www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kako izgleda veza onih koji su iskusili preljubu u njoj?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
Теодул
Banovan!

Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 24 Feb 2007
Mesto: Srce, a u srcu SRBIJA!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 07, 2007 1:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam prevario nikada devojku ali moj najbolji prijatelj jeste.. non stop mu devojka nabija na nos to. Bude im ok nedelju dana, sve lepo i fino a onda dve nedelje svadja :S i tako godinu dana vec.

iusticia
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 28 Jun 2007
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 09, 2007 8:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ko jednom prevari, vara ceo zivot...ako je to u njegovoj/njenoj prirodi.

filicka
*hoppípolla*
<b>*</b>hoppípolla<b>*</b>

Godine: 32

Datum registracije: 28 Jan 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 04, 2008 2:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam imala ovakvih iskustava,ali moja jako dobra drugarica jeste...
Prevarila je decka jedno 15 puta a i on je nju 2,3 puta.
Od kako je doslo do prve prevare,poceli su da jedno drugom stalno nesto prebacuju na racun toga...
I funkcionisu isto kao i pre ali ih uvek jede to sto se odigralo...
Ne znam,ja se vodim mislju da ako nesto zaboravis nekom i oprostis,ne treba da se vracas i da spominjes.

KInder Torta
Moj Dobri Anđele...
<b>Moj Dobri Anđele... </b>

Godine: 36

Datum registracije: 13 Jul 2007
Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 12, 2008 10:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Prevara... Odvratno Exclamation Iz iskustva govorim da je veza pre prevare kao kristalna casa, predivana i svetlucava i jednog dana ona padne i razbije je se... Tu casu mozemo da uzmemo ponovo i da je sastavimo ali ona vise nece biti lepa kao pre...
Sto hocu da kazem da veze nece biti kao pre ili ce biti gore ili ce biti za nijansu bolje jedno odredjeno vreme! Ali nikada nece biti ista!

Sve sto ima svoj pocetak mora da ima i svoj kraj...

Ohanzee
Banovan!

.:Tale Believer:.
<b>.:Tale Believer:.</b>

Datum registracije: 11 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 13, 2008 10:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da uzmem u obzir samo ozbiljne veze…
Obe stvari su bile samo u jednoj (bar za ono sto ja znam)… i to u onoj koja je bila najozbiljnija i veza koja je trebala da bude "za ceo zivot"… isla je tim putem…

Pre moje prevare… mozda bi se neko i smejao kako je to izgledalo, ali ze mene je to bila prevara… veza je bila ok… bio sam zadovoljan vezom… bivsa devojka sa kojom sam imao kontakt (devojka koja je zaista ostavila traga na moj zivot) je uvek bila tu negde… malo glupo obljasnjeno… i stalno je postojalo nesto sto nas je na ovaj ili onaj nacin privlacilo…. Tadasnja devojka i ja nismo napunili ni godinu dana veze, a ja sam dosao u onaj stadijum sa bivsom kada je samo sex nedostajao (btw… za to vreme od nesto manje od godinu dana pripadao sam iskljucivo tadasnjoj devojci)…
ni od tada nije bilo toga… jednostavno sam u toj sekundi, kada je sve mirisalo na sex, bio jadan sam sebi… cudno,a? … bilo mi je jadno da na taj nacin skenjam vezu koja je bila kvalitetna… i nisam mogao… ali… bez obzira sto je bilo "za malo", za mene je to bila prevara… i danima sam se jeo… kasnije je to prestalo… taj osecaj krivice...
mada… za prevaru smatram svaki oblik "nepripadnosti" svom partneru… malo sterotipno razmisljanje… ali… svidja mi se…
bilo je tu jos jedno cimanje telefonom sa jos jednom devojkom (sto je u ovom slucaju smesno i za pomenuti) u pribliznom vremenskom razdoblju…
do momenta kada sam dosao u situaciju da svoju devojku prevarim, sebe sam i mogao da smatram kako "nemirnog" tipa… od tada… vise ne… posvetio sam se toj vezi koliko god sam mogao… i pre toga je veza bila ok.. a posle toga jos bolja…necemu me je naucilo sve to… i ostavio sam lekciju iza sebe…

za tu situaciju (za koju samo znali samo bivsa i ja, i bilo je nemoguce da aktuelna devojka sazna) je moja devojka saznala od mene tek posto sam ja saznao za njenu pevaru/prevare… ne znam da li da upotrebljavam mnozinu o ovom slucaju…

