:: |
Autor |
Poruka |
acikap Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 09 Mar 2006 Poruke: 14

|
|
Zavisi od ispita. Postoje ispiti koje ako ne ponovis dan pred ispit, zaboravis kao da nisi nikada pogledao; neki drugi ostaju zauvek u glavi.
|
|
|
|
|
 |
dejmat Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Jan 2007 Poruke: 93 Mesto: Beograd

|
|
Pa zavisi od obima ispita ali ako sam dobro spremio nemam potrebu za ponavljanjem
|
|
|
|
|
 |
Anđela inso umjetnica

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293

|
|
Uglavnom to ne radim ali ako imam vremena, neposredno prije ispita mogu samo prelistati knjigu na brzinu, čisto da se podsjetim gde što stoji. Ako nisam uspjela naučiti nešto do samog ispita - neću se truditi da to naučim tad.
|
|
|
|
|
 |
sjena23 ~Shadow Lady In Love~

|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824

|
|
ponekad pomogne, a ponekad više odmogne, jer zaboravim i ime 8)
|
|
|
|
|
 |
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak

|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd

|
|
Why not? Nista sto je vec nauceno nece "izleprsati" iz glave tada, moze se samo procitati nesto novo ili nesto na sta nismo do tad posvetili dovoljno paznje. A pri toj nervozi i tremi pred sam izpit mozak radi 300 na sat i cak tad ono sto sam preskocila naucim brze nego nedelju dana pred ispit jer MORAM i nemam za kad drugo da odlazem.
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
|
|
 |
mivanam Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 26 Avg 2006 Poruke: 92

|
|
ne to vas samo moze zbuniti i uplasiti
|
|
|
|
|
 |
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.

|
|
Nikad ne ucim neposredno pre ispita,jer cesto mi se desavalo da hocu da obnovim jos samo jednu stvar,pa kad to obnovim odmah "ne mogu da se setim" jos 1000 drugih stvari,onda me uhvati panika jer mislim da nista ne znam i uvek mi se desavalo da nista ne uradim na ispitu.Zato na dan ispita ne ucim nikad to sto treba da polazem.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
 |
Vilenjakinja Sašina Kumica

|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889

|
|
Ponavljala san ga danas dok nisan ušla u učionicu za ispit. Uvik mislin da nešto ne izostavim. I tako svaki ispit.
|
|
|
|
|
 |
ekonomista87 Upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Sep 2006 Poruke: 278 Mesto: Vojvodina, Pancevo

|
|
Nisam za to posto moze samo da me jos vise zabuni
|
|
|
|
|
 |
mala_plava_18 Upućeni član

|
Datum registracije: 26 Nov 2005 Poruke: 292

|
|
Ja sam za ponavljanje pred ispit.Znalo mi se desiti da ne ponovim to jutro gradivo i tad nastane zbrka,nisam sigurna ni u sta.Ali kada ponovim,sve ide u najboljem toku.
|
|
|
|
|
 |
slalaz Dobro upućeni član

|
Godine: 35
Datum registracije: 22 Jan 2007 Poruke: 531

|
|
mislim da je korisno ako se makar prelista ili vide neke teze
|
_________________ can't stop my spinning head |
|
|
|
 |
mar4kos Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 44
Datum registracije: 09 Dec 2006 Poruke: 115

|
|
da ponavljam uvek pre i spita
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|