:: |
Autor |
Poruka |
Daca ~Žena Sanjicinog švalera~

|
Godine: 51
Datum registracije: 16 Apr 2004 Poruke: 2617 Mesto: Beograd

|
|
Ne znam,nekako mi je sama ova podela na dobre i lose muskarce bez veze...Ispada da su dobri muskarci papucari,a losi muskarcine...van pameti.
Ja sam uvek za "dobrog"-u smislu dobar kao osoba,sto ne mora da znaci da je taj dobar manje "muskarac" od ovog loseg
Opet sam zapetljala
|
|
|
|
|
 |
joki_carica Upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 30 Apr 2006 Poruke: 332 Mesto: my own world

|
|
Stvarno je uvrnuto....
da, u pravu si, dechko mora biti dobar, kao osoba da bi mi se svideo, ali, opet mora imati svoje JA, da mi stalno predstavlja izazov... e, gde se sakrio jedan takav....???
|
_________________ [img]http://img.freecodesource.com/gallery/images/banners/prod_136_2274.jpg[img/] |
|
|
|
 |
Maki09 Upućeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2006 Poruke: 266

|
|
Neka bude dobar ali ne previse!
|
_________________ FDGV FGBFG |
|
|
|
 |
Simpa girl Upućeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 03 Jun 2006 Poruke: 308 Mesto: nis

|
|
pa ovako volim lose momke,a ne mamine i tatine sinove.
|
_________________ princess |
|
|
|
 |
Vilenjakinja Sašina Kumica

|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889

|
|
|
|
 |
nenica1 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 23 Apr 2006 Poruke: 221

|
|
volim frajere, samo devojke ne padajte na mamine sinove...
|
|
|
|
|
 |
mivanam Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 26 Avg 2006 Poruke: 92

|
|
dobri koji su ponekad
|
|
|
|
|
 |
Vampirela Upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 31 Avg 2006 Poruke: 454 Mesto: Tamo gdje je on...

|
|
mene su uvijek vise privlacili problematicni momci...znate oni tipovi izbrijane glave, istetovirani, sa pearcingom, motoristi isl. ma gdje god je bio problematican momak mene nije zaobisao. volim da je musko musko...da ga ne mogu vrtiti kako ja hocu, da ima svoje ja, ali da je sa mnom ipak njezan. ali konacno poslije silnih narkomana, problema, i sl. upoznala sam jednog divnog finog tipa u kojeg sam se totalno zaljubila. hehe znate kako se kaze..uvijek dobijemo suprotno od onoga sto zelimo
|
_________________ LJubav je jedina stvar na svijetu koju ne treba objasnjavati i kojoj ne treba traziti razlog! |
|
|
|
 |
mala_206 Iskusni član

|
Godine: 42
Datum registracije: 10 Jan 2006 Poruke: 902

|
|
Ma loshi....... Meni su oni najsladji.........
|
_________________ Prestaću te voljeti tek kada slijepi slikar uspije naslikati zvuk pada latice ruže na stakleni sag dvorca, koji nikada nije postojao! |
|
|
|
 |
sandras Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 17 Apr 2005 Poruke: 596

|
|
ja definitivno volim dobre muskarce, jer mi je potrebna neznost, romantika i ljubav
|
|
|
|
|
 |
merymca Odomaćeni član

|
Godine: 48
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 1249 Mesto: da mi je u 'PUSTINJU'

|
|
volim kombinaciju oboga jer je to više uzbudljivo...
|
|
|
|
|
 |
crna_opasna_maca Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 02 Sep 2006 Poruke: 136 Mesto: Novi Sad

|
|
MISS_J je napisao/la sledeće: | Pa najbolja je zlatna sredina...Da ima i dobrih i losih osobina (kombinovan muskarac ) |
Slazem se..
|
_________________ ..jer usne su mi trnje i ranice te znaj, a oci su mi crne ni pakao ni raj.. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|