:: |
Autor |
Poruka |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Bas, bas cudna tema. Kako je ranije nisam primetio???
Iskreno, razumem devojke koje napuste tipa zbog opijanja - em pijani bazde na alkohol, em su nepredvidljivi...
Tako da pitanje nije "devojka ili pice", nego time se samo testira koliko vas vasa devojka trpi ozderane.
|
|
|
NemanjaSO Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 18 Apr 2007 Poruke: 154 Mesto: Sombor
|
|
ne konzumiram alkohol a definitivno bih ostavio devojku kada bi mi to rekla jer nevolim nikakve uslove u vezi takav sam kakav sam i ...
|
_________________ Kako rece NE zeni koja kaze DA? |
|
|
|
|
velociraptor Banovan!
|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
|
|
coco_bill je napisao/la sledeće: | Bas, bas cudna tema. Kako je ranije nisam primetio???
Iskreno, razumem devojke koje napuste tipa zbog opijanja - em pijani bazde na alkohol, em su nepredvidljivi...
|
Em štucaju, em povraćaju, kako si to mogao da zaboraviš? Glavno si zaboravio.
Pitanje je malo besmisleno, šta znači to devojka ili alkohol? Dodje li frajer u tu situaciju da mora da bira izmedju devojke i pića, onda...
Onda pravac Vršac, tamo je valjda taj centar gde se leče osobe zavisne od alkohola. Samo čike u belom su njegova slamka spasa.
|
|
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
velociraptor je napisao/la sledeće: | Pitanje je malo besmisleno, šta znači to devojka ili alkohol? Dodje li frajer u tu situaciju da mora da bira izmedju devojke i pića, onda...
Onda pravac Vršac, tamo je valjda taj centar gde se leče osobe zavisne od alkohola. Samo čike u belom su njegova slamka spasa. |
U pravu si. Jedino je Vršac (i Kovin) treći izbor kod takve dileme.
|
|
|
dreamwalker *dragancee*
|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *
|
|
zmaj_na_kvadrat je napisao/la sledeće: | sta ako vi pijete, a vasa devojka misli da je to samo nacin da privucete paznju.....devojka ili pice, pitanje je sad???? |
mislim da bih bio spreman ostaviti pice zbog devojke a da ona to ne zna
|
|
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Glupo je postavljati decku taj ultimatum, ali eto npr ja ne volim da mi decko dolazi pijan nimalo nije prijatno. Ok, popije se, ok lepo je sa drustvom i svakako da treba,sve je to deo zabave,ali ne treba preterivati.
Ne bih zahtevala nesto tako,ali ako bih primetila da to prelazi svake granice pokusala bih da mu pomognem da se odvikne. To je sve.
|
|
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
Citat: | ali ako bih primetila da to prelazi svake granice pokusala bih da mu pomognem da se odvikne. To je sve. |
potpuno se slazem... nikako ga ne bih uslovljavala... mada ovaj moj ne pije tako da nemam tih problema
|
|
|
Ilija@Nis Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 16 Jun 2007 Poruke: 124
|
|
A koliko pica ?
|
_________________ "Ali znaj, cuces plac uvek kada uzmes mac, jedino ljubav sme s nule da pokrene sve" |
|
|
|
|
Bojan_kralj ~Angel azul~
|
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina
|
|
Sta je bilo ja volim da pijem to uopste ne krijem...do sada se devojke nisu bunile videcemo sta ce biti u buducnosti...
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Nemam pojma mojoj bivsoj nije smetalo ni kad sam bio pijan. Nikada nisam bio u situaciji da se unezverim od alkohola uvek sam u onoj happy varijanti pijanstva
Samo ne znam uopste odakle ideja za pitanje... Ja jos nisam cuo da je devojka nekog uslovila - taj mora da je bas tezak slucaj i da ga ona MNOGO voli. Neka druga bi ga oterala u pm i ostavila tako da ako dodje do toga da mi to DEVOJKA kaze onda cu sigurno izabrati nju a ne alkohol. Jer da joj nije stalo do mene, zasto bi se onda pa trudila?
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|