:: |
Autor |
Poruka |
ksantipa Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Jul 2005 Poruke: 1228
|
|
Halteri su moja slabost, jako volim kad ih nosim pogotovo ispod suknjicama, sta kaze @kiki mrzim da nosim hulahopke sa "gacama" uvek se svlace prema dole i izazivaju nelagodan osecaj kao da sam vezana u noge, za razliku od toga carape sa halterima su ugodni kao raj
|
_________________ *^*^* Neveruj onome ko ti sa osmehom na licu kaze "volim te", vec onom ko te sa suzama u ocima pita "volis li me? "*^*^* |
|
|
|
|
Cute Blondie * Belphegor's bitch *
|
Godine: 43
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 2193 Mesto: Beograd
|
|
ksantipa je napisao/la sledeće: | Halteri su moja slabost, jako volim kad ih nosim pogotovo ispod suknjicama, sta kaze @kiki mrzim da nosim hulahopke sa "gacama" uvek se svlace prema dole i izazivaju nelagodan osecaj kao da sam vezana u noge, za razliku od toga carape sa halterima su ugodni kao raj |
apsolutno se slazem, zaista mnogo bolje nego grilonke ili ti "carape sa gacama" sto kiki kaze
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
ne nosim nisam se okusala u tome al ne znaci da necu
|
|
|
|
|
|
smokvica84 Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Feb 2006 Poruke: 3951
|
|
Nisam ih još nosila, mada hoću jednog dana kada počnem da nosim malo duže suknjice
|
|
|
ILIMAR Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 27 Jan 2006 Poruke: 218 Mesto: Najlepsi grad
|
|
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
samo kad sam sa svojim dragim
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Ne tako cesto u javnost
Kad smo vec kod toga-hajde recite vi meni ako znate gde imaju da se kupe neki onako malo kvalitetniji i zanimljivijij halteri? U BG-u?
Zakljucila sam da mi treba nesto novo?
|
|
|
|
|
|
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
Nosim, ali samo ponekada, smatram da su jako zenstveni... Uh
|
|
|
|
|
inferiorna_akasha *Djevojka iz kolektiva*
|
Godine: 37
Datum registracije: 13 Nov 2006 Poruke: 5621 Mesto: ...U zemlji maštanja...
|
|
Nisam ih još nosila...Ali jednog dana ću ih obući..Tako da ih netko spešl skine s mene
|
|
|
|
|
|
sandrica83 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Okt 2007 Poruke: 99
|
|
nosila sam ih nekoliko puta,prvi puta na svadbi
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|