:: |
Autor |
Poruka |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Bojan_kralj je napisao/la sledeće: | E pa problem je u tome sto taj covek je znao da mso u vezi, i oduvek se nabacivao mojoj devojci. Sto puta sam mu rekao da je se kloni ali nije vredelo, morao je da je napije i .... znate ves sta. Njega sam prebio a nju oterau u tri... |
Pa, čekaj onda! Ako ju je on napio, što ti je ona kriva???
|
|
|
velociraptor Banovan!
|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
|
|
@ Bojan kralj
A kako je došao uopšte u situaciju da je napije. Ako si njoj napomenuo da ga se kloni ona bi to i uradila. Znao je da ste u vezi? I ? To ništa ne menja, baš ništa. Njegovo je da je muva , a njeno da ti bude verna . Kad se desi preljuba, zapitaj se koliki je njen deo krivice.
Ima jedna poslovica koja kaže: neće pas ako kuja ne mrdda repom.
|
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Citat: | Ima jedna poslovica koja kaže: neće pas ako kuja ne mrdda repom.
|
E, jbg, sad Najbolje je da je žena uvek kriva
U ovom slučaju - da, slažem se, Njegovo je da proba, a Njeno da se postavi Mislim, da se smesti udobnije ili kaže ne
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
velociraptor Banovan!
|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
|
|
E, stvarno *** sad...Opet ja ispadnem bela vrana foruma, opet disharmonija medju mišljenjima. A ja došao rekoh da napišem bar nešto ozbiljno i ...Cvrc, ne ide.
A nikad ozbiljniji nisam bio.
Kuca = tepanje voljenoj osobi
Pas / Kuja/Kučka = imena koja kad se pripisuju ljudima imaju pežorativnu konotaciju.
A napisao sam : neće pas ako kuja ne mrda repom.
I on i ona su ljigavi ako tako nešto urade.
|
|
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Uz vasu dozvolu i ja bih se malo ukljucila u ovu pricu, cekaj, razumem ja prevaru i sve (do sad nisam bila prevarena,ili bar ne znam za to). smatram da krivicu snosi osoba koja vara. molim lepo. tu nema ni izgovora ni pogovora. ko je i kako spreman da oprosti i da li je uopste spreman to je druga stvar.
klin se klinom izbija-ne pomaze. i ona negde-gore-pomenuta-prica "ja jos samo kazem za neka svoja svrljanja..." -pa cekaj, odakle ti onda pravo da se zalis sto ti devojka nabija rogove???
|
|
|
|
|
|
Bojan_kralj ~Angel azul~
|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina
|
|
coco_bill je napisao/la sledeće: | Bojan_kralj je napisao/la sledeće: | E pa problem je u tome sto taj covek je znao da mso u vezi, i oduvek se nabacivao mojoj devojci. Sto puta sam mu rekao da je se kloni ali nije vredelo, morao je da je napije i .... znate ves sta. Njega sam prebio a nju oterau u tri... |
Pa, čekaj onda! Ako ju je on napio, što ti je ona kriva??? |
Cekajte malo da je ona bila verna i dobra ne bi dozvolila da je jedan debil napije. I setila bi se mene, sto je najgore cak mi je i priznala da joj je bilo lepo i da se ne kaje. Aona budala mi se smejala u lice, i aj mi sad recite sta bi vi uradili. Ja stvarno nisam mogao vise pukao mi je film i ubio sam boga u njemu. A nju kao sto sam rekao oterao sam u tri...
|
|
|
|
|
|
^^auh, ja tebe razumem. a ta tvoja devojka je ispala bas pravi gad. ono kao da je bas ciljala da te zesce povredi. to smejanje u facu- jadno.ali samo je pokazala ko je i sta je. jbg*, gorko iskustvo. ta gorcina ce vremenom ispariti,ali ce te uvek ostavljati u stand by fazi. ipak, mlad si ti decko, godine su pred tobom. samo teraj dalje.
Citat: | Pa, čekaj onda! Ako ju je on napio, što ti je ona kriva??? |
utoliko gore, ako ju je on napio i iskoristio-pa zaboga to je krivicno delo. - ako je uzeo bez njene saglasnosti. a s obzirom da je ona sebi dozvolila da se toliko napije i da ne gleda sa kim leze-no,no,no! to apsolutno nije opravdanje. ako se vratimo na nove,gore spomenute,cinjenice, mislim da cete se sloziti sa mnom.
|
|
|
|
|
|
Bojan_kralj ~Angel azul~
|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina
|
|
Naravno da cemo se sloziti. Nisu ispali fer prema meni ni ona ni on
|
|
|
|
|
|
:LOL: je napisao/la sledeće: | Citat: | Pa, čekaj onda! Ako ju je on napio, što ti je ona kriva??? |
utoliko gore, ako ju je on napio i iskoristio-pa zaboga to je krivicno delo. - ako je uzeo bez njene saglasnosti. a s obzirom da je ona sebi dozvolila da se toliko napije i da ne gleda sa kim leze-no,no,no! to apsolutno nije opravdanje. ako se vratimo na nove,gore spomenute,cinjenice, mislim da cete se sloziti sa mnom. |
Sad sam, iz Bojanovih kasnijih postova, video da je ona dozvolila da je napije.
Znaš već, svako se drugačije ponaša kad se napije.
|
|
|
sove Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Jul 2007 Poruke: 26 Mesto: Sam sever Srbije
|
|
Nisam ali ako bi me neka prevarila,momentalno bi je ostavio jer nevolim da mi neko nesto radi iza ledja jer ni jato ne volim drugom da radim.Ako nije u stanju da bude samo samnom onda ne zelim da bude u opste samnom!!
|
_________________ NE(NORMALAN) |
|
|
|
|
|
|
|
Citat: | Znaš već, svako se drugačije ponaša kad se napije. |
to je u neku ruku tacno, ali rizikovacu da me skapirate kao staromodnu, ali smatram da devojka ipak treba u svakom trenutku da vodi racuna o svom ponasanju. narocito kada su tako delikatne stvari u pitanju.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
:LOL: je napisao/la sledeće: | to je u neku ruku tacno, ali rizikovacu da me skapirate kao staromodnu, ali smatram da devojka ipak treba u svakom trenutku da vodi racuna o svom ponasanju. narocito kada su tako delikatne stvari u pitanju. |
Apsolutno se slažem.
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|