:: |
Autor |
Poruka |
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
Citat: | I sta ste sve spremni da uradite kad nadjete devojku koja je vredna vase ljubavi, kad nadjete onu pravu? |
isto sto i za najboljeg prijatelja, sestru, roditelje... ni nebo mi nije granica...
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.
|
|
Eh,mogao bih i ceo Svemir naglavačke da okrenem ako treba,ali ponekad onoj osobi za koju misliš da je prava...to ne vredi...jer takvu osobu oduševljavaju neke glupe stvari.
Tako da ne treba voleti nekog bezrezervno,ako taj neko to ne zaslužuje...
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
|
harleyy1 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 46
Datum registracije: 24 Apr 2006 Poruke: 10
|
|
WuLiDiJa je napisao/la sledeće: | Zivo me zanima da li ste ikada voleli zeenu na taj nacin....
Sta je najromanticnije sto ste uradili za nju?
I sta ste sve spremni da uradite kad nadjete devojku koja je vredna vase ljubavi, kad nadjete onu pravu? |
ufff za takvu dajem sve na svjetu
|
|
|
|
|
|
Killaz ***Don Brate***
|
Godine: 34
Datum registracije: 08 Nov 2006 Poruke: 4662 Mesto: Somewhere in the universe...
|
|
Volim jednu,uradio bih sve na svetu za nju,ali ne smem da joj pridjem da ne bi uprskao nesto,idem sa drugim devojkama misleci da cu da je zaboravim ali mi ne uspeva nikako
|
_________________ Vozim auto sa zvezdom na haubi,sedmica bembara S8 audi |
|
|
|
|
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.
|
|
Killaz je napisao/la sledeće: | Volim jednu,uradio bih sve na svetu za nju,ali ne smem da joj pridjem da ne bi uprskao nesto,idem sa drugim devojkama misleci da cu da je zaboravim ali mi ne uspeva nikako |
Pridji joj,brate,pridji.Bolje i da zabrljaš nego da se kasnije pokaješ što joj nisi prišao.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
|
MasterofDisaster Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 03 Okt 2007 Poruke: 15 Mesto: Srebrenik
|
|
ja sam bio s curo 15 mjeseci i volio sam je do neba... ama i vise sve bi dao za nju.... a saad nismo vise zajedno... i sve bi dao da se nismo posvadali, al sad da se pomirim s njom nema sanse
|
_________________ Let's Mess With The Best And Fu.k Them Like The Rest |
|
|
|
|
Ptolemej uvatija te, anđele
|
Datum registracije: 09 Feb 2008 Poruke: 12662 Mesto: Negdi na balkanu ...
|
|
Pa postojale su dvije cure koje sa voli do nebesa,ali obe su me razočarale i od tada se držim onog "no hard feeling"
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|