:: |
Autor |
Poruka |
anabela Iskusni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 860
|
|
nisam baš neki ljubitelj pasa, draže su mi mace, ali ova dva su ti predivna....čine se tako dobri i mirni
|
|
|
|
|
|
skondic Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 20
|
|
Jako mi se sviđaju ovi psi. Puno ne znam o njima, međutim u mom mestu ima odgajačnica gde sam ih video. Jako su slatki!
|
|
|
|
|
|
nedag Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 30 Okt 2004 Poruke: 95
|
|
definitivno najpametniji pas
|
|
|
|
|
|
sub-zero Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 11 Mar 2005 Poruke: 99
|
|
mnoooooogo su slatki, prelepi su, divni ti retriveri... ima ga moja komsinica, ma skroz je blesav!!! sve najbolje im zelim!!!
|
|
|
|
|
|
baxuz2001 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Okt 2004 Poruke: 117
|
|
Najlepsi psi ubedljivo...zlatni retriveri i labradori...mozda bih pre uzeo labradora zbog krace dlake...najverovatnije uzimam staforda jer su oni stvarno najzahvalniji kucici...prelepi su,znaju da se brane i pametni...
|
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
svi su lijepi kad su mali. Kad narastu nisu mi baš nešto. Više volim pse koji su stalno mali
|
|
|
|
|
|
Ela85 Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Okt 2005 Poruke: 439 Mesto: Beograd
|
|
Najlepsi moguci psi....Upravo imam stence i prestlatki su....ako neko zeli da ih kupi, imam dva komada....slika je dok su jos bili mali, kad prebacim druge slike stavicu i njih...
|
_________________ Ne dozvoli da pogresni ljudi usetaju u tvoj zivot, pomute bistinu tvojih ociju, nateraju da volis sto oni vole i da zaboravis ono sto oni ne znaju... |
|
|
|
|
sanjica980 Upućeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 24 Feb 2005 Poruke: 393 Mesto: beograd
|
|
zlatni retriver je najpametnija plavusa na svetu
|
_________________ ljubav je gospodar, a ti si rob |
|
|
|
|
kumalu Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Okt 2006 Poruke: 69
|
|
Kad se uhvate za jednu rasu svi je odjednom imaju, na sve strane isti kucici.
|
|
|
|
|
|
malaplavano1 Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 30 Apr 2006 Poruke: 624 Mesto: Osijek
|
|
E ovako imam jedan problem...
Imam zlatnog retrivera, stara je oko pola godine.. I nece na povodac... nece setati.. vise ne znam kak da ju naucim... pokusala sam i sa keksicima kao da ju nagradim, al nece... Sta da radim????
|
|
|
|
|
|
Vlada Z Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Dec 2006 Poruke: 153
|
|
kada budem imao dete kupicu ga
|
|
|
|
|
|
Plavsha Odomaćeni član
|
Datum registracije: 03 Nov 2005 Poruke: 1305 Mesto: Blizu njega.....
|
|
To je jedna od vrsta koju obozavam veoma su pametni ilepi...
|
_________________ Hocu tebe da sanjam i danju i nocu kao da si stigao iz neke price jer svi moji snovi na tebe lice. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|