:: |
Autor |
Poruka |
Mr. Bond IntruderSRB™

|
Godine: 35
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd

|
|
Najzanimljivi grad mi je Podgorica Lezi mi ta crnogorska atmosfera - sta cu takav sam Najlepsi grad mi je ipak moj Beograd a najdosadniji grad mi je Moskva ..... o Boze tamo svi nekud jure, zure nista se ne desava ..... uveche je centar mrtav
|
|
|
|
|
 |
filicka *hoppípolla*

|
Godine: 33
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884

|
|
Grad kroz koji kad prolazim na putu za more,zazmurim jeste Podgorica.
Ne znam zasto ali tako mi je prljava,pogledala sam jedan jedini put kroz prozor,kao neko ratiste,mozda par modernih zgrada...sve sto sam videla su neverovatno oronule zgrade,ljudi ispred zgrada koji sede na klupama kao da do kraja zivota vise nista nece raditi,stare kafancine,izresetane roletne,babe,odvratne plavuse...
jednostavno,grad mi se toliko gadi da nemam reci.
Mozda sam neke lepe stvari tu da vidim propustila,ali...ne verujem da ce ista prometniti moje misljenje.
Samo kad cujem da neko spomene Podgoricu,meni je odmah lose,da ne verujete koliko taj grad jadnih osecanja uliva u mene.
Nadam se da vise nikad necu morati da prodjem kroz njega.
Bec me isto nije odusevio,pola Beca je sivo i u skelama...nije mi se bas nesto narocito svideo....
Naravno,najlepsi mi je Pariz u kome sam ovde godine bila za prvi maj.
Mislim da nema potrebe da opisujem zasto mi se svidja...grad u koji se jednostavno zaljubite i bicete zaljubljeni do kraja zivota.Nisam verovala pricama da je toliko fasicnantan dok nisam tamo otisla.
On vas jednostavno zaplete,kao pauka u mrezi i imate zelju da se nikad ne ispletete odatle.
Isto tako,zaljubila sam se u Veneciju.
Dok sam bila tamo,stalno sam imala osecaj da sve stoji i ceka ljubav.
Nekako je sve tako nezno,kao nestvarno.A sumrak je tamo poseban dozivljaj kao i voznja gondolama...
Efekat pojacavaju i golubovi na trgu...
Predivno,romanticno i neponovljivo.
<3
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
 |
erilla ~kuin lumihiutale~

|
Datum registracije: 24 Apr 2007 Poruke: 11947

|
|
Ako se ogranicim samo na Italiju, zanimljiv grad mi je Padova (tamo sam osetila onaj pravi italijanski osecaj, tipicna muzika, uske tlakovane ulicice,a kad pogledas gore susi se ves na striku, prijatni domacini, predivna arhitektura...) a Venecija me uopste nije odusevila. Grozna guzva, uzasna vrucina, voda iz kanala je smrdela, zanemarene zgrade, nigde praznog stola u sjeni, na svakom koraku neki "sumljivi" ljudi (cigani) koji ti nude "besplatnu ruzu" a posle hoce da je platis...
|
|
|
|
|
 |
Anetty Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 19 Nov 2007 Poruke: 41 Mesto: Nis

|
|
Najzanimljiviji- Rim,London..
najdosadniji - Solun,Antalija..
|
_________________ I`am what I`am,and that something you can never BEE! |
|
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|