:: |
Autor |
Poruka |
andrejica Tico & Ada

|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica

|
|
pa znam,i ja sam imala takvog napasta... ali pokusaj da ga izbegavas,da ne primas njegove pozive,nisi kuci i na kraju ce se tad-kad smiriti vec
|
|
|
|
|
 |
Mara 82 Iskusni član

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Feb 2006 Poruke: 847 Mesto: Nis

|
|
Desilo se ali nisam ostala i dan danas kad me vidi on isto to radi moli da mu se vratim.
|
|
|
|
|
 |
andrejica Tico & Ada

|

|
|
koliko je tacno vremena proslo od kad ste raskinuli?
|
|
|
|
|
 |
Alekssandra Upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 31 Jul 2006 Poruke: 314 Mesto: Havaji

|
|
Desilo se ali obicno ljudo shvate tek kad izgube .Zato i toliko cimanja na kraju.
|
_________________ Umeo si da budes vest da srusis sve mi kule srece gradjene i ostavis me slomljenu da ljubim stope tvoje i da lako kao pero letim,
imedju sna i jave,vecno ziveci u strepnji,da
bih sve to ponovo mogla doziveti.... |
|
|
|
 |
MariY00s Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 26 Jun 2006 Poruke: 74

|
|
Ma ubedi ga da ti ne treba...
|
|
|
|
|
 |
vive *plavušica*

|
Godine: 35
Datum registracije: 15 Maj 2005 Poruke: 6528 Mesto: ''....Med javom i med snom...''

|
|
Joj bilo je toga!
Ne mozes ih se otarasiti!
Ako im kazes istinu (tipa:svidja mi se drugi,ne svidjas mi se,volim tvog druga....itd) odmah polude i pocinju da pricaju svasta o vama te nema ni nade za neko drugarstvo posle!
A ako ih slazete (znas ovo vise ne funkcionise,ne znam sta se desilo sa nama....itd) onda navaljuju da isprave greske i onda su tvrdoglavi i ne prihvataju raskid....
Ma cudni su oni skroz
|
|
|
 |
andrejica Tico & Ada

|

|
|
a ko je ikada mogao da shvati muskarce??
|
|
|
|
|
 |
vive *plavušica*

|
Godine: 35
Datum registracije: 15 Maj 2005 Poruke: 6528 Mesto: ''....Med javom i med snom...''

|
|
E da znas....mnogo su cudne zivuljke!
Nikako im ugoditi
|
|
|
 |
andrejica Tico & Ada

|

|
|
ako im ne pokazes ljubav onda je to problem a ako im pokazes onda jednostavno shvataju da imaju moc nad tobom i ode sve u...
|
|
 |
kika_sd Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 554 Mesto: ni tamo ni ovamo

|
|
Sto si gora prema njima vise trce za tobom,iz iskustva.Meni se desilo da jedan decko s kim sam bila,a to mi je najveca greska u zivotu,bude sa drugim devojkama,a meni ne da da budem sa drugim.Cak se i potukao sa jednim deckom s kojim sam izasla.A za sve to vreme on je bio sa drugim devojkama,ajde objasnite mi to!Psiho!
|
_________________ "Ja jos kradem dane Bogu,ja jos umem,ja jos mogu da sam sebi stvorim neki mir.Jos sam sretan sto postojim,pisem pesme,zvezde brojim,jos sam onaj isti vetropir..." |
|
|
|
 |
andrejica Tico & Ada

|

|
|
to je onaj fazon kao ja smem da diram tudje ali moje ne diraj
|
|
 |
Summer Girl Odomaćeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 16 Dec 2005 Poruke: 2353 Mesto: Beograd

|
|
To mi se desilo samo jednom... ali nakon 2-3 razgovora u kojima sam se trudila da budem sto odlucnija i hladnija,prihvatio je...
Ali i dan-danas nije mi jasno sta ko dobija zadrzavajuci na silu osobu pored sebe...
Kada jedna strana hoce da raskine-raskidate... Nije bas komplikovano...
|
_________________ Hey.. I like it like this,I like it like that... |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|