:: |
Autor |
Poruka |
damir_tz Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Jan 2006 Poruke: 85
|
|
Mislim da on ne bi trebao biti neprijatelj br. jedan Kazahstana jer nakon ovog filma povecat ce im se turizam (ako ga je ikad bilo)
|
|
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Ne citas "Vesti dana". Borat je postao omiljen u Kazahstanu jer je promovisao tu zemlju, ali zato rumunski Cigani [gde je sniman pocetak filma] hoce da ga nabiju na kolac.
Gledao sam film. I svideo mi se i nije mi se svideo. Ima dosta "bljak" fazona, ali ima i jako puno dobrih, kao ono kad ismeva Pentikostnu crkvu.
|
|
|
Sonezi Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 07 Dec 2006 Poruke: 68
|
|
|
|
|
-*-Diva-*- ~mali djavolak~
|
Godine: 33
Datum registracije: 10 Okt 2006 Poruke: 5070 Mesto: *~najlepse na svetu~*
|
|
film je u sustini super smesan ali ima nekih malo bolesnih delova..
|
|
|
|
|
|
djokili Dobro upućeni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 31 Jan 2005 Poruke: 517 Mesto: Krusevac
|
|
|
|
|
Mladen 7 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 27 Maj 2006 Poruke: 94 Mesto: Koprivnica
|
|
ODLIČAN JE FILM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wa wa wi wa
|
_________________ We ride together, we die together, Bad Boys for life |
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Katastrofaaaaaaaaaaaaa
ako nekome znaci smijesno da se ismijavaoju retardirane osobe i jos niz gluposti svaka mu cast..svakom njegovo misljenje ali meni je film katastrofa ziva i jako je dosadan
ESMA REDŽEPOVA TRAŽI 800.000 EURA OD PRODUCENATA "BORATA"
Slavna makedonska romska pjevačica odlučila je da od producenata filma "Borat" traži 800.000 eura zato što su koristili njenu pjesmu bez dopuštenja, objavio je u petak jedan srbijanski dnevni list.
"Tužit ću producente Borata i tražiti 800.000 eura odštete", izjavila je pjevačica Esma Redžepova" za Politiku.
Njena pjesma "Čaje šukarije", vrlo popularna na Balkanu, upotrijebljena je više puta u filmu.
"Dosta mi je više da se svi služe mojom pjesmom. Upotrebljava se bez dopuštenja i niko ne kaže da sam je ja napisala", požalila se Esma Redžepova, ocijenivši da je suma koju traži "razumna".
"Taj film se prikazuje u kinima širom svijeta. Jedan je od najpopularnijih filmova u ovom trenutku i donijet će puno novaca", kazala je ona.
"Borat" koristi muziku balkanskog kompozitora Gorana Bregovića, ali je on, kako su objavili mediji, potpisao ugovor s producentima.
FENA/AFP
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
drone Upućeni član
|
Datum registracije: 24 Avg 2006 Poruke: 406 Mesto: underwrold
|
|
joooooooooj super je tip hehehehe odlican ma nije normalan
|
|
|
|
|
|
Gagi_84 Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 07 Mar 2006 Poruke: 328 Mesto: Beograd
|
|
Gledao sam neke scene,i dopalo mi se,medjutim kad sam ga odgledao i nije nesto.
|
|
|
|
|
|
sergioT Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 88
|
|
sramota. rasizam i elitizam jos jednom na delu. sto nije napravio nesto na svoja racun, kao crna guja rowana atkinsona? u britaniji je izmisljen rasizam, a ovo je samo najnovije podsecanje na to.
|
|
|
|
|
|
dekija85 Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 06 Jan 2006 Poruke: 672 Mesto: Beograd
|
|
film je mnogo dobar svaka im cast samo ne znam kako je uspeo da se prikazuje kod nas kad su ga u gomili zemalja zabranili
|
_________________ NO REMORSE NO REGRET |
|
|
|
|
dadinho Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 25 Jun 2005 Poruke: 25
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|