www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kokoš ili Jaje ??
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Filozofija ~
::  
Autor Poruka
enna777
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 35

Datum registracije: 27 Okt 2005
Mesto: ~*~u njegovom srcu~*~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 01, 2006 2:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako je Bog stvorio svet, i ako je Bog stvorio Adama i Evu, i sve zivotinje oko njih, e pa onda je bogami stvorio i kokosku koja je kasnije snela jaje... eto vam odgovor

vip88
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 28 Apr 2006
Mesto: Nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 01, 2006 2:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mislim da je jaje

vipclan
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 41

Datum registracije: 18 Jun 2006
Mesto: split

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 01, 2006 2:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kokos ili jaje .. a di je u toj prici pile???!! ma pile je definitivno..cim ga se ne spominje..

Ok_cura
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 27 Avg 2006
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 11, 2006 12:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

evo da se dalje ne mucite ja cu vam reci sta je bilo...
davno nekad dok je na zemlji bilo samo kamenje i jos tako neke gluposti.. znaci prije covjeka, postojala je jedna supstanca koja je bila meksa od kamena,a tvrdja od zemlje... bila je bijela sa pjegicama... to je bilo jaje!!! sad se pitate ko je grijao jaje da bi iz njega se izleglo pile koje ce kasnije postati kokoska.. e, pa, evo! jednog dana je vulkan eruptirao i lava je obmotala jaje,jaje se ugrijalo i izlegla su se dva pileta jedno musko ,a drugo zensko.. dalje mozete skontati sta je bilo Very Happy

whitesnake1710
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 54

Datum registracije: 24 Okt 2006
Mesto: Limasol

cyprus.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 11, 2006 1:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ok_cura je napisao/la sledeće:
evo da se dalje ne mucite ja cu vam reci sta je bilo...
davno nekad dok je na zemlji bilo samo kamenje i jos tako neke gluposti.. znaci prije covjeka, postojala je jedna supstanca koja je bila meksa od kamena,a tvrdja od zemlje... bila je bijela sa pjegicama... to je bilo jaje!!! sad se pitate ko je grijao jaje da bi iz njega se izleglo pile koje ce kasnije postati kokoska.. e, pa, evo! jednog dana je vulkan eruptirao i lava je obmotala jaje,jaje se ugrijalo i izlegla su se dva pileta jedno musko ,a drugo zensko.. dalje mozete skontati sta je bilo Very Happy

Meni se vise cini da je tu ispalo jedno tvrdo kuvano jaje!

insejn
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 28 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 12, 2006 2:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jaje Smile Bez daljneg Smile

vmirko
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 14 Dec 2004
Mesto: beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 16, 2006 12:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja mislim da je samo pitanje pogresno postavljeno, i da nema odgovora na to. U ostalom kad bi znali odgovor na to pitanje verovatno bi mogli da ogovorimo koji je smisao zivota.

Ugard
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 73

Datum registracije: 09 Nov 2006
Mesto: Cincinnati

usa.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 16, 2006 4:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svakako prvo jaje. Question Question Exclamation Question Question Question

Milena Carica
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 11 Avg 2005
Mesto: Cik pogodi?! :-)

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 01, 2006 3:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kokoska?!

lek ali ne i zdravlje,
seks ali ne i ljubav.
Para vrti, ali sreca moze vise!!
Gde ponos dodje po svoje, tu ljubav kofere vec pakuje!

jasko_21
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 29 Nov 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 01, 2006 5:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

eh ovako ... Po meni nije ni jaje ni kokoska prvo nastala a to zakljucujem po evoluciji... odnosno prvo se razvilo bice clicno kokosci koje je snjelo jaje bica koje nije toliko licilo na predhodnu kokosku vec na buducu, pa sad je po meni vise pitanje dal se ona prahistorijska kokoska ubraja u danasnje kokoske... Po meni da... posto ni ljudi nisu uvijke ovako izgledali al su ih ubrajali u ljude il pracovjeka. Tako da moj je zakljucak da je nastala prvo kokoska koja je snijela jaje
posto nije moglo nastat prvo jaje iz cega je niklo iz zemlje nije krompir Very Happy. Eto toliko od mene

HAMI_LOLIC
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 12 Sep 2006
Mesto: BGD,Zvezdara

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 02, 2006 12:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

estremusmexus je napisao/la sledeće:
Prvo je nastalo jaje, a evo i dokaza:
1. Na primer planeta zemlja je jajastog a ne kokoskastog oblika.
2. Prvi covek Adam je imao jaja a ne kokoske (mada mu se ubrzo pridruzila jedna - Eva).
Pozdrav

greshish mislim silno greshis sinko!! Very Happy
ako je vec zemlja jajastog oblika onda mora da je snela kokoska Very Happy!!!
e sad tu nailazimo na prepreku svi misle da je bog stvorio zemlju, u ovom slucaju bog bi bio kokoska??????? Very Happy
e da i sto se tice adama njegova jaja su bila dlakavija od ovih sto jedemo Very Happy
dakle starija je kokoska Very Happy

estremusmexus
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 48

Datum registracije: 23 Apr 2006
Mesto: bg

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 02, 2006 2:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

HAMI_LOLIC je napisao/la sledeće:

greshish mislim silno greshis sinko!! Very Happy

Vidim...i ti si starija od mene cim me oslovljavas sa "sinko" Very Happy
ako je vec zemlja jajastog oblika onda mora da je snela kokoska Very Happy!!!

Zemlja je samo jajastog oblika, nije planeta zemlja jaje (vec bi se izleglo za ovih par milijardi godina koliko postoji) prema tome nikakva kokoska nije snela zemlju...Dokaz je logicki utemeljen i ne mozes ga oboriti.Very Happy
e sad tu nailazimo na prepreku svi misle da je bog stvorio zemlju, u ovom slucaju bog bi bio kokoska??????? Very Happy

Opet naravno ne... Mogao je bog recimo da stvori jednu veeeeeeeliku kokosku koja bi snela zemlju, da je hteo, nije nuzno da bog bude kokoska da bi zemlja bila "snesena" Very Happy
Citat:
e da i sto se tice adama njegova jaja su bila dlakavija od ovih sto jedemo Very Happy

Otkud znas Adama? Very Happy Licna imena se pisu velikim pocetnim slovom. Very Happy
dakle starija je kokoska Very Happy

Dakle jaje Very Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Filozofija ~ -> Kokoš ili Jaje ?? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 3 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon