:: |
Autor |
Poruka |
Killaz ***Don Brate***
|
Godine: 34
Datum registracije: 08 Nov 2006 Poruke: 4662 Mesto: Somewhere in the universe...
|
|
Mislim da on ako te voli treba da te prihvati takvu kakva jesi,ja devojci nikad nisam postavljao nikakve uslove,niti joj pricao sta da radi,mada mi je u nekim situacijama njeno ponasanje tesko padalo,i uvek sam joj verovao jer ja mislim da veza pre svega treba da se oformi na uzajamnom poverenju.
|
|
|
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
ne dozvoljavam mu da mi bilo sta brani...
|
|
|
EX plavusa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 11 Jan 2007 Poruke: 6
|
|
sutni ga!!! taj momak ugrozava tvoja ljudska prava. Ti imas slobodu da se kreces gde hoces, da oblacis sta hoces i budes s kim god da ti padne na pamet! Ljubav nema veze sa ogranicavanjem ljudshis sloboda. ne dozvoljavaj ne njem, nego sebi tako glupave situacije.
|
_________________ ...vrti mi se sve u glavi a i oko nje... |
|
|
|
|
Goga_16 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Jun 2006 Poruke: 6
|
|
ja sam rekla nikad mi dečkoneće moć ništa zabranit a kad sam se zaljubila... shvatila sam da se mjenjam... na bolje...
|
|
|
|
|
|
Bincy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 29 Jun 2006 Poruke: 125
|
|
nedaj se mala bogami ako ce ti tako zabranjivat sve ce se gorsat tako je i kod mene bilo pa mi je vec poceo gnjavit sta sam imala u proslosti kasnije prede u ljubomoru, posesivnost tako to ide
pokusavaj sa njim popricat o tome sta te muci ...pa mu daj neki ultimat da se promijeni
|
|
|
|
|
|
semidelux Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Dec 2006 Poruke: 264 Mesto: NS
|
|
meni dechko ne brani nishta, kao ni ja njemu...
mislim skroz je glupavo to...
ljubav, ili sretja ili zaljubljenost je tu da ti ulepsha neke stvari a ne da te ogranichi u nekim stvarima...
on igra magic, druzi se sa drugarima izadjem nekada sa njima...
ja sa mojim triju drugarica trach partije subotom popodne i tako =)))
sa njime sam svako veche skoro..
|
|
|
ljubavnica111 Upućeni član
|
Datum registracije: 01 Jun 2005 Poruke: 323 Mesto: corinthia
|
|
meni je moj decko samo jednom rekao da nezeli da imam toliko muski prijatelja jer je jako ljubomoran..al sam mu ja objasnila da je on jedini za mene..i od tada sve je ok
|
|
|
|
|
|
sandras Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 17 Apr 2005 Poruke: 596
|
|
nikad mi decko nista nije zabranjivao, to mi je jako glupo
|
|
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Moj dragi se nije zalio, zato ja smatram da imam zvanicno dozvolu da se oblacim kako mi je volja.
p.s nadam se da si ti sredila svoju situaciju! good luck anywayz
|
|
|
|
|
|
rabby Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Jan 2006 Poruke: 216
|
|
ja ne volim da mi itko ista uvjetuje... pa tako niti on... ne volim kad cujem od cura da ne idu van zbog decki a oni uredno odu sa svojim kompicima... to mi nikad nije bilo jasno...
|
|
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Ne volin kad mi neko govori sta cu nosit, kako cu se ponašat..ako ce te volit, volit ce te jer si takva kakva jesi..a ne ako npr. ne nosis minicu, jer ti kao on to brani...
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
meni dečko postavlja neke uslove, ali svaki je ok, mislim to je više kao savet, a ne uslov, ali mu svakako ne bih dozvolila da manipuliše samnom... Ja bih ga u takvoj situaciji odmah ostavila...
|
|
|
|