www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Bubice
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~
::  
Autor Poruka
vmirko
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 14 Dec 2004
Mesto: beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 05, 2006 2:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam protiv bubica. Mislim da ama bas nista dobro ne donose.

[ZG]Paneb
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Dec 2006
Mesto: Zg

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 12, 2006 9:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Probaj to (ako se usudis) jedino ako imas dugu kosu. Ovako se lako skuzi

djokili
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 45

Datum registracije: 31 Jan 2005
Mesto: Krusevac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 13, 2006 4:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja polagao i polozio, odnosno ispiso ono sto sam cuo! Nije lose ako imas ko da ti diktira! Po mogucstvu neko pemetan! Very Happy

dzonisa
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 43

Datum registracije: 17 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 11, 2007 11:09 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

moja devojka je polagala na bubicu i dobro je prosla.mikrofon je mali,bezican i stavlja se ispod majce,ima odlicnu frekvenciju tako da ne moras pricati u njega da bi te onaj sa druge trane cuo.sto se iznajmljivanja tice,samo otvori halo oglase i naci ces sigurno

dejmat
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 16 Jan 2007
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 11, 2007 10:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nisam polagao ali znam ko jeste i to bez problema.kupis bubu i resis se ucenja.ali ako dodjes na usmeni onda...

Salamander Team
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 20 Nov 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 13, 2007 9:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

znam dosta ljudi koji su tako polozili vise od pola ispita. Ne slazem se da treba koristiti ucestalo, ali ako je neki ispit bas veliki problem, onda naravno podrzavam

dzsap
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 51

Datum registracije: 17 Apr 2006
Mesto: zemun

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 01, 2007 11:20 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nažalos naši fakulteti nisu dovoljno softverski opremljeni da bi otkrili bubice i ostala čuda moderne tehnologije, iskreno mislim da svako ko na taj način pokuša da završi bilo koju školu i bude uhvaćen, momentalno bude izbačen iz škole, daću primer engleske,gde čak i nakon položenog ispita neko posumnja pa kasnije i dokaže da ste varali na ispitu,momentalno gubite diplomu do kraja života i možete samo da radite u mek.donaldsu i da se kajete...nažalost kod nas u srbiji ima puno prepisivača raznih fela na odgovornim mestima u državi zato nam i ide ovako loše!!!

mima85
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 02 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 03, 2007 9:52 am    Naslov poruke: bubica Na vrh strane Na dno strane

To ti je veoma rizicno,veruj mi....Posebno za taj mikrofon,jos ako polazes ispit usmeno....Ja sam polozila 2 pismena ispita na bubicu,al su me na usmenom uhvatili.Uzeli su mi indeks i nemam pravo polaganja ispita godinu dana.

nebofirm
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 11 Jun 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 15, 2007 10:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja i neki drugari smo polagali sa klasicnim handsfree-jem stavis mikrofon u ruku i pricas

sivigruja
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 51

Datum registracije: 27 Dec 2004

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 16, 2007 12:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

video sam u oglasima bubice koje se ne mogu otkriti, odnosno njihov radio signal, iynajmljivanje kosta oko pedeset evra po danu, alki profesori sve vise provaljuju te fore, ebiga Crying or Very sad

lukamuzika
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 12 Dec 2004
Mesto: Novi Sad

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 18, 2007 2:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma to je extra stvar, samo sto kada iznajmis 5 puta puknes 200-300 evra, pa je bolje da kupis

markozutic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 15 Mar 2007
Mesto: Pancevo

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 18, 2007 3:25 pm    Naslov poruke: HAHA Na vrh strane Na dno strane

Ja sam cUo da NA ETF-u u zidovima imaju ugradjene bluetooth ometace, ali neznam da li je to istina... Very Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~ -> Bubice Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 3 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon