www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

HRČAK kao kućni ljubimac
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~
::  
Autor Poruka
kissuzana
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 58

Datum registracije: 30 Maj 2006
Mesto: nis

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 19, 2006 1:14 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mnogo su mi misasti,a ja miseve ne volim.

ivan1234
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 15 Dec 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 19, 2006 1:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Moj hrcak je iz radoznalosti pregrizao kabal od TV -a i to je bilo poslednje sto je pregrizao ..... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

fioreCG
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 46

Datum registracije: 29 Avg 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 19, 2006 10:24 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Imala sam hrcka, i brzo je uginuo. Ne bih ga vise drzala u kuci jer je potpuno neinteresantan.

purple_pumpkin
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 09 Jun 2006
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 20, 2006 11:56 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

fioreCG je napisao/la sledeće:
Imala sam hrcka, i brzo je uginuo. Ne bih ga vise drzala u kuci jer je potpuno neinteresantan.

zashto ne interesantan ?! Question

ja bash volim da posmatram mog medu(hrchka) kako se igra,provlachi kroz tunele,tegli,sprema kutjicu...

jedino shto je loshe kod njih,osim shto kratko zhive,su mirisi koje pushtaju kada otje da se pare...

nisu jaki,ali su malo neugodni Shocked

RunnerSG
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 09 Jun 2006
Mesto: ...tamo gde ti nisi...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 27, 2006 8:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naravno da sam za to...
Slatki su i lepi i bas su kao bombona samo ih treba pojesti :-)Trebalo bi mozda da ih donesem u svoj dom!!! Ako Bog da...

jasna_
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 27 Maj 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 08, 2006 11:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zahvalan ljubimac, mali, slatki, smešan, zanimljiv...

magla 68
~Sremački bećarac~
~Sremački bećarac~

Datum registracije: 26 Nov 2005
Mesto: Sremački BIRCUZ

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 22, 2006 11:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I mogu vam reći da je vrlo umiljat samo kad se oslobodi Razz

dobra_devojka
Fan Dragane Mirkovic
Fan Dragane Mirkovic

Godine: 44

Datum registracije: 19 Jul 2006

canada.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 02, 2006 2:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni su preslatki. Imala sam ih par. Kada je poslednji umro rekla sam da vise necu, ali sam posle par dana dobila jos jednog na poklon. Ovaj je jako divlji, u pocetku je grizao kada mu pridjemo. Sada vise ne grize, ali bezi. Jedva ga uhvatimo. Prvi kojeg smo imali je bio jako pitom. Uzivao je da sedi u krilu i da ga mazimo, a obozavao je da se zavuce u rukav dzempera i spava.

čaučau
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 13 Sep 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 13, 2006 11:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Imala sam hrcka koji je bio veoma velika maza i obozavao je da se gnjavi po rukama...

magla 68
~Sremački bećarac~
~Sremački bećarac~

Datum registracije: 26 Nov 2005
Mesto: Sremački BIRCUZ

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 15, 2006 5:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Joj a kad se razmazi onada pravi i đubus po stanu Laughing

Venceremos
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 20 Sep 2006
Mesto: Santa Clara

cuba.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 27, 2006 12:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

To su najsladja bica na planeti:) hrk hrk Very Happy Very Happy

curica84
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 04 Dec 2005
Mesto: Nis

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 16, 2006 11:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jaoo!!!!omala sam hracka!!samanta se zvala!!!!!setala je sam po sobi i kada joj se spava vrati se u kavez!!!lai brzo je uginula!!!smrc

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~ -> HRČAK kao kućni ljubimac Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 3 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon