce biti u buducnosti...

Nema 'leba bez motike...reče lopov i motikom razbi izlog pekare !

Mr. Bond
IntruderSRB™
<b>IntruderSRB™</b>

Datum registracije: 04 Apr 2005
Mesto: Beograd - Novi Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 28, 2007 2:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nemam pojma mojoj bivsoj nije smetalo ni kad sam bio pijan. Nikada nisam bio u situaciji da se unezverim od alkohola uvek sam u onoj happy varijanti pijanstva Smile

Samo ne znam uopste odakle ideja za pitanje... Ja jos nisam cuo da je devojka nekog uslovila - taj mora da je bas tezak slucaj i da ga ona MNOGO voli. Neka druga bi ga oterala u pm i ostavila tako da ako dodje do toga da mi to DEVOJKA kaze onda cu sigurno izabrati nju a ne alkohol. Jer da joj nije stalo do mene, zasto bi se onda pa trudila?

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> sta ako.... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3
Strana 3 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon