:: |
Mogu li muškarci shvatiti žene? |
Ja (žena) kažem da mogu |
|
16% |
[ 8 ] |
Ja (žena) kažem da ne mogu |
|
42% |
[ 21 ] |
Ja (muško) kažem da mogu |
|
26% |
[ 13 ] |
Ja (muško) kažem da ne mogu |
|
16% |
[ 8 ] |
|
Ukupno glasova : 50 |
|
Autor |
Poruka |
Drigy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Sep 2003 Poruke: 48 Mesto: Ljubljana
|
|
Jesu komplikovane i mushkarci mogu da ih razumu .. shto i ne znachi, da treba da se slazhu sa njima u !mnogim! stvarima
|
|
|
|
|
|
OdbojkAsicAAA Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 09 Dec 2005 Poruke: 122
|
|
Definitivno ne mogu...kao ni mi njih....ali zasto....? Nije mi jasno....kao da smo toliko komplikovane.....jednostavno samo nam je potrebna ljubav,paznja....ali ne reci nego dela....samo da budemo centar njihovog sveta....( Samo )
|
|
|
Lea20 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Apr 2006 Poruke: 185
|
|
Mogu ali se bas ni ne trude
|
|
|
|
|
|
Trfac Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Feb 2007 Poruke: 85
|
|
ako iko upozna muskarca koji razumije zene,pa cestitajte mu u moje ime. ni zene,vecinu vremena, ne znaju sta hoce,
a to da se ne trudimo to bi bilo kao reci da mrav nece da obiđe svijet jer mu je mrsko,obisao bi on da moze,a i mi bi razumjeli da mozemo.
nekad se covjeku posreci pa uspije pogoditi zenine misli,al to je ko' dobiti na lotu.
|
|
|
|
|
|
semidelux Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Dec 2006 Poruke: 264 Mesto: NS
|
|
ako nishta drugo...mogu nas uvek zagrliti...
nikad mu nisam trazila da me potpuno shvati =)))
ono uvek me shvati koliko moze...pa me zagrli i to je onda 100 posto.
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Mogu, nisam komplikovana, momci bi uvijek razumijeli što im govorim, ja bih razumijela njih. To mi nije bilo teško. Tako je kako je.. Ako se nekad desi da dođe do nesporazuma, zaista ne treba od toga praviti dramu.
Drama, ako se već pravi, neka bude zbog ozbiljnih stvari. A sve ostalo se može razumijeti.
|
|
|
|
|
|
beba_anchy *** mai anđeo ***
|
Datum registracije: 08 Jan 2007 Poruke: 1357 Mesto: zege:p:D
|
|
kad im se sve lijepo nacrta mozda i shvate.. al jako rijetko
|
_________________ ... cijele noci molio sam nebo.. molio da posalje mi nekog.. jer po ovom blatu ja ne mogu... ja ne mogu sam |
|
|
|
|
goga20 ~lavica~
|
Godine: 40
Datum registracije: 30 Dec 2004 Poruke: 1092 Mesto: Linz
|
|
Ma mogu oni nas da shvate ali necu. Kazu ja te nerazumijem zasto je to tako ili tako.
Ja taj problem imam sa deckom cesto dodje to "ja tebe nerazumjem" e pa sad sam nasla resenje ako nerazumijes dozivi na sebi i odmah to drugacije izgleda. Da vidite kako me sad razumije!!!
|
|
|
|
|
|
ivan85_zmaj Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Feb 2007 Poruke: 18 Mesto: Smederevo City
|
|
Ponekad je tesko shvatiti zene, ali isto toliko nekad nije ni vazno da li se sa nekom razumete ili ne.
Najvaznije je da se razumete sa zenom svog zivota. OK, i tu su opet normalne razlike u misljenjima... ali u sustini mislim da licno mogu da razumem svaku zenu, a svoju po najvise...
|
_________________ I am the Alpha and the Omega
the Beginning and the End
the First and the Last |
|
|
|
|
Vampirela Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 31 Avg 2006 Poruke: 454 Mesto: Tamo gdje je on...
|
|
mislim da ne mozemo shvatiti jedni druge. muskarac nikada nece shvatiti kako zensko razmislja, isto kao sto ni mi nikada necemo skontati sta se njima vrti u glavi. ali mislim da je tako zanimljivije
|
_________________ LJubav je jedina stvar na svijetu koju ne treba objasnjavati i kojoj ne treba traziti razlog! |
|
|
|
|
stefan80 $$ Ђавољи адвокат $$
|
Godine: 44
Datum registracije: 06 Nov 2006 Poruke: 3261 Mesto: $$ DEVIL LAND $$
|
|
Mislim da je pravo pitanje da li covek moze samog sebe razumeti? Mislim da je i to tesko a kamo li shvatiti neku drugu osobu da li je u pitanju musko ili zensko stvarno je to nebitno!
|
|
|
|
plass_chamoice Upućeni član
|
Godine: 42
Datum registracije: 23 Okt 2006 Poruke: 259
|
|
mislim da ne mogu, ali se uvek mozemo praviti ludi
|