:: |
Autor |
Poruka |
generalni Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 26 Dec 2005 Poruke: 243 Mesto: Rotterdam
|
|
ja sam obozavao grupu medeni mesec i to je sve trajalo dok se nisu raspali. medenjaci puno vise volim da slusam jer je naj jaci vokal presao tamo i dejan sad isto pjeva u grupi.
od medenog mesec, pjesma "alkohol" mi se samo svidja.
ostalo ... nista nisu vise posebni.
|
_________________ Sta cemo raditi kad zlo nestane? |
|
|
|
|
Brana voli MEDENE Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 08 Jul 2006 Poruke: 644 Mesto: ...MESTO MALENO....
|
|
Imam pitanjce za vas...jel možete da vidite ove slicice iznad...
|
_________________ ... Padale su tvoje kise pored mene zedne..pevale se pesme tvoje, za mene nijedne.... |
|
|
|
|
ana111 Upućeni član
|
Datum registracije: 06 Dec 2005 Poruke: 496
|
|
Vidim samo Milana Z. i Sasu Dj.
Inace od pomenute grupe,sada vec vidim grupa,znam samo onu pesmu o Moravi i vetru...Nije losa za razna veselja
|
|
|
|
|
|
dambolina • Nepopravljivi romantik •
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 73140 Mesto: •● U tudjoj koži ●•
|
|
Medeni mesec je bio skroz ok,najbolje pesme su im:Uz moravu vetar duva i Zena udata,zao mi je sto su se raspali,Medenjaci nikad nece dostici tu popularnost,mada pesma "Medena" sa grand festivala nije losa bez obzira sto se lose plasirala....
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
[quote="nick1982"]Da objasnim jednu stvar:"Medenjaci" i "Medeni mesec" nisu iste grupe.Frontmen(ako vam se vise svidja:gazda) "Medenog meseca" je gitarista te grupe(ne znam kako se tacno on zove) i on je "vlasnik" prava na ime grupe.On je pre dve godine rasformirao "Medeni mesec" i uzeo potpuno novi sastav(novi muzicari i pevaci) za grupu(oni pevaju pesmu:"Alkohol"),a ostali su formirali grupu koja se zove "Medenjaci"(pevali su pesmu:"Medena" na Grandovom festivalu).
Ok,sad mi jasnije... To su 2 razlicite grupe...
Znaci medeni mesec peva takodje pesmu "alkohol"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Da M.M. peva Alkohol, a Medenjaci Medena....
Izvinjavam se adminu i moderatorima što sam, tamo gde sam objašnjavala razliku između pomenutih, pisala velikim slovima... kopirala sam..pa mi bilo zeznuto da menjam...
Ne znam zašto se slike ne vide...
|
_________________ ... Padale su tvoje kise pored mene zedne..pevale se pesme tvoje, za mene nijedne.... |
|
|
|
|
vese Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Apr 2006 Poruke: 160
|
|
meni su drazi medenjaci pogotovo njihova pisma medena, jednostavno mi je savrsena
|
|
|
|
|
|
maser-djuky Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Jan 2007 Poruke: 98
|
|
dajem glas samo za pjesmu -idu dani- ostalo mi se ne sviđa uopće,eto brana sorry
|
|
|
|
|
|
NELYYY Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Okt 2006 Poruke: 5
|
|
dambolina je napisao/la sledeće: | Medeni mesec je bio skroz ok,najbolje pesme su im:Uz moravu vetar duva i Zena udata,zao mi je sto su se raspali,Medenjaci nikad nece dostici tu popularnost,mada pesma "Medena" sa grand festivala nije losa bez obzira sto se lose plasirala.... |
Jedna ispravka, Medeni Mesec se nije raspao... Dobili su novog pjevaca i pjevacice dvije al grupa je jos tu .... PS: Ako ima ko " Izdala si me za jednu noc" od njih nek se javi. Please....
|
_________________ - mrzim crnce i razne diskreminacije....
- mudrost je kcerka iskustva...leonardo da vinci |
|
|
|
|
turki Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Feb 2007 Poruke: 75
|
|
prije su bili dosta bolji
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maser-djuky je napisao/la sledeće: | dajem glas samo za pjesmu -idu dani- ostalo mi se ne sviđa uopće,eto brana sorry |
Svako ima pravo na svoje mišljenje, nema ljutnje
|
|
|
|
|
pekifantic Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 24 Feb 2007 Poruke: 10 Mesto: Jagodina
|
|
Ja ih bas i ne volim,neka pesma nije na odmet!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|