:: |
Autor |
Poruka |
*djevojcica* Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 33
Datum registracije: 09 Apr 2007 Poruke: 24 Mesto: Podgorica

|
|
kotor,u Budvi najljepsi provod,,,
A ne znam,ja previse volim svoju zemlju,,,pa mi je sve najmilije i najljepse u njoj,,,a ovo drugo mogu da posjetim,,i kazem joj kako je bilo lijepa,ali moje najljepse,,,
|
_________________ Ja sam obican,Bozji batler,nisam ja losa los mi je karakter! |
|
|
|
 |
Zloky Dobro upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 17 Jan 2006 Poruke: 687 Mesto: Buna

|
|
to je definitivno split najlepsi primorski grad
|
_________________ Ništa mi ne može ovaj DaN pokvarit!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
 |
samo_san Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 105

|
|
barcelona,monte carlo,i budva...
prva dva iz razloga sto su kao naslikani,raj za oci prvenstveno...a Budva zato sto je tu nasa,balkanska...nekako najmilije je kod kuce
|
|
|
|
|
 |
Darko_90 Prijatelj foruma

|
Godine: 34
Datum registracije: 06 Mar 2007 Poruke: 4149 Mesto: Za kompom

|
|
to je moj grad,a on se zove BAR
|
|
 |
stimi Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 58
Datum registracije: 02 Dec 2002 Poruke: 148 Mesto: off

|
|
Ulcinj mi je fin,a i kotor.
|
|
|
|
|
 |
carmen90 Upućeni član

|
Datum registracije: 09 Maj 2007 Poruke: 368 Mesto: ***3 metra iznad neba***

|
|
Kotor......punih 12 godina idem tamo.....Obozavam svaki kamen i svki kutak tog grada...I ne zelim da igde drugde idem...za Kotor me vezu secanja iz detinjstva,drustvo,prva ljubav.....sve
|
_________________ ***I do believe in fairy-tales*** |
|
|
|
 |
*Stefy* *samo njegova*

|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2007 Poruke: 14461 Mesto: Kotor

|
|
Kotor naravno ! Prelijep primorski grad i za odmor i za provod, i mislim da je onako-za sve generacije. A odmah potom susjedni nam Dubrovnik. Nedavno sam, vracajuci se iz Sarajeva, u busu dobila neku brosuru hrvatskog primorja, i zaljubila sam se u one plaze, hotele, prirodu...U brosuri su bile slike Ploca, Makarske, Baskih voda, Zaostroga, Korcule, Mljeta...i sva su mi ta mjesta prelijepa!!!
|
|
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
ono sto sam ja videla do sad , to je ubedljivo Nica
to se ne moze opisati to treba doziveti
volela bih i da sam videla Sen Trope
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
Chokoholic Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 22 Feb 2006 Poruke: 211 Mesto: Pyong-Yang

|
|
Meni je Dubrovnik....kako je stariji tako je lepsi
|
_________________ SAMO JA!!! |
|
|
|
 |
tetrazona Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 30 Sep 2007 Poruke: 11

|
|
Dubrovnik je moj favorit.On je predivan preko cele godine.
|
|
|
|
|
 |
Dinke Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 25 Avg 2007 Poruke: 58 Mesto: Sabac

|
|
Ja vise volim mirnije primorske gradove kao sto je Herceg Novi,Ne volim mnogo bucne gradove,za mene bar do sada gde sam bio Herceg Novi za ostale Americke ne mogu da kazem jer nisam bio....
|
_________________ Prati svoje srce,ne slusaj nikog oko sebe....................................... |
|
|
|
 |
*kissy* *zauvijek njegova*

|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna

|
|
meni je najljepši dubrovnik
Dubrovnik zimi je drugačiji nego ljeti. To je grad pojmova, grad znanosti, ali i grad užitka. Prošetajte Dubrovnikom zimi, upoznat ćete prekrasan, zadivljujući grad kakvog niste ni slutili.
A kada se umorite, sjednite u neki od mnogobrojnih kafića na Stradunu ili u okolnim ulicama. Dođite, slušajte koncerte, posjetite kazalište, penjite se zidinama, pođite u koji od brojnih
muzeja, bogat i jedinstveni Akvarijum smješten
u Tvrđavi sv. Ivana, posjetite izložbe u jednom od desetak izložbenih prostora i galerija, plešite, fotografirajte, razgovarajte, razmišljajte, sanjarite, volite...
Ako vam ni to nije dovoljno, pođite u Cavtat ili u Trstenom posjetite Arboretum ili redovitom brodskom linijom na otoke Koločep, Lopud ili Šipan.
Koristite programe koje je pripremila Turistička zajednica Grada Dubrovnika utorkom u Kazalištu, petkom u jednom od otvorenih luksuznih hotela, ili uz živu glazbu u jednom od dubrovačkih klubova.
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|