:: |
Autor |
Poruka |
dusanzikic Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 07 Jul 2005 Poruke: 290 Mesto: БГД
|
|
Na prvom mestu interesantan kviz, mada nekako vise vuce na komercijalu. Vise mi se svidja Sam Protiv Svih jer je potrebno mnogo vise znanja, koncentracije, strpljenja.
|
_________________ Звезда, Србија, никад југославија!!!
Пишимо ЋИРИЛИЦОМ!!! |
|
|
|
|
gaga021 Banovan! ~ Little sweet Angel ~
|
Godine: 43
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 12412 Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*
|
|
kviz je odlican volim da ga gledam Ivan Zeljkovic je super
|
_________________ da budemo ti i ja
ona zemlja sto se ne menja
tvrda zemlja od tvrdog kamenja
|
|
|
|
|
Edgar Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 07 Jul 2005 Poruke: 48
|
|
Kviz je zaista zabavan ... ali i edukativan ...
|
|
|
|
|
|
sKater Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 31 Mar 2005 Poruke: 45 Mesto: nbG
|
|
Pa dobar je kviz ..
moze da se proidje dosta ..
ali mislim da je bolji i isplatljiviji Sam Protiv Svih ..
npr Milijunash po meni ima mnogo laksa pitanja nego Milioner..
|
_________________ sKa. |
|
|
|
|
vive *plavušica*
|
Godine: 34
Datum registracije: 15 Maj 2005 Poruke: 6528 Mesto: ''....Med javom i med snom...''
|
|
Kviz je skroz dobar a i Zeka se uklapa u celu pricu!Imam kviz na kompu i igram ga s vremena na vreme
|
|
|
|
ksantipa Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Jul 2005 Poruke: 1228
|
|
Meni se dopada milioner. i voditelj Saso Macanovski TRENDO je odlican. Zabavan je, duhovit, pomaze svim takmicarima... naprosto jako je harizmatican
|
_________________ *^*^* Neveruj onome ko ti sa osmehom na licu kaze "volim te", vec onom ko te sa suzama u ocima pita "volis li me? "*^*^* |
|
|
|
|
Maja S. Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570
|
|
SrebrnaTresnjica011 je napisao/la sledeće: | Kviz koji je prisutan sirom sveta !
Kakva su vasa misljenja o samom kvizu , o voditeljima ... da li ga uopste gledate i da li biste se prijavili da ucestvujete ?!?
Kakvi su uopste vasi utisci o ovom kvizu ??? |
Zelim !!!!!
Ali na kvizu. tesko...
Inace, dobar je kviz i sve te kultne emisije u kojima se moze nauciti nesto su super....
|
|
|
|
|
|
kesaking Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 10 Feb 2005 Poruke: 24
|
|
Kviz je stvarno DOBAR kao i voditelj.Bio sam jednom na snimanju i bije je EXTRA svi oni reflektori i ozvucenje,samo je malo smor jer se jedna emisija snima nekih 5-6 sati.
|
|
|
|
|
|
millosh1 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Sep 2005 Poruke: 39
|
|
nije nesto, a i pare isplacuju mesecima kasnije
|
|
|
|
|
|
teodoramala Odomaćeni član
|
Datum registracije: 28 Avg 2005 Poruke: 2833
|
|
svidja mi se kviz ne pratim ga bas redovno...to mesto mene radi moj tata...ali ga rado pratim kad ga uhvatim na tv-u....inace ivan zeljkovic je super voditelj...mislim da su izabrali pravu osobu za kviz...
|
|
|
|
|
|
Rakelly Upućeni član
|
Godine: 54
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 449 Mesto: Valjevo
|
|
Kviz je odlican. Dobra atmosfera, interensantna pitanja, voditelj koji se dobro snalazi u raznim situacijama. Smatram da su novcane nagrade obezvredjene, jer nisu povecavane od samog pocetka prikazivanja kviza. Za obicnog coveka to nisu male sume, ali za nekoga ko ucestvuje u kvizu ovakvog tipa (medjunarodni, licencni kviz), jesu.
|
|
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|