:: |
Autor |
Poruka |
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Ovo me podeca na prichu bez kraja. (never ending story)
Nekada je teshko posmatrati neshto sa zhenske strane stanovihta, bolje recheno - nemoguca misija. Nekada je, stvarno, kako god da uchinish - pogreshno. Kao da se trazhi "dlaka u jajetu". Valjda mora da bude tako, teshim time sebe. Da se vratim prevari koje nije ni bilo. Da, setih se... sumnja, pochinje time. Raznim zapitkivanjima, nekoliko dana isto to, samo u drugom kontekstu, kao da se trazhi neki "crv", neka karika koja ne shtima, a ne koja nedostaje. Sve se objasni, pojasni, priupitam da li je to nekakvo ciljanje na neshto, da li mogu josh dodatnim informacijama da potpomognem u sklapanju "mozaika", avaj - ne pomazhe. Nalazi se ponekad uvredjenom, kako mogu u tako neshto da posumnjam. (Ovo pricham uopshteno iz iskustva, ne odnosi se ni na jednu osobu direktno) Ok, shvatam. Sve je u redu, idemo dalje. Opet pitanja, reshetanje. Ne marim, odgovorim i na to. Idemo dalje. Krecu novi dani, sunecem obasjani. Pojavljuju se opet oblaci. Prelazi u nevreme, zashto mi nisi rekao da imash broj od tog o tog? I shta sad, pitam se. Imam ga vec od "pre tebe". Da li treba da napishem svoj CV od 283 stranice i da ti ga predam? Nisam pisao dnevnik, ne pada mi sve na pamet, ne mogu, jednostavno, svega da se setim. Elem, raspisah se. A tema je tako jednostavna.
Mozhda se ostavila zapostavljenom. A ti si joj prichao o drugarici sa kojom se dobro slazhesh, a nju/suprugu si "ostavio" kod kuce. Mozhda ia svoju dobru prijateljicu koja ju je posavetovala da pusti malo vatre. Svashta ima pod nebeskim svodom.
Smatram da samo razgovor u chetiri oka to mozhe da sredi, da izgladi, da povrati sjaj, mir, spokojnost. A da ne veruje, to stoji. Ipak je nashla potvrdu "varanja", fotografije.
|
|
|
|
fallen *ANGEL* Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Jun 2007 Poruke: 66
|
|
imao sam prijatelju slicna iskustva,veruj mi tesko ih je ubediti kad nesto uvrte u glavu to ti haos
|
_________________ *SRBIJA NIJE SAKA PIRINCA DA JE POZOBA SVAKA VRANA KOJU NANESE VETAR* |
|
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
malaplavano1 je napisao/la sledeće: | Ja se uvijek pozdam u svoju zensku intuiciju... |
... nesto sto su zene davno izgubile. ima par zena (starijih - nase bake) koje jos uvek to poseduju.
to sto se danas zove "zenska intuicija" je potreba za "svezanjem" (tracom), zelja za apsolutnom kontrolom, guranje nosa tamo gde ne treba i td.
ako zena nema kontrolu, nije dovoljno informisana poziva se na svoju "zensku intuiciju" i oseti da je ugrozena. dalji sled dogadjaja je da krene u protivnapad. a nije ni napadnuta
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
Gertie ◊Poker Face◊
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!
|
|
Desilo mi se jednom da decko sumnja u moju vernost a ja nisam nista radila niti sam mu dala povoda za sumnju..
Al' on uvrteo nesto u glavu..
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Ohanzee je napisao/la sledeće: | malaplavano1 je napisao/la sledeće: | Ja se uvijek pozdam u svoju zensku intuiciju... |
... nesto sto su zene davno izgubile. ima par zena (starijih - nase bake) koje jos uvek to poseduju.
to sto se danas zove "zenska intuicija" je potreba za "svezanjem" (tracom), zelja za apsolutnom kontrolom, guranje nosa tamo gde ne treba i td.
ako zena nema kontrolu, nije dovoljno informisana poziva se na svoju "zensku intuiciju" i oseti da je ugrozena. dalji sled dogadjaja je da krene u protivnapad. a nije ni napadnuta |
Ne znam zašto intuicija mora da ima ovaj prefix 'ženska' Ista priča kao i - 'muški' ego
Da li to znači da muškarci nemaju intuiciju ili žene nemaju ego ?
Ako je žena patološki ljubomorna, dešava se da od mrava napravi slona.
U suprotnom, žena je emotivno biće, jednako kao i muškarac, te neke stvari ume da (pred)oseti, nasluti.
Da se vratim na priču kolege aureliana
Ako je moj partner u moj život uveo neku žensku osobu kao svoju prijateljicu to je za mene amin.
Pristojno sam ljubomorna, ALI ako mi se da povod, ako kojim slučajem osetim da mene neko stavlja u 2. plan, da se Ona nameće, da joj On dozvoljava previše...neće da izađe na dobro
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
ne želim da uvrtin ništa sebi u glavu. vjerujem mu, nema razlog da me prevari, volim ga...
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|