www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Brand iliti koja vam je omiljena marka odjece
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Moda i lepota ~
::  

omiljena marka odjece
Naf naf
9%
 9%  [ 1 ]
Zara
63%
 63%  [ 7 ]
Sisley
0%
 0%  [ 0 ]
Beneton
27%
 27%  [ 3 ]
Ukupno glasova : 11

Autor Poruka
dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 12, 2008 5:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uopste nisam opterecena markama vec nosim ono sto mi dobro stoji

" I know the way to fuck them all...."

Flower1985
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 39

Datum registracije: 29 Sep 2007

russia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 15, 2008 1:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Flower1985 je napisao/la sledeće:
Max Mara, Gas, Mexx,Fornarina.........i t.d.

+ Sultana Francuzova (SoFrench) i Evgenija Ostrovskaja.

MilenaJAJA
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 12 Mar 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 02, 2008 4:24 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Legend i PS

MissPookie
`Mndra Mja`
<b>`Mndra Mja`</b>

Datum registracije: 02 Okt 2007
Mesto: .:. West Coast .:.

usa.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 02, 2008 7:24 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

True religion, Juicy Couture

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Datum registracije: 15 Feb 2008
Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 02, 2008 11:07 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne opterećujem se takvim stvarima ni malo. Jednostavno, šta mi prija i u čemu se osećam prijatno, to obučem. Wink

poison
~Chase The Sun~
<b>~Chase The Sun~</b>

Godine: 41

Datum registracije: 10 Jul 2004
Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 06, 2008 7:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nemam omiljenu marku niti mi odjeća mora bit neka marka.Kad idem po gradu i nešto mi se svidi kupim bez bobzira da l je nešto poznato ili žblj marka.Par puta sam znala s frendicom otić i na plac s odjećom (tržnica), išla sam s njom kao pratnja, a na kraju sam kupila neke stvari i sebi.Zna i tamo bit lijepe odjeće, a lako sam našla krojeve za sebe.Tako da mi fakat marka nije važna.Prije sam trošila dane hodajuć po gradu tražeć savršen komad odjeće, obišla bi sve dućane.Sad mi se to više ne da.Imam dva shopping centra u koje odem i kupim ono što nađem tamo u dućanima tipa Beneton, Mango, New Yorker, Replay, Miss Sixty, Tally Weil i sl. marke.Po gradu sad rijetko obilazim.

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 35

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 10, 2008 8:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam vezana za markiranu odeću i uopšte ne biram odeću na osnovu marke koje nose ali izdvojila bih Sweet years Wink

Anetty
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 19 Nov 2007
Mesto: Nis

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 10, 2008 11:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Imam puno markiranih.
ali uglavnom volimm Miss sixty,Sweet years,Replay,H&M,Zara,Sisley,Mango,Orsay,Telly Wejli..

filicka
*hoppípolla*
<b>*</b>hoppípolla<b>*</b>

Godine: 33

Datum registracije: 28 Jan 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 31, 2008 2:19 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Joj sta stignem...do sportske garderobe:Nike,Puma.
A ovako...Zara,Converse(to ne racunam u spotske stvari),Mango,Bershka,Tommy Hilfiger,Pepe jeans...sta stignem.

ENA_Nis
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 11 Jul 2008
Mesto: Nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 03, 2008 7:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Gucci je No1

Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 04, 2008 2:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pri odabiru garderobe, važno je da se meni svidi kako mi stoji i da se osećam prijatno u njoj. Međutim, kako me u poslednje vreme zaista mrzi da obilazim tržne centre i da idem iz radnje u radnju, lepo skoknem do Magme i misija je gotova. Tamo nađem sve što mi je potrebno (od veša, preko garderobe, obuće, torbi, pa do nakita i ostalih sitnica što život znače), kako za trening, tako i za dnevnu i večernju varijantu, a trenutno mom stilu najviše odgovara Dorothy Perkins. Cene su pristupačne, a kvalitet...pa verovatno odličan kad se opet vraćam tamo. Very Happy To, naravno, ne znači da ako negde drugde usput ne šmeknem nešto, to nešto i ne priuštim sebi (posebno se odnosi na sportski deo Mr. Green ).

AnCHi_90
♥J'veux ton amour♥
<b>♥J'veux ton amour♥</b>

Godine: 34

Datum registracije: 13 Jun 2008
Mesto: ...peta strana svijeta...

india.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 08, 2008 7:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Najvishe imam Diesel hlacha,nosim Lee Cooper i imam dvoje Gas,gotivim i shvedsku marku h&m imam dosta njihovih stvari Only takodje,Zara i Mexx.A od markiranih skupljih imam Gucci kupaci...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Moda i lepota ~ -> Brand iliti koja vam je omiljena marka odjece Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 3 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon

Development and Hosting by Domaci.de
© 2001 - 2017 Domaci.de - Powered by phpBB2

X

Kuda večeras