:: |
Autor |
Poruka |
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Hmm, pa ne volim ni kad se dječko previše glupira i ,,prosipa,, neke glupe šale a ni kad je toliko ozbiljan da ne znam što mu je?
Znači to bi isto bila neka sredina, malo više težim ka ozbiljnijim, prije sam više voljela šaljivdžije..Ali naravno sa dozom humora koja će nas zaista nasmejati tj. da se možemo zajedno šaliti!
|
|
|
|
|
|
ljubica1105 Upućeni član
|
Datum registracije: 21 Jan 2006 Poruke: 328 Mesto: BENKOVAC
|
|
uglavnom lud i nasmijesen
|
|
|
|
|
|
bLackLady ►∞ bLack eviL witch ∞◄
|
Godine: 45
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 13735 Mesto: Daleko od svih, u carstvu tame...
|
|
Privlače me muškarci puni duha, zanimljivi, nasmejani... ne mora da bude puno pričljiv, može i pogledom da mi kaže dosta. A sa druge strane, mora biti ozbiljan kada situacija to nalaže... ne zamislivo bi mi nilo da diskutujemo o nekoj ozbiljnoj temi a da se on pri tom smeška i ponaša kao da pričamo o ''farbanju jaja''
A fizički izgled, pa... baby face sa ponekom ozbiljnijom, muževnom crtom
|
_________________ Ko voli, nek izvoli... ali ne garantujem za vašu bezbednost...
|
|
|
|
|
la_descarada Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 204
|
|
ozbiljan ili nasmjesen...zlatna sredina je najbolja!
|
|
|
|
|
|
jelenaShe Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Okt 2005 Poruke: 191 Mesto: BanjaLuka
|
|
Najvise me privlace ozbiljni momci, valjda zato sto dodju kao neka neravnoteza mojoj neozbiljnosti...
Sto se tice poznatih faca... Al Pacino mmmmm naravno iz mladjih dana (npr. Kum)...
|
|
|
|
|
|
Re-Aleksa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 138
|
|
naravno nasmjesen...ali ne onda kad meni do smjeha nije....
|
_________________ Aleksa |
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
maza- je napisao/la sledeće: | Uvjek sam volila bad boys al one koji se znaju stvarno salit.. Znaci neka mjesavina opasnih i smijeshnih |
Točno ovo
|
|
|
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
definitivno smesko
|
|
|
emmi Odomaćeni član
|
Datum registracije: 28 Okt 2006 Poruke: 2041
|
|
Vise volim nasmejane decke ,ali zna se da ima situacija u kojim treba biti i ozbiljan .
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
jao,jao,jao kako sad da se odlucim!
ne mogu reci ni da bi mi zlatna sredina prijala. volim veseljake, ali da "osvajam" mrgude- ipak to je pravi izazov!
|
|
|
|
|
|
WuLiDiJa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Okt 2006 Poruke: 45 Mesto: beograd
|
|
nasmesen bar kad je samnom
|
_________________ osmeh je jedini jezik koji razumem, ljubav je jedini vazduh koji udisem..... |
|
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
smesko,smesko,smesko :lom:
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|