ne znam koliko ih je bilo… ali ono sto znam… bilo je po mom rezonu zaista previse… stalno su se desavale…prevara za prevarom, kroz dobar period nase veze… mnogo lazi… mnogo lica…
pre i posle njene prvare, danas, ne znam ni kako je bilo… ali znam kako je bilo pre i posle saznanja…
pre… po meni solidno… zajednicki zivot… koji sam ja stavio na prvo mesto svojih zivotnih prioriteta… nesto sto je trebalo da se gradi…
bez obzira sto je bilo stvari na kojima je trebalo poraditi …za mene, samo je jedna takva hodala planetom… pravi unikat... ono sto je mene cinilo vecim od zivota…ceo, nas svet…

posle saznanja… sve ovo gore pomenuto nije imalo smisla…nisam mogao tu devojku, o kojoj sam saznao nebrojeno losih stvari, da povezem sa onom sa kojom se budim… nebo i zemlja… pravi vakum u glavi i srcu…
malo je reci da sam se osetio prevarenim…
nezeljenim, jadnim, ponizenim… bezvrednim u svakom pogledu…
nisam znao u kom pravcu da idem…jedini pravac za koji sam ja to tada znao je taj zajednicki…

i… dodje momenat… oci u oci… i njene, iz kojih je samo navirala reka suza…
na pitanje "zasto"... nikakav odgovor, "nemiri"… na pitanje "mozes li bolje" … odgovor "nisam sigurna"… na pitanje "hocemo li dalje"…. odgovor "kako sada mozemo"...
to nas je i unistilo... ne znam, nisam sigurna, kako sada...

i... oprostio sam... ni sam ne znam sta vec... sve... sta god da je imalo veze sa njom... bez ikakvih garancija za poboljsanje veze...
zasto?... previse sam je voleo... previse mi je znacila... mnogo lepih stvari sam doziveo sa njom i mnogo lepih stvari sam zelo da se sa njom i desi...

nisata nisam zahtevao... mogao sam istog momenta da odem bez pozdrava...
kako god vam zvucalo... te stvari se NE oprastaju... tu srece nema... da jedno u vezi zivi za NAS a drugo za SEBE... i to, da sve svoje velica do samog ideala... a iza sebe, zivot koji ne moze nikako da se poveze... "vodjena svojim emocijama"...

posle toga... nastavili smo zajednicki zivot... ja sa verom da iskrenom zeljom i trudom moze da se popravi... a ona... nisam ne znam... ocigledno da nismo zeleli isto...
ja sam voleo NAS a ona SEBE...
ne znam zbog cega je ona ostala... razne varijante mi padaju na pamet...
bez obzira sto je crkva bila do temelja srusena... ja sam verovao da moze da se izgradi iz tog pepela... ali, nju ne moze samo jedan covek da podigne...
to tada sam mislio da svoja ubednjenja i veru ne mogu vise da bacim pod noge...
tek sam se tada spustio na nivo gde prelazim granice svoje licne vere... trazeci objasnjenje i spas u stvarima koje su van mog rezona...
neko objasnjenje mi je bilo potrebno... i nesto sto bi nam pomoglo...

za vreme od oko 3 meseca koliko smo jos i potrajali ... samo sam dobro upoznao sta znaci hladnoca, tuga, bol...
da gledas kako neko skim delis krevet.... nije tvoj i niti ce biti... kako nema razumevanja za tvoje potrebe... kako mu tvoja tuga nista ne znaci... niti ima zelju da kod sebe promeni stvari sa kojima ti ne mozes da zivis...
kaze da joj je stalo i kako se trudi... ali od dela koja trebaju da argumentuju te stvari... nista...
sve sto je trebalo da dodje posle situacije kada smo se "razgovorom procistili".... izostalo je...
ni tada nismo gledali u istom pravcu...
da li je od tada bilo prevara... ne znam... znam da je bilo lazi i neinteresovanja... uostalom nije ni vazno... ove dve stvari su odigrale najvecu ulogu u celom procesu raspadanja...
prosto je... nepostojanje zelje... i kraj price...
dovoljno je da samo jedno ne zeli i kraj...

i tako je i bilo...
pre moje prevare... ok... posle... samo svetlost...
pre njene prevare (mog saznanja)... ok... posle .... samo tama...
to me je i dotuklo... verovao sam da sve sto se meni desilo posle moje... moze slicno da deluje i na nju... dzaba i trud i zelja...

