www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Maybelline vs. Maxfactor
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Moda i lepota ~
::  
Autor Poruka
LELICA17
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 29 Dec 2005
Mesto: Osijek

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 26, 2006 3:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

maybelline definitvno je bolji Wink

Malaaa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 18 Apr 2006

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 27, 2006 9:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Maybelline je ok, ali meni se vise Max Factor svidja ... Max Factor ima bolju maskaru i bolji puder!

maja838383
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 41

Datum registracije: 02 Feb 2005
Mesto: Ogulin

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 03, 2006 1:10 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Maxfactor

chobanchica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 30 Sep 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 08, 2006 9:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

maxfactor!Puder,maskara...sve je super.Meybelline ruz,koji reklamiraju samo tako ,nije nista narucito(mada ima lep miris)

bluebell
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 07 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 09, 2006 3:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

maskara i puder max factor a ruz definitivno maybelline

genius25
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 44

Datum registracije: 28 Sep 2005

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 17, 2006 10:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Maxfactor ima maskaru vec spomenutu 2000calorie koja je bolja meni cak i do lancomove koja je triputskuplja ali je zato obavezno suha vec od starta Nisam nista bas probala od maybellinea ali ako ide koliko para toliko muzike tad je max definitivno nm1

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 42

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 19, 2006 5:21 pm    Naslov poruke: Re: Maybelline vs. Maxfactor Na vrh strane Na dno strane

andrejica je napisao/la sledeće:
Koja su vam iskustva sa ova dva proizvodjaca?
Koja vam se sminka vise svidja i zasto?

Ja licno vise volim Maybelline,lepsi su mi ruzevi Smile

Meni su Maybelline ruževi nekako ljepljivi...a sjajila su mi preraskošna, imam osjećaj kao da mi je na ustima debeli sloj ulja...ne volim taj osjećaj.
Max Factor mi je bolji. Nekako mu više vjerujem mada sam čula da njihov puder nije zdrav jer pada teško na kožu i začepljuje pore. Ali meni je savršen i jako dobro prikriva sve nedostatke na koži. Imala sam velikih problema s podočnjacima, ali ovaj puder mi i njih prekrije.
Sviđa mi se maskara 2000 Calorie. Ostalo nisam probala. Meni je kod šminke najbitnije da imam kvalitetnu maskaru i puder. Za to mi nije žao platiti više ako je provjereno i znam da valja.

Jelena-hn
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 15 Avg 2006

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 24, 2006 9:14 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa Maxfactor je mnogo kvalitetniji, i mnogo mi je miliji, jedino od Maybelline-a volim sjajeve... inace mi nemaju nista drugo shto mi je neshto posebno kvalitetno

beba2006
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 06 Nov 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 25, 2006 6:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

obe marke sminke

malaplavano1
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 30 Apr 2006
Mesto: Osijek

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 25, 2006 6:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

max factor definitivno, maskare i puderi su kvaliteetniji i bolji....

Uniqa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 26 Okt 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 29, 2006 6:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Maybelline puno bolje i kvalitetnije sminke ima

Rocket_Queen
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 05 Okt 2006
Mesto: LA-city(LaZaReVaC)

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 29, 2006 7:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Max factor-ova 2000 calories maskara je vrh.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Moda i lepota ~ -> Maybelline vs. Maxfactor Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 3 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon