:: |
Autor |
Poruka |
Vilenjakinja Sašina Kumica

|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889

|
|
Vidiš, meni se to baš ne svidja. Kod nekih automobila je lipo za vidit zatamljena stakla, al ja to nebi volila na svojoj makini, nebi stojalo, baren mislim.
|
|
|
|
|
 |
bokiva39 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 04 Maj 2006 Poruke: 71

|
|
e sad ovako ja bih zatamnio stakla na mom automobilu (golf2 crvene boje) al me muce neke sitnice a to je policija vidim da se dosta o tome pisalo u prethodnim postovima i znam da nemaju pravo da zezaju al sta da radi covek kad mu se natovrze na vrat neki glupi pandur koji je sisao iz planina od ovaca i otisao na kurs i dobio palicu...i odmah hoce da pise 1000 dinara....(bio sam sa drugarom kad mu hteo napisati kaznu) jedva smo se izvukli i to tako sto je on trazio da ide kod nacelnika jel u zakonu ne pise da je zabranjeno zatamljivanje i pandur nas pusti....
Moje pitanje kako doci do atesta i koliko kosta jer zatamljivanje je 20 eura po staklu al ne dobija se atest ovamo gde sam ja planirao da radim.....
|
_________________ Samo svemir i ljudska glupost su beskonacni mada za svemir nisam siguran. Albert Ajnstajn |
|
|
|
 |
daliborvucko Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 46
Datum registracije: 30 Mar 2007 Poruke: 55

|
|
i zadnje staklo spada u vetrobransko staklo.
na koji način zatamniti stakla i kojim materijalom je to najbolje uraditi. na pijacama i u prodavnicama ima neke folije kojima se vrši zatamljivanje stakla, nisam siguran koliko su one dobre i koliko je dobra vidljivost zbog iste.
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
daliborvucko je napisao/la sledeće: | na koji način zatamniti stakla i kojim materijalom je to najbolje uraditi. na pijacama i u prodavnicama ima neke folije kojima se vrši zatamljivanje stakla, nisam siguran koliko su one dobre i koliko je dobra vidljivost zbog iste. |
Batali to sa pijace..samo u servisu i 30 % ...ja cu to da uradim...
|
_________________ Samo svemir i ljudska glupost su beskonacni mada za svemir nisam siguran. Albert Ajnstajn |
|
|
|
 |

|

|
|
u kom servisu misliš na glasservis
|
|
|
|
|
 |
Milos NS Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 19 Jul 2005 Poruke: 242 Mesto: Novi Sad

|
|
Ja vec 3 godine imam zatamnjena stakla, ovo mi je sad drugi auto koji je zatamnjen i mogu reci da je to nesto najbolje sa mnogih strana...
30% je sasvim dosta, u Novom Sadu ima na nekoliko mesta, Lacika u Kamenici je najbolji po odnosu cena kvalitet, radi sa nekim americkim folijama...
...Sto se milicije tice... mene u ZIVOTU nisu pitali sto je zatamnjen!!! Jesu doduse mog drugara kad je vozio moj auto, ali je on rekao da nema pojma i nije njegov auto i nikom nista...
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
[quote="Milos NS"]Ja vec 3 godine imam zatamnjena stakla, ovo mi je sad drugi auto koji je zatamnjen i mogu reci da je to nesto najbolje sa mnogih strana...
30% je sasvim dosta, u Novom Sadu ima na nekoliko mesta, Lacika u Kamenici je najbolji po odnosu cena kvalitet, radi sa nekim americkim folijama...
...Sto se milicije tice... mene u ZIVOTU nisu pitali sto je zatamnjen!!! Jesu doduse mog drugara kad je vozio moj auto, ali je on rekao da nema pojma i nije njegov auto i nikom nista...[/quote]
molim te napiši mi nazive nekih servisa u novom sadu koji vrše zatamljivanje stakala, i napiši mi po kojoj ceni se radi zatamljivanje. unapred hvala.
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
daliborvucko je napisao/la sledeće: | Milos NS je napisao/la sledeće: | Ja vec 3 godine imam zatamnjena stakla, ovo mi je sad drugi auto koji je zatamnjen i mogu reci da je to nesto najbolje sa mnogih strana...
...Sto se milicije tice... mene u ZIVOTU nisu pitali sto je zatamnjen!!! Jesu doduse mog drugara kad je vozio moj auto, ali je on rekao da nema pojma i nije njegov auto i nikom nista... |
molim te napiši mi nazive nekih servisa u novom sadu koji vrše zatamljivanje stakala, i napiši mi po kojoj ceni se radi zatamljivanje. unapred hvala. |
Ne znam bas za Novi Sad al u Sapcu ti je oko 20 eura po stakletu znaci otprilike 100 eura...
Nego da nema neko atest od stakala da mi posalje na mail....ili da stavi sliku na forum???
|
|
|
|
 |
ticmaopel S verom u Boga

|
Godine: 41
Datum registracije: 13 Apr 2006 Poruke: 15666 Mesto: Београд

|
|
i ja imam isto 3 godine zatamljen auto ali mi je interventna policija dvaput cepala volije jer u zakonu nepostoji zabrana za folije to ja proverena informacija ali posto panduri vole da se prave vazni onda moze da cepaju mozeimse tako je u beogradu......
|
_________________ Pravila Fontane Zelja
 |
|
|
|
 |
n3xt Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 12 Apr 2006 Poruke: 97 Mesto: Istok

|
|
Mislim da je folija 75% zatamljenosti naj idealnija za automobil. Vec 100% je preterano jer 100% ces da zakacis nekog u nocnoj voznji.
|
_________________ Sreca se ne juri,sreca se srece .... |
|
|
|
 |
dexi138 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 24 Avg 2007 Poruke: 7

|
|
Problem je sto se kod nas u Srbiji za zatamljenja stakla vezuju kriminalci mafija.....zatamljena stakla imaju i zadatak da stite od sunca i da budu UV filter.....jednostavno zatamljena stakla pustaju suncevu svetlost ali i ne toplotu......
|
|
|
|
|
 |
n3xt Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 12 Apr 2006 Poruke: 97 Mesto: Istok

|
|
ticmaopel ti kada pandur uvuce ruku kroz prozor da ti pocepa foliju ti kulturno gicaru pa u ruku b
bokiva39:) - ako hoce da ti pisu kazi da ti pise slobodno i da hoces na sudu s njim. a tamo samo kazi da u zakonu nigne ne pise da zabranjeno zatamljivanje bocnih stakala... A postoji resenje i za zadnje ... Zavesica ako ne folija.
|
_________________ Sreca se ne juri,sreca se srece .... |
|
|
|
 |
|