:: |
omiljena marka odjece |
Naf naf |
|
9% |
[ 1 ] |
Zara |
|
63% |
[ 7 ] |
Sisley |
|
0% |
[ 0 ] |
Beneton |
|
27% |
[ 3 ] |
|
Ukupno glasova : 11 |
|
Autor |
Poruka |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
Postavljena: Sre Mar 12, 2008 5:48 pm Naslov poruke: |
|
|
uopste nisam opterecena markama vec nosim ono sto mi dobro stoji
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
Flower1985 Prijatelj foruma

|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Sep 2007 Poruke: 4862

|
Postavljena: Sub Mar 15, 2008 1:39 am Naslov poruke: |
|
|
Flower1985 je napisao/la sledeće: | Max Mara, Gas, Mexx,Fornarina.........i t.d. |
+ Sultana Francuzova (SoFrench) i Evgenija Ostrovskaja.
|
|
|
|
|
 |
MilenaJAJA Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 12 Mar 2008 Poruke: 22

|
Postavljena: Sre Jul 02, 2008 4:24 am Naslov poruke: |
|
|
Legend i PS
|
_________________ "Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi više od onoga što misli da može."
Henri Ford |
|
|
|
 |
MissPookie `Mndra Mja`

|
Datum registracije: 02 Okt 2007 Poruke: 5704 Mesto: .:. West Coast .:.

|
Postavljena: Sre Jul 02, 2008 7:24 am Naslov poruke: |
|
|
True religion, Juicy Couture
|
_________________ ~Never tell your problems to anyone... 20% don't care and the other 80% are glad you have them~ |
|
|
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
Postavljena: Sre Jul 02, 2008 11:07 am Naslov poruke: |
|
|
Ne opterećujem se takvim stvarima ni malo. Jednostavno, šta mi prija i u čemu se osećam prijatno, to obučem.
|
|
|
|
|
 |
poison ~Chase The Sun~

|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

|
Postavljena: Ned Jul 06, 2008 7:12 pm Naslov poruke: |
|
|
Nemam omiljenu marku niti mi odjeća mora bit neka marka.Kad idem po gradu i nešto mi se svidi kupim bez bobzira da l je nešto poznato ili žblj marka.Par puta sam znala s frendicom otić i na plac s odjećom (tržnica), išla sam s njom kao pratnja, a na kraju sam kupila neke stvari i sebi.Zna i tamo bit lijepe odjeće, a lako sam našla krojeve za sebe.Tako da mi fakat marka nije važna.Prije sam trošila dane hodajuć po gradu tražeć savršen komad odjeće, obišla bi sve dućane.Sad mi se to više ne da.Imam dva shopping centra u koje odem i kupim ono što nađem tamo u dućanima tipa Beneton, Mango, New Yorker, Replay, Miss Sixty, Tally Weil i sl. marke.Po gradu sad rijetko obilazim.
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
Postavljena: Čet Jul 10, 2008 8:24 pm Naslov poruke: |
|
|
Nisam vezana za markiranu odeću i uopšte ne biram odeću na osnovu marke koje nose ali izdvojila bih Sweet years
|
|
|
|
|
 |
Anetty Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 19 Nov 2007 Poruke: 41 Mesto: Nis

|
Postavljena: Čet Jul 10, 2008 11:48 pm Naslov poruke: |
|
|
Imam puno markiranih.
ali uglavnom volimm Miss sixty,Sweet years,Replay,H&M,Zara,Sisley,Mango,Orsay,Telly Wejli..
|
_________________ I`am what I`am,and that something you can never BEE! |
|
|
|
 |
filicka *hoppípolla*

|
Godine: 33
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884

|
Postavljena: Čet Jul 31, 2008 2:19 am Naslov poruke: |
|
|
Joj sta stignem...do sportske garderobe:Nike,Puma.
A ovako...Zara,Converse(to ne racunam u spotske stvari),Mango,Bershka,Tommy Hilfiger,Pepe jeans...sta stignem.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
 |
ENA_Nis Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 11 Jul 2008 Poruke: 25 Mesto: Nis

|
Postavljena: Ned Avg 03, 2008 7:41 pm Naslov poruke: |
|
|
Gucci je No1
|
|
|
|
|
 |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
Postavljena: Pon Avg 04, 2008 2:10 pm Naslov poruke: |
|
|
Pri odabiru garderobe, važno je da se meni svidi kako mi stoji i da se osećam prijatno u njoj. Međutim, kako me u poslednje vreme zaista mrzi da obilazim tržne centre i da idem iz radnje u radnju, lepo skoknem do Magme i misija je gotova. Tamo nađem sve što mi je potrebno (od veša, preko garderobe, obuće, torbi, pa do nakita i ostalih sitnica što život znače), kako za trening, tako i za dnevnu i večernju varijantu, a trenutno mom stilu najviše odgovara Dorothy Perkins. Cene su pristupačne, a kvalitet...pa verovatno odličan kad se opet vraćam tamo. To, naravno, ne znači da ako negde drugde usput ne šmeknem nešto, to nešto i ne priuštim sebi (posebno se odnosi na sportski deo ).
|
|
 |
AnCHi_90 ♥J'veux ton amour♥

|
Godine: 34
Datum registracije: 13 Jun 2008 Poruke: 2401 Mesto: ...peta strana svijeta...

|
Postavljena: Pet Avg 08, 2008 7:51 pm Naslov poruke: |
|
|
Najvishe imam Diesel hlacha,nosim Lee Cooper i imam dvoje Gas,gotivim i shvedsku marku h&m imam dosta njihovih stvari Only takodje,Zara i Mexx.A od markiranih skupljih imam Gucci kupaci...
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|