:: |
Autor |
Poruka |
Snajpi Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 118
Datum registracije: 15 Okt 2006 Poruke: 1 Mesto: Donje Brijanje
|
|
Koliko je meni poznato mislim da moze.Kao muskarac nemam problema sa tim danima ali znam slucaj kad zena nije mogla da ostane u drugom stanju.Medjutim desilo se to bas u vrjeme menst... i naravno svi sretni kod nje podrazumjeva se.Moj savjet koristite gumice i nema da fali.Sigurno je sigurno samo ono sto je osigurano.
|
|
|
|
|
|
Samo tvoja ortakinja Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 25 Maj 2007 Poruke: 105 Mesto: Beograd
|
|
naravno da da!!!!!!!
|
_________________ Jednom se zivi |
|
|
|
|
ZdEnKo1986 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 11 Dec 2006 Poruke: 56 Mesto: Moscow
|
|
Mene mama dok je nosila u stomaku dobijala je redovno menstruaciju,kako sam cuo to nije normalno,jest da to nema veze sa temom ali...
|
_________________ **Take me home, United Road; To the place I belong; To Old Trafford, To see United; Take me home, United Road." ** |
|
|
|
|
jelena90 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 06 Okt 2006 Poruke: 433 Mesto: Beograd
|
|
veoma je moguce!!!
|
_________________ Nocas nek misle da sam ku#va,da je vredno telo moje,nocas me ljubi ko god zeli,a ja cu zeleti usne tvoje,nocas nek vino utice na mene,nek me boli i vredja pogled tvoj,nocas me mrzi i ja cu mrzeti sebe,ali ne zaboravi NOCAS SAM KU#VA SAMO ZBOG TEBE!!! |
|
|
|
|
imad Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 11 Jul 2007 Poruke: 60 Mesto: Nis
|
|
Ja sam dosta mladja od vecine pa sam zato i neiskusna.znam da smo ucili u skoli zali zaboravila sam.
zanima me:
1)Kako se izracunavaju plodni dani?
2)Da li je moguce ostati trudni a redovno dobijati menstruaciju?
Ja sam cula neke glasine pa zelim da znam da se ne plasim
|
|
|
|
|
|
mima85 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Jan 2007 Poruke: 60
|
|
Kolika je verovatnoca da sam u drugom stanju,uzimajuci u obzir da sam imala odnos(naravno bez koriscebja zastite),a nakon 2 dana sam dobila menzis?Da li je moguce da sam u drugom stanju?
|
|
|
|
|
|
Aleksica Banovan! *Vestica sa bicem*
|
Datum registracije: 11 Jan 2007 Poruke: 1626 Mesto: Sarajevo
|
|
Mislim da sve dok se desava vaginalna penetracija penisa, moze da se zatrudni.
|
_________________ *Leptiri u mom stomaku*
*uvek me na tebe potsete*
*Ja ih uspavam na foru*
*al te osete*
*Onda potonem u sebe*
*negde dole sretnem tebe*
*pa se slike ko komadi ostrog stakla*
*zariju u dlan* |
|
|
|
|
ljubo085 Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Nov 2007 Poruke: 344 Mesto: bar
|
|
Bogami zesce za.ebana tema! Ja znam kad mi god ova kaze da je dobila , ja joj kazem 'fala bogu nisi trudna' . A sad moze li posle da se zatrudni,to vec...
|
_________________ kokos |
|
|
|
|
Gertie ◊Poker Face◊
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!
|
|
Racunanje plodnih dana:
U svakom menstrualnom ciklusu koji traje 28 dana, ovulacija se odigra 13-14 dana od početka krvarenja. Posle ovulacija, zrela jajna ćelija sposobna je za oplodnju još 24 sata. Takođe, i spermatozoidi mogu preživeti u genitalnim organima do 24 sata. Tako da se kao plodni dani u redovnom ciklusu računa period od 11-og do 16 dana ciklusa.
|
|
|
dea1111 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Sep 2007 Poruke: 40
|
|
Gertie je napisao/la sledeće: | Racunanje plodnih dana:
U svakom menstrualnom ciklusu koji traje 28 dana, ovulacija se odigra 13-14 dana od početka krvarenja. Posle ovulacija, zrela jajna ćelija sposobna je za oplodnju još 24 sata. Takođe, i spermatozoidi mogu preživeti u genitalnim organima do 24 sata. Tako da se kao plodni dani u redovnom ciklusu računa period od 11-og do 16 dana ciklusa. |
Koliko sam ja citala, dokazano je spermatozoidi mogu prezivjeti tri dana u maternici.
Tako da postoji mogucnost da spolni odnos bude danas, a do oplodnje dodje tek za dva, tri dana...
|
|
|
|
|
|
gagapharm Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 02 Nov 2004 Poruke: 2
|
|
Postovani
Imam jako neredovne menstruacije:25.okt.2007,sledeca je bila 3.12.2007 i poslednja 13.01.2008.Od 1.02.2008 imam bolove u predelu jajnika,nadutost stomaka,bolove u grudima i 6.02sam imala p povecanu temperaturu 37 stepeni,koja je danas 36,8.Danas sam radila nalaz beta HCG-a iz krvi i on je 20,11 IU/ml.Inace imam policisticne janike.Da li su to znaci da sam ostala u drugom stanju?Molim vas pomozite savetom.
|
|
|
|
|
|
mimica zemun Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Sep 2008 Poruke: 3
|
|
Evo ja cu da vam napisem iz svog slucaja ,da li je moguce ili ne samo trebam da sacekam 10ak dana da uradim test jer sam imala nezasticen odnos u vreme ciklusa
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|