:: |
Autor |
Poruka |
A_Djema Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 13 Sep 2006 Poruke: 231 Mesto: Raskrsnica srca...
|
|
Otvorila sam temu u ovom forumu sa mojom pricom, ako zelis procitaj je.Cesto pisem, ali prava prica mi ispadne tek kad sam tuzna i sama, to je za mene najbolja inspiracija, mada nigde nisam objavljivala svoje price, ovo je prvi put i ovde
|
|
|
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
ukrao sam onu najnezniju misao ove letnje noci, sto se krishom otela tebi....chujem chak i drhtaj tvog srca...srecu tvojih ociju, pa chak i tihu pesmu sa tvojih usana...UPS! klizav teren... ma, kao lopov otici cu negde sa plenom... otici tamo gde more ljubi bezbrojne obale svoje gde bi bili srecni...plima i oseka...ja hocu sve to! skrivena zelja... ili ?neko je povukao pravi potez i nastao je prvi greh... ti i ja....
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu.
Poslednja prepravka: budidobar datum Pet Okt 06, 2006 6:13 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
|
|
|
cutim...... te onako kao da treba svu srecu i zelju i cheznju i bol i neznost i strast i razum i nesvest i strepnju i jagode i krv i osmeh i OSTANI TU... kao da sve treba da sazmem u nekih 5 minuta... pa ne mogu da progovorim... ili mucam... od zanesenosti tobom ..cutim
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
|
|
|
........................................................
.....................................itd...
i na kraju je shapnula : "ali opet, da li bi ikad bio moj ti?"
...i ja ponovo upadam u isti krug beskonacnosti...
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
|
|
|
...iako je moj cilj da otkrijem sushtinu ljubavi, i premda patim zbog osoba kojima sam poklonio svoje srce, uvidjam da oni koji su dotakli moju dushu nisu uspeli da probude moje telo, a oni koji su doticali moje telo nisu uspevali da dosegnu do moje duse... ja sam ipak sam....
|
|
|
|
|
kadija Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Sep 2005 Poruke: 58
|
|
sve je ostalo na pokusaju, ipak se drzim informatike i matematike to me vise zanima nego pisanje
|
|
|
|
|
|
telulu Upućeni član
|
Datum registracije: 01 Maj 2006 Poruke: 280
|
|
Joj ja više nemam vremena ni za šta, a kamoli za pisanje. Mislim da će nastavak morati sačekati ljeto (ako očistim godinu )
|
|
|
plass_chamoice Upućeni član
|
Godine: 42
Datum registracije: 23 Okt 2006 Poruke: 259
|
|
volim da pisem pesme, to mi je jos jedan hobi pored sviranja. to dvoje valjda ide zajedno. uvek pisem o sebi, neke prozivljene stvari, utiske, zakljucke, tako valjda bolje pamtim ono sto je bilo...
|
_________________ Treba samo sto vise piti i pusiti |
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
Pa ponekda volim pisati pjesme a najviše romane
|
|
|
|
|
|
Babily Veciti optimista
|
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 5506
|
|
Nisam nikada pisala ali bas imam u planu da zapocnem nesto pa da vidim sta ce biti od toga svega!
|
|
|
|
|
|
Amerigo Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 202
|
|
pisanje nije tako jednostavno kao sto neki misle. i ja nesto pokusavam ali nikako da krenem. to je nauka za sebe.
|
|
|
|
|
|
Moytsa Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 5000 Mesto: St
|
|
Pisem poeziju jos od osnovne skole, a na fakultetu sam pocela pisat i eseje i pjesme u prozi. Zasad se najbolje nalazim u pjesmama u prozi. Pisem uvijek u svugdje; na papiricima, u biljeznice, na rubove casopisa, salvetama, sto god je pri ruci...
Neke sam tekstove odnijela profesoru na fakultetu pa mi je rekao da su uglavnom dobre i ukazao mi na sto sve moram obratiti paznju kada nesto pisem. Pomogao mi je jako, i sad mislim da sam cak malo bolja. Ne znam, mozda jednom i bude nesto od mene.
Pisanje je jedan poriv koji se javlja u meni, kao nesto sto jednostavno moram izbaciti iz sebe.
|
_________________ ~We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.~
Oscar Wilde
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|