:: |
Autor |
Poruka |
LELICA17 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 29 Dec 2005 Poruke: 249 Mesto: Osijek

|
|
maybelline definitvno je bolji
|
_________________ KISS MEEEEEEEE |
|
|
|
 |
Malaaa Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 154

|
|
Maybelline je ok, ali meni se vise Max Factor svidja ... Max Factor ima bolju maskaru i bolji puder!
|
|
|
|
|
 |
maja838383 Odomaćeni član

|
Godine: 41
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 1343 Mesto: Ogulin

|
|
Maxfactor
|
|
 |
chobanchica Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 47
Datum registracije: 30 Sep 2006 Poruke: 72

|
|
maxfactor!Puder,maskara...sve je super.Meybelline ruz,koji reklamiraju samo tako ,nije nista narucito(mada ima lep miris)
|
|
|
|
|
 |
bluebell Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 33
Datum registracije: 07 Mar 2006 Poruke: 201

|
|
maskara i puder max factor a ruz definitivno maybelline
|
|
|
|
|
 |
genius25 Iskusni član

|
Godine: 44
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 908

|
|
Maxfactor ima maskaru vec spomenutu 2000calorie koja je bolja meni cak i do lancomove koja je triputskuplja ali je zato obavezno suha vec od starta Nisam nista bas probala od maybellinea ali ako ide koliko para toliko muzike tad je max definitivno nm1
|
_________________ ...Da sam žirafa i da mi netko kaže da sam zmija,ja bih ipak znao da sam ŽIRAFA..... |
|
|
|
 |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
andrejica je napisao/la sledeće: | Koja su vam iskustva sa ova dva proizvodjaca?
Koja vam se sminka vise svidja i zasto?
Ja licno vise volim Maybelline,lepsi su mi ruzevi  |
Meni su Maybelline ruževi nekako ljepljivi...a sjajila su mi preraskošna, imam osjećaj kao da mi je na ustima debeli sloj ulja...ne volim taj osjećaj.
Max Factor mi je bolji. Nekako mu više vjerujem mada sam čula da njihov puder nije zdrav jer pada teško na kožu i začepljuje pore. Ali meni je savršen i jako dobro prikriva sve nedostatke na koži. Imala sam velikih problema s podočnjacima, ali ovaj puder mi i njih prekrije.
Sviđa mi se maskara 2000 Calorie. Ostalo nisam probala. Meni je kod šminke najbitnije da imam kvalitetnu maskaru i puder. Za to mi nije žao platiti više ako je provjereno i znam da valja.
|
|
|
|
|
 |
Jelena-hn Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 15 Avg 2006 Poruke: 82

|
|
Pa Maxfactor je mnogo kvalitetniji, i mnogo mi je miliji, jedino od Maybelline-a volim sjajeve... inace mi nemaju nista drugo shto mi je neshto posebno kvalitetno
|
|
|
|
|
 |
beba2006 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 06 Nov 2005 Poruke: 186

|
|
|
|
 |
malaplavano1 Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 30 Apr 2006 Poruke: 624 Mesto: Osijek

|
|
max factor definitivno, maskare i puderi su kvaliteetniji i bolji....
|
|
|
|
|
 |
Uniqa Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 26 Okt 2006 Poruke: 159

|
|
Maybelline puno bolje i kvalitetnije sminke ima
|
|
|
|
|
 |
Rocket_Queen Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 33
Datum registracije: 05 Okt 2006 Poruke: 19 Mesto: LA-city(LaZaReVaC)

|
|
Max factor-ova 2000 calories maskara je vrh.
|
_________________ freedom's just another word for nothing left to lose, and that nothing, ain't worth nothing, but it's free.. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|