znam ja da kada nesto nedosaje u vezi okreces se drugim stvarima... nedostaje i odes... kazes necu, ne zelim ili sta god... ali ziveti 2/3/4/5 paralelnih zivota... u isto vreme radi ti na polju zajednicog zivota sa svojim verenikom, a sa druge strane radi ti na nekom polju sa 2/3 lika..."zezanje, flert, psi koji laju ne ujedaju, cudni, zanimljivi, sex, slatkorecivi, pravi muskarci, MR. Big-ovi..."...
to necu i ne zelim da razumem...

na kraju se sve zavrsilo sa velikim praskom... posle koga nije nastala super nova.... nego samo crna rupa...

uglavnom, prica ko prica... izbledece vremenom...

mozda bi neko od clanova ovde mogao da je dopuni, mozda ona? doda ili oduzme nesto... nemam nista protiv...
"JA" se mnogo oseca u ovom textu... ebi ga.... jedan covek ga je pisao...

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Datum registracije: 15 Feb 2008
Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 14, 2008 11:09 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Moj muž mi je prva ozbiljna veza bio, sad sam u braku, tako da nikada nisam osetila da sam prevarena, niti bih u životu pomislila da ga prevarim. Imam sve što poželim, plus puno ljubavi.

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 14, 2008 7:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^a ja mislila da ta ljubav podrazumeva a ne samo da je jedan "plus" u tvom zivotu,al ajd sad.

Nisam osetila prevaru niti je prezivela niti oprostila, nisam sigurna ni da bih imala snage za tako nesto. Hm,da li je ta "oprost" znak slabosti ili izuzetne ljubavi ili gluposti nikad necu biti nacisto,ali..da nema povratka-nema. U svakom slucaju ici napred i samo napred i jos malo napred... Laughing

.......
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 14 Avg 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 15, 2008 12:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim d aje glupo to što neki ljudi govore da je ovo ili ono prevara...neki pod prevarom smatraju sex, drugi bilo kakav fizički odnos, treći opet i emocijonalni...svako to drugačije vidi
meni lično nije bitno...nije bitno čak ni ako si prevaren ili varaš...bitno je smao kako ćeš se postaviti prema tome....šta ćeš uraditi nakon prevare...tek taj dio mi je važan...
veza može biti uredu, a i ne mora biti uredu poslije prevare...to upravo zavisi od toga kako ćemo s eprema njoj postaviti

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 15, 2008 12:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
^a ja mislila da ta ljubav podrazumeva a ne samo da je jedan "plus" u tvom zivotu,al ajd sad.

Život mi je ispunjen, srećna sam što pored sebe imam osobu koju volim i koja mene voli, a ovo što rekoh plus puno ljubavi je značilo da imam koliko mi je potrebno njegove ljubavi i pažnje i još iznad toga. Wink

Ohanzee
Banovan!

.:Tale Believer:.
<b>.:Tale Believer:.</b>

Datum registracije: 11 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 15, 2008 9:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

♥ QueeN ♥ je napisao/la sledeće:
Moj muž mi je prva ozbiljna veza bio, sad sam u braku, tako da nikada nisam osetila da sam prevarena, niti bih u životu pomislila da ga prevarim. Imam sve što poželim, plus puno ljubavi.

♥ QueeN ♥ je napisao/la sledeće:
Citat:

Život mi je ispunjen, srećna sam što pored sebe imam osobu koju volim i koja mene voli, a ovo što rekoh plus puno ljubavi je značilo da imam koliko mi je potrebno njegove ljubavi i pažnje i još iznad toga. Wink

majo, hoces li biti ljubazna da mi kazes koji je naziv ove teme?

"Kako izgleda veza onih koji su iskusili preljubu u njoj?"
ili
"Kako izgleda veza onih koji nisu iskusili preljubu u njoj?

niko ne osporava tvoju srecu Wink ... cak ti zavidimo...

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 15, 2008 10:50 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Rekoh samo da nisam iskusila tu bol, biti prevarena. Kažem, sada mi je sve idealno, a kako bih živela sa saznanjem da sam prevarena, ne mogu stvoriti sliku. Poznajući moje i njegovo ponašanje, mislim da bih mu verovatno oprostila, ali definitivno ne bih mogla zaboraviti. Gadio bi mi se. Svaki njegov pogled, dodir ili poljubac bi me podsećao na ono što je uradio. Wink

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 15, 2008 2:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hej drugari,hajde da se vratimo na temu

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Kako izgleda veza onih koji su iskusili preljubu u njoj? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 3 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon