:: |
Autor |
Poruka |
schmekerica Dobro upućeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 546

|
|
Ja idem rijetko kod frizera jer sam sama frizerka, pa vrhove šišam jednom mjesečno sama, farbam se isto sama, jedino kad hoću neku baš jaku promjenu ili posve drugu frizuru kažem drugarici da mi to sredi.
|
_________________ fuck the cola, fuck the pizza all i need is schljivovitza!! ))))))) |
|
|
|
 |
tamarish Upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Jan 2006 Poruke: 313 Mesto: NBGD

|
|
ne vadim se iz salona,jako mi je stalo do izgleda i volim da budem negovana u svakom smislu.2-3 nedeljno,kosa mi je jako bitna,a plava sam i nezelim da mi kosa izgleda kao metla,da bude suva i ostecena.tako da dobra pakovanja+dobar frizer=savrsena kosa!
Pozdrav tebi!
|
_________________ People can take everything away from you,
But they can never take away your truth,
But question is........
can you handle mine? |
|
|
|
 |
TweexY Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 24 Sep 2006 Poruke: 116

|
|
Uh ja mrzim da se sisam, jer svaki put strijepim da me neko ne "ofikari", u prevodu...ne unakazi...
|
|
|
|
|
 |
Ivvana Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 27 Mesto: Beograd

|
|
tijana87 je napisao/la sledeće: | retko, posto mi je relativno zdrava kosa, al kad odem onda skratim jedno 7-8 cm i onda kukam pa opet ne idem po 6 meseci i tako u krug |
xexexe isti slucaj i kod mene
|
|
|
|
|
 |
cecy Luda do bola

|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Jun 2005 Poruke: 1809 Mesto: wien

|
|
idem jednom na 2 meseca na sisanje
|
|
|
|
|
 |
Anđela inso umjetnica

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293

|
|
Svake subote idem na feniranje
a tri mjeseca na pramenove, mislim da baš treba početkom 3.mjeseca da odem na šišanje i pramenove.
Ali nikad mi nije problem izdvojit vremena i para za frizera, ovisna sam o tome da mi kosa bude sređena. Mislim nisam opterećena ali baš volim..
|
|
|
|
|
 |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
Frizer. Vechita tema. Odlazim do frizera svake 4 nedelje, nekada bude i 5 nedelja. Posle toga se osecam olakshanim. Valjda zbog tzv. odbachenog runa.
Uvak sma na kratko podshishan. Nekada je bash, bash kratko.
Dakle, ono 10 - 12 puta godishnje.
|
|
|
 |
neuhvatljivaa x fille sauvage x

|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Nov 2006 Poruke: 6644

|
|
Idem 2-3 puta godisnje jer pustam kosu,a i nije mi uvek potrebna frizura jer mi je kosa kovrdzava,pa je sama po sebi atraktivna
|
_________________ Lutko, ja sam rešen da večno s' tobom plešem... |
|
|
|
 |
kacagica Dobro upućeni član

|
Godine: 35
Datum registracije: 06 Avg 2006 Poruke: 543

|
|
idem jednom nedeljno sigurno. Obicno na feniranje kose, svaki drugi-treci mesec se sisam
|
|
|
|
|
 |
slalaz Dobro upućeni član

|
Godine: 35
Datum registracije: 22 Jan 2007 Poruke: 531

|
|
frizera posjecujem svaka tri mjeseca.bas sam se nocas sisala.uglavnom skracujem krajeve i popravim stepene.maske za kosu stavljam sama.
|
_________________ can't stop my spinning head |
|
|
|
 |
semidelux Upućeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Dec 2006 Poruke: 264 Mesto: NS

|
|
idem kod frizera jednom u shest meseci..
sama se shisham =)
|
|
 |
jovanicar *mala_garava*

|
Godine: 34
Datum registracije: 02 Jul 2006 Poruke: 1505 Mesto: Bijeljina

|
|
sama sebi secem vrhove, sama se peglam i feniram tako da ne idem bas cesto kod frizera, jedino kada se bas sredjujem pa odem na feniranje...
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|