:: |
Autor |
Poruka |
vmirko Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Dec 2004 Poruke: 409 Mesto: beograd
|
|
Ja sam protiv bubica. Mislim da ama bas nista dobro ne donose.
|
|
|
|
|
|
[ZG]Paneb Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Dec 2006 Poruke: 38 Mesto: Zg
|
|
Probaj to (ako se usudis) jedino ako imas dugu kosu. Ovako se lako skuzi
|
|
|
|
|
|
djokili Dobro upućeni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 31 Jan 2005 Poruke: 517 Mesto: Krusevac
|
|
Ja polagao i polozio, odnosno ispiso ono sto sam cuo! Nije lose ako imas ko da ti diktira! Po mogucstvu neko pemetan!
|
|
|
|
|
|
dzonisa Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654
|
|
moja devojka je polagala na bubicu i dobro je prosla.mikrofon je mali,bezican i stavlja se ispod majce,ima odlicnu frekvenciju tako da ne moras pricati u njega da bi te onaj sa druge trane cuo.sto se iznajmljivanja tice,samo otvori halo oglase i naci ces sigurno
|
|
|
|
|
|
dejmat Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Jan 2007 Poruke: 93 Mesto: Beograd
|
|
nisam polagao ali znam ko jeste i to bez problema.kupis bubu i resis se ucenja.ali ako dodjes na usmeni onda...
|
|
|
|
|
|
Salamander Team Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Nov 2006 Poruke: 10
|
|
znam dosta ljudi koji su tako polozili vise od pola ispita. Ne slazem se da treba koristiti ucestalo, ali ako je neki ispit bas veliki problem, onda naravno podrzavam
|
|
|
|
|
|
dzsap Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 51
Datum registracije: 17 Apr 2006 Poruke: 70 Mesto: zemun
|
|
nažalos naši fakulteti nisu dovoljno softverski opremljeni da bi otkrili bubice i ostala čuda moderne tehnologije, iskreno mislim da svako ko na taj način pokuša da završi bilo koju školu i bude uhvaćen, momentalno bude izbačen iz škole, daću primer engleske,gde čak i nakon položenog ispita neko posumnja pa kasnije i dokaže da ste varali na ispitu,momentalno gubite diplomu do kraja života i možete samo da radite u mek.donaldsu i da se kajete...nažalost kod nas u srbiji ima puno prepisivača raznih fela na odgovornim mestima u državi zato nam i ide ovako loše!!!
|
_________________ dzsap |
|
|
|
|
mima85 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Jan 2007 Poruke: 60
|
|
To ti je veoma rizicno,veruj mi....Posebno za taj mikrofon,jos ako polazes ispit usmeno....Ja sam polozila 2 pismena ispita na bubicu,al su me na usmenom uhvatili.Uzeli su mi indeks i nemam pravo polaganja ispita godinu dana.
|
|
|
|
|
|
nebofirm Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 11 Jun 2005 Poruke: 313 Mesto: Beograd
|
|
Ja i neki drugari smo polagali sa klasicnim handsfree-jem stavis mikrofon u ruku i pricas
|
_________________ Zauvek slobodan... |
|
|
|
|
sivigruja Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 51
Datum registracije: 27 Dec 2004 Poruke: 204
|
|
video sam u oglasima bubice koje se ne mogu otkriti, odnosno njihov radio signal, iynajmljivanje kosta oko pedeset evra po danu, alki profesori sve vise provaljuju te fore, ebiga
|
|
|
|
|
|
lukamuzika Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Dec 2004 Poruke: 107 Mesto: Novi Sad
|
|
Ma to je extra stvar, samo sto kada iznajmis 5 puta puknes 200-300 evra, pa je bolje da kupis
|
|
|
|
|
|
markozutic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 15 Mar 2007 Poruke: 57 Mesto: Pancevo
|
|
Ja sam cUo da NA ETF-u u zidovima imaju ugradjene bluetooth ometace, ali neznam da li je to istina...
|
_________________ Samo oni sa otvorenim umom primaju mudrost, samo oni sa otvorenim srce primaju ljubav, i samo oni sa dobrim dupetom primaju poruke od mene. ))) |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|