www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Sto vas u vasem poslu/studiju cini sretnima?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~
::  
Autor Poruka
Berka
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 26 Jan 2006
Mesto: Holandija

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 30, 2006 9:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

u mom poslu ne mislim mnogo o novcu
mislim o tome koliko mogu pomoci onome kome je pomoc potrebna
a novac je zatim logican slijed tog uspjeha.
I sve zajedno me cini veoma sretnom osobom

cica20
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 01 Mar 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 04, 2006 1:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

prestiz uspeh postovanje drugih osecaj moci i razlika od vecine

Romeo_i_Julija
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 18 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 04, 2006 3:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kad polozim ispit

JVilkoks
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 17 Dec 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 04, 2006 10:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Srecnom na poslu me cine dobri ljudi oko mene. Osmjesi iako smo imali naporan dan... Dobre vibracije i prijateljski odnosi.

BaLkAnBoY_01
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 21 Feb 2006

austria.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 05, 2006 12:32 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

samo jedan covek sto radi sa mnom bas je cool!

nexinet
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 57

Datum registracije: 14 Jul 2006
Mesto: Majdanpek

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 05, 2006 12:56 am    Naslov poruke: sreća je relativna Na vrh strane Na dno strane

da imam više poslova koje radim i dobro me plaćaju
u principu sam zadovoljan,da kažem da volim
sve poslove koje sada radim ali nije uvek bilo tako.
Patio sam se i ja 5-6 godina unazad.

Poruka je jasna,sve u svoje vreme.

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 19, 2007 5:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

To što svakoga dana znam da sam veliki broj (malih i velikih Very Happy ) ljudi podučila, proširila im znanje Very Happy , što mogu da budem kreativna i što mogu da napredujem i usavršavam se Wink

Naravno, sama činjenica da volim svoj posao me čini jako srećnom Very Happy To je pravo bogatstvo, nema svako tu privilegiju 8)

*miss jr*
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 08 Feb 2006
Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 13, 2007 6:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mhhhm, dobro pitanje. Puno puta sam razmisljala, zasto sam se bas odlucila da studiram medicinu. Imala sam 12 godina kada sam tati saopstila: "Kada odrastem bicu doktor!" On se tada samo nasmejao i rekao: "naravno". Posle zavrsene gimnazije nisam ni razmisljala sta bi drugo pocela da studiram nego medicinu. Sada imam jos jedan ispit i 150 strana do kraja mog doktorskog rada (180 mi trebaju Wink). Sta me cini srecnom? To sto mogu da pomognem ljudima u situacijama koje oni ne poznaju, sto mogu da ih izlecim (iako do sada ne smem jos sama to da cinim). Cini me srecnom kada bilo kome mogu da kazem:"Nemojte da se bojite, sve je uredu." Ali tek po zavrsenom fakultetu i stazu, moci cu da radim to sto sam uvek zelela.

Mnogi smatraju da se lekar postaje zato da bi se zaradile velike pare... Nazalost veoma malo njih razmislja o tome, da oni koji se odluce da postanu lekari, uglavnom se za studije odlucuje, da bi pomogli a da bi zaradjivali i dobijali posebni status...

Sve u svemu jako sam srecna, zato sto mogu da pomognem, i sto sam dobila sansu da studiram to sto volim!

black_panthera
Iskusni član
Iskusni član

Datum registracije: 03 Mar 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 15, 2007 1:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svidja mi se posao koji sada radim ali zelim jos napredovati tako da me veseli buduci uspjeh

sjena23
~Shadow Lady In Love~
~Shadow Lady In Love~

Datum registracije: 10 Maj 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 15, 2007 11:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

svaki položeni ispit me razveseli i svaki novi program kojeg shvatim u cijelini i tako povećam svoje znanje

tamara_blabla
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 38

Datum registracije: 15 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 15, 2007 1:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam bas srecna svojim trenutnim izborom, prvenstveno zato sto nije bio moj. Upisala sam se na ovaj jezik da bih usla na fakultet, ali sam posle upala u kolotecinu svakodnevnice i cesto razmisljam kako bi to moglo da se promeni. Za sad izlaza nema na vidiku. Mislim da ljudi treba trezveno i dugo da razmisle sta ce da upisu, jer ih to preodredjuje za ceo zivot. Ja sam samo razmisljala da volim jezike,ali nisam sta cu posle sa njima. Zato savet svima-DOBRO RAZMISLITE!

Ohanzee
Banovan!

.:Tale Believer:.
<b>.:Tale Believer:.</b>

Datum registracije: 11 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 03, 2007 12:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

poceo sam veoma rano da radim... dok sam zavrsavao srednju skolu... i to sasvim slucajno.
posao u fotografskoj radnji nije imao dodirnih tacaka sa skolom koju sam tada zavrsavao (elektrotehnika).
u pocetku sam malo dodirnih tacaka imao sa pravom fotografijom. uglavnom je rad bio usmeren na rad sa ljudima (trgovina), izrada fotografije... posto sam radio sa covekom koji je pravi fotograf imao sam priliku da od njega naucim sta zaista fotografija podrazumeva.
kroz taj posao sam mogao da se kreativno izrazim, eksperimentisem, pustim masti na volju. to je ono sto me je cinilo srecnim i sto me je privlacilo. tada sam bio poprilicno neadekvatno placen. sto mi tada nije bilo vazno. bilo mi je potrebno neko iskustvo.
nekoliko godina sam proveo radeci po fotografskim radnjama. zao mi je sto nisam imao vise vremena i uslova da se posvetim fotografskoj umetnosti.
za to vreme sam poceo da se interesujem za jos neke stvari. fotomontaza i graficki dizajn. poznavanje fofografije i dobro poznavanje korisnickih programa mi je olaksalo rad u tim poljima.
danas se bavim pripremom za stampu i grafickim dizajnom u jednoj stampariji.
Delom sam angazovan u organizaciji samog procesa proizvodnje, obavljanju administrativnih poslova i radu sa ljudima. Vise sam placen nego sto sam bio i ta zarada konstantno raste. Sto je i dobro.
Mene i dalje cini srecnim to sto mogu kreativno da se izrazim, da kroz posao upoznajem dosta ljudi, to sto mogu mnogo toga da vidim i da naucim, da napredujem i da pratim rezultate svog rada.
Jedino mi je zao sto za posao koji radim nisam fakultetski obrazovan.
No... imam u planu da jednog dana i to promenim Smile

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~ -> Sto vas u vasem poslu/studiju cini sretnima? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 3 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon