:: |
Autor |
Poruka |
shokatz Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Okt 2005 Poruke: 82 Mesto: subotica
|
|
to sam cekao :) super tema
evo jedne zanimljive price:
moja bivsa, a kojom sam ostao u dobrim odnosima, kad god se cujemo kao ima drugu liniju i obavezno je zove neko muski. a kad treba da se nadjemo ona koa ne moze bas onda jer mora da se nadje sa nekim muskim. ustvari uvek mi daje do znanja da ona ima jos muskih prijatelja i to mnogo i non stop je okruzuju. prvo sam mislio da se ja tripujem, ali ispostavilo se da je to toliko izrazeno i stalno da ipak nisam istripovo. :)
|
|
|
|
|
|
MariY00s Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 26 Jun 2006 Poruke: 74
|
|
Mene stvarno ne diraju,jer bih napravila haos...
|
|
|
|
|
|
nebofirm Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 11 Jun 2005 Poruke: 313 Mesto: Beograd
|
|
nisam imao previse losih iskustava
|
_________________ Zauvek slobodan... |
|
|
|
|
inferiorna_akasha *Djevojka iz kolektiva*
|
Godine: 37
Datum registracije: 13 Nov 2006 Poruke: 5621 Mesto: ...U zemlji maštanja...
|
|
Jao....poznato mi je to...Ali kako su ti muši zapravo dobri glumci....ajme preeestrašno....Nakon prekida, moj dečko je počeo pričati takve gluposti okolo da mi se jednostavno život zgadio...Baš sam nedavno čula kako je rekao da voli naivne curice poput mene kojima se ne javlja po dva tjedna, u to vrijeme ih vara i onda se javi kao da ništa nije bilo i izvuče se na to da je imao ''problema''...Naravno, laže jer se niikad nije dogodilo da se ne čujemo tako dugo...Ma jednostavno postanu vrhunske kretenčine, eto to
|
|
|
|
|
|
merymca Odomaćeni član
|
Godine: 48
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 1249 Mesto: da mi je u 'PUSTINJU'
|
|
svega ima i zvanja ponoči i svakakvih gluposti ali mrrrzim kad završi vezu sa mnom da mi neda mira 3godine nakon toga i u tim 3godinama....to mrzim...budi odlučan,voliš nevoliš...briši...
|
|
|
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
joj sto to mrzim, ona glupava ponasanja daj samo napakosti, djecija posla , jezim se od toga
|
|
|
|
|
|
DRAGAN_NS Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 16 Nov 2006 Poruke: 105 Mesto: Novi Sad
|
|
najvise mi je smetalo sto nisu razumele kad kazemda je kraj da je onda stvarno kraj
|
|
|
|
|
|
monikaj Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Nov 2006 Poruke: 86
|
|
tad se najbolje usest i popričat o tome i razšistitttt
|
|
|
|
|
|
tv Upućeni član
|
Datum registracije: 12 Maj 2005 Poruke: 428
|
|
nerazumijem takvo ponasanje. nije mi jasno zasto bi poslije raskida postovanje bilo ispod nule. na svu srecu nemam problema sa tim.
|
|
|
|
|
|
sikaa2007 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Nov 2006 Poruke: 52 Mesto: trogir
|
|
ja cu samo reci da je meni moja bivsa stavila krumpir u auspuh od auta
|
|
|
|
|
|
carpe diem Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 09 Jan 2005 Poruke: 719 Mesto: Novi Sad
|
|
sikaa2007 je napisao/la sledeće: | ja cu samo reci da je meni moja bivsa stavila krumpir u auspuh od auta |
waw super vrlo, duhovito, moram priznati ako nista drugo bar imas secanje na jednu kreativnu devojku...
|
_________________ Put do zvezda je samo etapa kruznog puta do sebe, i ako znas precicu nema potrebe da se puno lomatas po bespucima.Ne bato... Stigao si cim krenes...Cilj nosis skriven pod kaputom, istetovoran na grudima kao metu... |
|
|
|
|
sestrep Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Jul 2005 Poruke: 248 Mesto: beograd
|
|
Bilo je svakakvih,meni licno su takve situacije licemerne,bezobrazne...posebno nocni pozivi.U svako doba noci moze da me pozove samo jedan bivsi,valjda zato sto mi uvek prija.
|
_________________ zivot je lep |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|