:: |
Autor |
Poruka |
zdravka Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 16 Maj 2005 Poruke: 91
|
|
:oops: Ja se malo sramin toga ali to nekad i ispadne super
jedan put mi jebilo tako super i ludilo da nam se posrecilo i to dugo dugo cilu noc i vise nikad nismo niti provali stupit u kontakt a vidamo se skoro non stop
|
|
|
|
|
|
Gertie ◊Poker Face◊
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!
|
|
Ako ne mozes ovako da nadjes decka/devojku stavi prst na celo pa se zapitaj u cemu je problem a ne da odmah trazis preko interneta, TVa ili chata, to su gluposti!
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
ne bas...
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
LudacaFL Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Dec 2005 Poruke: 156
|
|
nisam nikad bila na blind date...ali ako budem imala sansu naravno hocu da probam heheh...ako ne nadjem princa na belom konju, barem mogu da ispricam smesnu pricu
|
|
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
nisam bas za to...
nemam iskustva,a i ne bih bas da se "zmajavam" tim.
|
|
|
|
|
|
inferiorna_akasha *Djevojka iz kolektiva*
|
Godine: 37
Datum registracije: 13 Nov 2006 Poruke: 5621 Mesto: ...U zemlji maštanja...
|
|
Hm....jesam da...ali bezveze je završilo jer definitivno ta osoba nije bila moj tip
|
|
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Nisam za to, ok je ako je nesto spontano nastalo, tj. nasli smo se u pravom trenutku na pravom mestu, ali da se to ugovara....ne, hvala
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
tihanaos6 Banovan! Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 13 Nov 2005 Poruke: 336 Mesto: Osijek-Hrvatska
|
|
bilo..nije uspjelo..spontano..uzbudljivo ali često razočaravajuće
|
_________________ ~~~Dođi i ostani uz mene,~~~
~~~neka se sklope naše sjene~~~ |
|
|
|
|
Nina_NS Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 338 Mesto: Novi Sad
|
|
pa nemam nista protiv toga,ali ja licno niti volim da mi neko namesta decka niti da ja nekome namestam,najbolje je kad se sami upoznamo,da nas niko ne upoznaje...imam iskustva sa tim i nisu bas bila lepa,uvek taj neko ispadne kriv ka d dodje do raskida,ali opet ne mora da znaci...ja licno to izbegavam...
|
_________________ Ljubav nikad vise ni u sali,los je onaj sto se hvali da ce da me prevari.... |
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
ne bih volela da netko meni namesti tako nesto, jer ja najbolje znam sa kim mogu bit a sa kim ne...
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Generalno i provereno nisam nesposobna da se snađem i sretnem se i nađem sa nekim I to sam uvek govorila kada su mi predlagali da me upoznaju, bolje rečeno, spanđaju sa nekim Ranije mi je to delovalo kao usiljena situacija, ali ipak može da bude sasvim OK
Koliko matchmaking može biti vrlo plodotvoran, s jedne strane, može biti i neuspešan, ali ni manje ni više nego kad se spontano upoznate sa nekim
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
zaljubljeni_narcis Upućeni član
|
Datum registracije: 12 Jun 2007 Poruke: 298
|
|
ugoworeno-nikako
sluchajno- pa mozhda bi i moglo da uspe
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|