:: |
Autor |
Poruka |
merymca Odomaćeni član
|
Godine: 48
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 1249 Mesto: da mi je u 'PUSTINJU'
|
|
ajoj mnogo toga 3parfema,dve sportske jakne,košuljicu,hlače dolji veš komplete i ima toga,...
|
|
|
|
|
|
vive *plavušica*
|
Godine: 34
Datum registracije: 15 Maj 2005 Poruke: 6528 Mesto: ''....Med javom i med snom...''
|
|
Kupila sam knjige za skolu ...grrrr
|
|
|
|
alanya Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 08 Sep 2006 Poruke: 296 Mesto: Maribor
|
|
cipele, parfem, 2 majici, ,...
|
|
|
|
|
|
..::[ TuCko ]::.. ~Brat Slatke Breskvica~
|
Godine: 36
Datum registracije: 20 Feb 2005 Poruke: 11008 Mesto: Novi Sad/Zajecar
|
|
u poslednih mesec dana sam kupio 3 majce u grcku, sorc, pantalone, HDD 250, kupio cement, gips,pesak 3x, gipsan ploce itd...sve sto je vezano za renovirnje i platio casove za voznju
|
_________________ acronis |
|
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
svasta nes da ne nabrajam vecinom krpice neke
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 41
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
joj svega i svacega...ali u sustini nista vazno....nista epohalno
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
zigiman47 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Sep 2006 Poruke: 90
|
|
nista veliko sve sitnice ,,,
|
|
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
I jaooooooo !!
Pazi sad, majce, pantalone, farmerke, sminke, sjaj za usne, cd, dvd, parfeme, kreon za oci, puder, tasne, cipele, sandale, kreme, poklone za razne rodjendane, sveske, hemiske, mobilni, mindzuse, prsten, ogrlicu, razglednice, carape, sokove, gumice za kosu, prazne cd-ove, ma neznam sta nisam....
|
|
|
|
|
|
The Realist Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 11 Sep 2006 Poruke: 355 Mesto: Sarajevo
|
|
Sebi ništa, ali sam dobio od djevojke i sestre njene odjeće , a od seke naočale i ne znam dalje !!
|
_________________ "I know where I'm going and I know the truth, and I don't have to be what you want me to be. I'm free to be what I want."-Muhammad Ali |
|
|
|
|
MARINA-NS Shukran La Kul Shi
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Okt 2005 Poruke: 4921 Mesto: Kul Makan Wen Fi Shams (Novi Sad)
|
|
Kupila sam 9 pari papuca a ostalo da ne nabrajam
|
_________________ Sto ne moze nikad covek, to andjeo uvek moze, al' malo, malo mu treba, da ljudski oblik dobije i pravo lice otkrije malo, malo mu treba, da zavidi i udari da boli ga i krvari malo,malo mu treba, zato mi nista ne veruj i gresnom rukom ne miluj jer malo malo mi trebaaaaaaaa! |
|
|
|
|
dedina-unuka Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Feb 2006 Poruke: 145
|
|
novacnik paaa jos jedan novcanik, marker i gomilu blokova za crtanje, e da i jedan sprej u zlatnoj nijansi
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|