:: |
Autor |
Poruka |
slalaz Dobro upućeni član

|
Godine: 35
Datum registracije: 22 Jan 2007 Poruke: 531

|
|
ruke bukvalno perem svakih pola sata.npr. poslije kupatila,prije i poslije jela,nakon diranja stvari koje svi diraju(pih) itd.
|
_________________ can't stop my spinning head |
|
|
|
 |
Kiki07 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 78

|
|
Perem ruke hiljadu puta dnevno. Cak ako nisam u mogucnosti da operem ruke jer sam negde vani a moram da dotaknem lice oko ili sl. obavezno to radim tako sto podignem rukav pa onda unutrasnjim delom ruke uradim to.
|
_________________ Break |
|
|
|
 |
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak

|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd

|
|
Naravno da ih perem, ali sve u granicama normale...kad dodjem kuci, pre obroka... Nisam opterecena time toliko da bih nakon uzimanja u ruke daljinskog/telefona/i sl... odmah odlazila u kupatilo i prala ih.
Nemam obicaj da guram prste u usta, a i sto se lica tice, pa mislim da ipak vecu 'stetu' moze da nanese duga kosa koja se sigurno ne pere toliko cesto kao ruke, a pada po ceo dan preko lica.
Higijena ipak ne znaci preterivanje...
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
|
|
 |
Anđela inso umjetnica

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293

|
|
Perem ruke kad god osjetim potrebu za to,a to je vrlo često ( ne posle daljinskog ili tako nešto) ali baš često.
|
|
|
|
|
 |
cecy Luda do bola

|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Jun 2005 Poruke: 1809 Mesto: wien

|
|
|
|
 |
*kissy* *zauvijek njegova*

|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna

|
|
perem ruke cesto,pogotovo na poslu,najbolja prevencija sprečavanje zaraze je pranje ruku,zato perimo ruke
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|