:: |
Autor |
Poruka |
generalni Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 26 Dec 2005 Poruke: 243 Mesto: Rotterdam
|
|
nervozni postar su moji heroji bili ... kad sam bio klinac.
|
_________________ Sta cemo raditi kad zlo nestane? |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
Setih se sada i Crvene jabuke...ima neka tanka veza...setih se Borisa Novkovica i pesme tamara..joj kako sam samo u njega gledala..ma nije mi smetalo ni sto je zrikav ni sto je stariji..hehehehe..plakali smo koletivno uz njihove pesme... Jutros sam celo jutro pevusila jednu od tih starijih pesama, ubite me sad ako mogu da se setim koju..a bas sam se setila ove teme dok sam dolazila na posao i zaboravih pesmu
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
ah dance 90-ih...
PO meni jos uvek najbolja muzika i jedva sam je nabavio tj vecinu pesama iz tog doba...(a i dalje trazim ono sto nemam)....
Zznaci nikad vise muzika nece biti sto je tada bila.Uz grupe kao sto su:Dr.iggy,energija,dee monk,w-ice,beat street,moby dick,after shave,bony&clyde,code,colonia,leontina,emilija,ella b,dlz,elektra,alpha team,et,b3,djogani,funky g,dream team,duck,gala,ivan gavrilovic,may day,mars venus,...
naravno i muzika grupa kao sto su:tutti frutti bend,prljavo kazaliste,crvena jabuka,b.dugme,poslednja igra leptira,itd
jednostavno neprevazidjeni zvukovi za sve generacije...
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
rizmal je napisao/la sledeće: | ah dance 90-ih...
PO meni jos uvek najbolja muzika i jedva sam je nabavio tj vecinu pesama iz tog doba...(a i dalje trazim ono sto nemam)....
Zznaci nikad vise muzika nece biti sto je tada bila.Uz grupe kao sto su:Dr.iggy,energija,dee monk,w-ice,beat street,moby dick,after shave,bony&clyde,code,colonia,leontina,emilija,ella b,dlz,elektra,alpha team,et,b3,djogani,funky g,dream team,duck,gala,ivan gavrilovic,may day,mars venus,...
naravno i muzika grupa kao sto su:tutti frutti bend,prljavo kazaliste,crvena jabuka,b.dugme,poslednja igra leptira,itd
jednostavno neprevazidjeni zvukovi za sve generacije... |
Potpuno si u pravu,nikad nece biti muzika tih godina,bas mi nedostaje po malo...mada ni sad nije lose,novija je generacija,stil muzika se menja...sad su samo narodnjaci mada treba to voleti,meni se svida mada neki da polude...
|
|
|
|
|
|
cica20 Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 01 Mar 2006 Poruke: 265
|
|
Vampiri,Djogani Funky G yu grupa Mars Venus ...
|
|
|
|
|
|
vese Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Apr 2006 Poruke: 160
|
|
taman ovih dana slušan "vatreni polubac" pa san se sitila dobrih starih pisama tipa tike tike tačke i tako to....
|
|
|
|
|
|
CatchTheWreck Jecika_84 muz No.2
|
Godine: 43
Datum registracije: 06 Sep 2004 Poruke: 6273 Mesto: Cataro
|
|
hari mata hari, crwena jabuka, bajaga, ekw, riblja chorba, zabranjeno pushenje, atheist rap, bijelo dugme, azra, Ceca, mozda sam poneshto zaborawio mada je to to, manje wishe.....
|
_________________ u ziwotu wodi rachuna kome cesh
dopustiti da ti se priblizi,
jer nije swako DOSTOJAN
da bude u twom drushtwu,
drzi jezik za zube,
a ledja uz zid,
mozda i uspesh da PREZIWISH
bez posledica,
u owom smradu.... |
|
|
|
|
gheo Odomaćeni član
|
Datum registracije: 22 Jan 2004 Poruke: 1019 Mesto: Timisoara (Temisvar), Banat
|
|
Grupe moja djetinstva su Bajaga i Proljavo Kazaliste i Crvena Jabuka s "To mi radi"... Bijelo Dugme, naravno. I stranci: A-ha, Depeche Mode, Prince, Europe, Scorpions.
Boze, mi smo stvarno stari!
|
|
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
|
|
|
A_Djema Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 13 Sep 2006 Poruke: 231 Mesto: Raskrsnica srca...
|
|
Dr Iggy - Oci boje duge i Colonia - Atlantida
tad sam bila prvi razred i jos uvek se secam kako sam ih volela
|
|
|
|
|
|
anabela Iskusni član
|
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 860
|
|
obožavala sam Lepu Brenu i Slatki greh, Tajči i Emiliju Kokić
|
|
|
|
|
|
Tommy021 Upućeni član
|
Datum registracije: 14 Maj 2006 Poruke: 448 Mesto: Novi Sad
|
|
E ako krenem redom mogu pisati....
-Secam se:Ruz.Garavi sokak,Hari Mata Hari,Plavi orkerstar,pa DR.Iggi,B3,Montenigers,Beatstreet,Funky G,Djogani,Energija...I ....
|
_________________ Bad Boy 4 a Life...
Poslednja prepravka: Tommy021 datum Čet Okt 05, 2006 9:30 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|