www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

zlatni retriver
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~
::  
Autor Poruka
anabela
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 39

Datum registracije: 04 Feb 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 28, 2006 8:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nisam baš neki ljubitelj pasa, draže su mi mace, ali ova dva su ti predivna....čine se tako dobri i mirni

skondic
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 02 Okt 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 09, 2006 7:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jako mi se sviđaju ovi psi. Puno ne znam o njima, međutim u mom mestu ima odgajačnica gde sam ih video. Jako su slatki!

nedag
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 30 Okt 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 27, 2006 6:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

definitivno najpametniji pas

sub-zero
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 11 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 27, 2006 11:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mnoooooogo su slatki, prelepi su, divni ti retriveri... ima ga moja komsinica, ma skroz je blesav!!! sve najbolje im zelim!!!

baxuz2001
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 05 Okt 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 31, 2006 10:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Najlepsi psi ubedljivo...zlatni retriveri i labradori...mozda bih pre uzeo labradora zbog krace dlake...najverovatnije uzimam staforda jer su oni stvarno najzahvalniji kucici...prelepi su,znaju da se brane i pametni...

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 42

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 31, 2006 10:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

svi su lijepi kad su mali. Kad narastu nisu mi baš nešto. Više volim pse koji su stalno mali Laughing

Ela85
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 29 Okt 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 04, 2006 3:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Najlepsi moguci psi....Upravo imam stence i prestlatki su....ako neko zeli da ih kupi, imam dva komada....slika je dok su jos bili mali, kad prebacim druge slike stavicu i njih...

sanjica980
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 44

Datum registracije: 24 Feb 2005
Mesto: beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 04, 2006 4:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zlatni retriver je najpametnija plavusa na svetu

kumalu
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 30 Okt 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 13, 2006 4:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kad se uhvate za jednu rasu svi je odjednom imaju, na sve strane isti kucici.

malaplavano1
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 35

Datum registracije: 30 Apr 2006
Mesto: Osijek

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 27, 2006 2:32 pm    Naslov poruke: Zlatni retriver na povodcu Na vrh strane Na dno strane

E ovako imam jedan problem...
Imam zlatnog retrivera, stara je oko pola godine.. I nece na povodac... nece setati.. vise ne znam kak da ju naucim... pokusala sam i sa keksicima kao da ju nagradim, al nece... Sta da radim????

Vlada Z
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 02 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 02, 2006 8:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kada budem imao dete kupicu ga

Plavsha
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 03 Nov 2005
Mesto: Blizu njega.....

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 03, 2006 6:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

To je jedna od vrsta koju obozavam veoma su pametni ilepi...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~ -> zlatni retriver Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 3 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon