www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Boba osamario Brenu!
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
hogar sa medaka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 73

Datum registracije: 18 Avg 2002
Mesto: beogradski pašaluk

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 22, 2004 12:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jes' Yano, dobro kažeš...
Nego, i nju i Seve treba ubiti, al Qurtzem!*

*) Ali umočenim u šoder...

Jana-018
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Sep 2004

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 22, 2004 12:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Koe vikas bwe Hogy Shocked
Qrtzem njih nemozhe ubyti ni oway odozgo to nezasita stoka bwe sta ti 'e Laughing

rujni
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 55

Datum registracije: 07 Sep 2004

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 22, 2004 12:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

gazda- u tom slučaju na ljutu ranu ljutu travu,
dogovorit ćemo se , niej sve u noževima ima nešto i u razgovoru

gazda_djole
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 57

Datum registracije: 02 Avg 2004
Mesto: Bgd - Colmar

france.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 22, 2004 12:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Probaj da se dogovoris sa nekim seljakom da ti pozajmi zenu , ali ovi nasi pucaju dvocevkama i na avione a kamoli na svalere !
Samo molim te , sto rece Boris Dvornik (kako se zvase ona serija) ...Necu politiku u moju butigu ! Wink

rujni
Upućeni član
Upućeni član

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 22, 2004 1:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Velo misto, se zvalo
kakva sada politika opet bato pa pričamo o sex-u sa seljančicom
i otku tebi da je ona ( seljančica) udana

rujni
Upućeni član
Upućeni član

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 22, 2004 1:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

i otkud tbi gazda da sam ja švaler?
malo me to vrijeđa-
ja sam ženski nespokoj, a ne švaler

gazda_djole
Odomaćeni član
Odomaćeni član

france.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 22, 2004 1:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma nemoj ... a narodna nosnja , a slamcica u zubima , a Miroslav Ilic i "devojka iz grada" ...?! To je bato onaj pravi seoski svaler ... a ti ga zovi kako hoces ! Mr. Green

rujni
Upućeni član
Upućeni član

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 22, 2004 1:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

s neskrivenim oduševljenjem promatram tvoju pomalo avanturističku želju za čitanjem znakova koje ostavljam na svom putu,
da da i po stotinu puta da, ja jesam onaj koji voli sir i vrhlje( pavlaku),
da ja jesam koji pije vino rujno iz boce
da ja jesam onaj koji zapjeva iz dubine duše svoje
( npr. zašto ti je mila kćeri jelek raskopčan)
da ja jesam koji uživa nesputano ( a kako drugačije) u ženskim usnama , očima i obrisima dojki ispod pamučne košulje
da ja jesam taj koji proučava raspored madeža po vratu od žene
da ja jesam taj koji punim plučima uživa u mirisu žene
da ja jjesam taj koji ostaje cijelu noć za stolom jer ne pijem ja već moja tuga.
da ja jesam koji sam hladan u real lifu a tu sam ljubitelj žena, vina- jecaja, mrmljanja , stenjanja u noći, uzdasa slasti i znoja isprepletenih tijela.
da ja jesam taj koji na kraju ostaje sam u svojoj tišini( tužno je da ima i onih koji to još nisu shvatili)
da ja sam taj koji je svjestan da je svaki dan koji prođe u ovoj formi i obliku nepovratan
a ti meni kažeš da sam švaler
sada ću se nadovezat sa jednim vrlo dubokim stihom poput najdubljeg od najdubljeg dijela dunava koji razdvaja dan od noći, koji također ih spaja u pradskozorje i u suton( pa zato sam ja tu) a ide ovako:
Mislim da ga je otpjevao legendarni Bora Spužić Kvaka
( a vi ispravite ako nije on)

Ja sam seljak veseljak al u srcu tugu skrivam imam kuću kraj morave al ne znam da plivam.
Eto to je to gazda gjole- i malo se tu ima što dodat

gazda_djole
Odomaćeni član
Odomaćeni član

france.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 22, 2004 1:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Alo Krleza .... aj' ti lepo vidi to sa Janom da ti otpeva ! Mr. Green

rujni
Upućeni član
Upućeni član

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 22, 2004 1:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nema potrebe nadam se da je ta gospodična Jana ugodna i da je ugodni sugovornik i da zna što želi.
Danas je malo kvalitetnih oratorica tj sugovornica

gazda_djole
Odomaćeni član
Odomaćeni član

france.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 22, 2004 1:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A da zna sta zeli ...ZNA !

ps. Sam si ovo trazio ! Mr. Green

rujni
Upućeni član
Upućeni član

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 22, 2004 1:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

a dobro je da zna
kakve veze dotična gospodična ima samnom.
Ja sam pomalo skrušen u društvu žena koje znaju.
naivan sam i nevin i pomalo smeten.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Boba osamario Brenu! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 3 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon