:: |
Autor |
Poruka |
zucica Upozorenja: 1 od 3 Upućeni član
|
Datum registracije: 08 Maj 2010 Poruke: 301 Mesto: Odžaci
|
|
gkukolj je napisao/la sledeće: | Ne mislim da je život komlikovan ili kompliciran, kako god. Smatram da ga sami sebi komplikujemo uvijek težeći nečemu za šta nismo sposobni niti smo dorasli i to što ne postignemo dodatno nas frustrira ... u stanju smo propustiti deset dobrih, vrijednih, zbilja životnih stvari u kojima možemo zaista uživati, ali ne ... čovjek je po svojoj prirodi prokleto biće i sklono uvijek da okrivi sudbinu ili Boga, ne shvatajući da nam ili jedno ili drugo (zavisi od toga u šta već vjerujemo) uvijek daju a mi to nismo u stanju prepoznati ili uzeti. Koliko ljubavi u sebi još možemo osjetiti, koliko volje, život je čudo, jedan dar koji treba čuvati i ne činiti ga sami sebi komplikovanim. |
svaku tvoju reč potpisujem, najveći problem je taj u ....našoj glavi. U stanju smo stajati pred zatvorenim vratima,razočarani što je tako, često ne primećujući da su ona do njih otvorena. Tja...........
|
_________________ KAKVE SU TI MISLI TAKAV TI JE ŽIVOT |
|
|
|
|
Brana voli MEDENE Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 08 Jul 2006 Poruke: 644 Mesto: ...MESTO MALENO....
|
|
Trenutno sam u ovom tripu da mi je vise dosta svega...nista mi ne ide od ruke, koliko god da se trudim...sve sam upropastila sto sam mogla...sve sto je vredelo...bez imalo truda, a sad se svim silama trudim da to ispravim i ne ide...samo pravim jos vece gluposti...dokle vise? Nema smisla...
|
_________________ ... Padale su tvoje kise pored mene zedne..pevale se pesme tvoje, za mene nijedne.... |
|
|
|
|
nakia Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 27 Jan 2007 Poruke: 178
|
|
Ono sto je sigurno jeste da se mnoge stvari desavaju iznenada, nespremno ih docekamo, a onda o tome stalno razmisljamo!
|
_________________ Odlazim sa sajta, iz Srbije, čeka me neko!
Dovidjenja DOMACI.DE |
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Život je divan, samo smo mi ljudi spremni da ga iskompliciramo u trenu i poslije se danima jedemo bez potrebe, a rješenje je uvijek tako blizu samo ga zbog bijesa ili nečeg lošeg u nama nismo u stanju vidjeti. Sami smo sebi najveći neprijatelji. Je, kada nam neko izloži problem, odmahnemo rukom i kažemo:"Daj, riješit će se, šta komplikuješ!" A ovamo, najmanji problem učinimo katastrofom i danima se satiremo, ne vidjevši koliko je lijepih stvari prošlo pored nas a sa njima i rješenje problema. Za sve smo odgovorni mi sami.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*
|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija
|
|
zivot je cudo...kojem se uvijek cudim...
taman sve poslozim, i neki vjetar naleti i to sve srusi...
tako da, jeste, zivot je previse komplikovan...
jer na neke stvari nemozemo da uticemo...jednostavno se dese...
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Tačno je da na neke stvari ne možemo da utičemo, ali one ne bi bile toliko strašne niti komplikovane, da mi u nastojanju da se sa njima suočomo, ne napravimo još gore komplikujući ih i smatrajući da se mogu ispraviti. Meni je život lijep još uvijek, trudim se da ga takvim načinim, trudim se da ono dobro koristim više i uživam više u svakoj iole lijepoj stvari koja mi se desi, a ono komplikovano što se pojavi...bože moj, proće i to. Ako se nastavim danima patiti i nervirati zašto je nešto onako kako ja mislim da ne bi trebalo, propustih mnogo toga lijepog što mi nože ublažiti i potisnuti tu komplikovanost koja se javi. Jer, istina je da ima uvijek mnogo ljepših stvari nego onih komplikovanih, samo mi to ne želimo vidjeti, više smo skloni da dan sebi upropastimo nečim lošim, i da takvi istresamo onu negativnost u vlastitoj nemoći. To je isto kao kad ja čitam vijesti i jedem se, umjesto da ih lijepo preskočim i pročitam samo neki lijep naslov, uljepšam dan i osjetim sreću što je neko tamo srećan.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
buhumir Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 52
Datum registracije: 25 Maj 2006 Poruke: 1 Mesto: Šternberk
|
|
Postoji jedna istina: Kada umreš, sve ćeš shvatiti.
Ali pazi!: Valja i obrnuto: Kad ćeč jednom sve znati, moraš umrit...!
Ljudi moji, puno ja znam i što više znam, to manje imam snage da živim...
|
|
|
|
|
|
Mysty ~abhor~
|
Godine: 35
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514
|
|
buhumir je napisao/la sledeće: | Postoji jedna istina: Kada umreš, sve ćeš shvatiti.
Ali pazi!: Valja i obrnuto: Kad ćeč jednom sve znati, moraš umrit...!
Ljudi moji, puno ja znam i što više znam, to manje imam snage da živim... |
Apsolutno te razumem i znam kako se osecas..
Sta reci, zivot je toliko jednostavan da ga mi ljudi toliko komplikujemo i idemo sami protiv sebe, sto ce nas jednog dana unistiti.
|
|
|
|
|
|
Vermerova Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Okt 2011 Poruke: 22
|
|
Mislite li da je život prekompliciran?
Niti je kompliciran a tek ne prekompliciran, ali smo zato mi i jedno i drugo.
|
_________________ Memento mori! |
|
|
|
|
carmen90 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 09 Maj 2007 Poruke: 368 Mesto: ***3 metra iznad neba***
|
|
Ja mislim da je zivot igra...i dogod ga tako posmatram sve radosti i tuge su podjednako velike, lepe i zabavne...
|
_________________ ***I do believe in fairy-tales*** |
|
|
|
|
milacik88 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 19 Avg 2013 Poruke: 16
|
|
zivot nikako nije komplikovan.
|
|
|
|
|
|
Eloxy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 105
Datum registracije: 01 Dec 2013 Poruke: 19 Mesto: Jug
|
|
Ne mislim
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|