:: |
Autor |
Poruka |
$aša Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 19 Jan 2007 Poruke: 65
|
|
Budi nežan i romantičan.Priredi joj neko iznenađenje u svom tom zahvaljivanju počni da je ljubiš po vratu i da je maziš po erogenim zonama, što će je siguno napaliti.
|
|
|
|
|
|
kravalol Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Jan 2007 Poruke: 25
|
|
dovoljno je da pogledam svoju devojku ovim ocima
ona gori...
istina
|
|
|
|
|
|
Macic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Apr 2005 Poruke: 6 Mesto: split
|
|
zene su svakakve neke se pale na kljuc, neke na auto, neke na ljepotu, na romantiku, na ljubav, na iskrenost!
|
_________________ Toni CRO |
|
|
|
|
gagily Banovan! ***UvEk U pOkReTu***
|
Datum registracije: 03 Feb 2007 Poruke: 11546
|
|
mislim da muskarac treba upotrebiti kljucnu rec,zamirisati lepo i
poljubiti nezno vrat zeni i malcice gricnuti za uvo
|
_________________ sudbina ili hir
|
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Mene napali kad mi govori prljave stvari ...ili kad me počne ljubit lagano, sasvim lagano....do grudiju pa dole... ...
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
RunnerSG Upućeni član
|
Datum registracije: 09 Jun 2006 Poruke: 426 Mesto: ...tamo gde ti nisi...
|
|
Da wam kazem nesto: jezik i zubici su chudo!!! Ali ako ih ne znas iskoristit, e onda jbg!!!
Pa mozes da je napalis grickanjem za uwce, da joj dahces u wrat, i wec tome slicno!!!
|
|
|
|
|
|
pussycatvk Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 09 Feb 2007 Poruke: 63 Mesto: Vinkovci
|
|
Ja ne volim kad mi frajer uvali jezik u uho.... meni to bzvz... ja se odmah ohladim... fuj... onda mi treba tri dana da osusim uho!!! Jako mi je vazno da lijepo misrise, to me odmah napali, ne mora me ni dotaknuti! Onda opet jako bitno, mora se znati ljubiti... dobar poljubac je VRLO bitan!
I treba znati kud s jezikom i dodiri su jako bitni!
|
_________________ Relax... take it easy... |
|
|
|
|
nesa_bulje_mesa_2 Banovan! Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 24 Mar 2007 Poruke: 305
|
|
Moju devojku palim tako sto pocnem sa ljubljenjem po vratu zatim po grudima a onda i po celom telu i ona mi tada kaze da je to bas npali naravno to i sam primeti tada!
|
|
|
|
|
|
zroni Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 27 Okt 2006 Poruke: 10 Mesto: Beograd
|
|
Ljudi sve devojke vole malo neznosti i romantike(iako je to skoro izumrlo). Sve krece od dobrog poljubca,pa polako preko vrata i uvceta polako se spustas na grudi (prvo jedna a obavezno i druga) posle grudi obavezno stomak i pupak to devojke mnogo vole,a posle malo okolises oko cice i na kraj ljubljenje njene raspukline posle svega gore navedenog garantovano je dovodi do orgazma u predigri, a sta mislite kakva ce onda igra biti...
Ako ne verujete u ovo proverite ....
|
|
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Pa.... Kad mi usnama prolazi polako oko vrata i tiho uzdiše.. Kada mi zavuče ruke ispod majice i pipa grudi i polako skida brus..
|
|
|
|
|
|
cica_sanelica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 02 Maj 2009 Poruke: 42 Mesto: u Njegovom srcu
|
|
ljubljenje po uhu,zatim malo igre s jezikom oko uha..zatim kad osjetim njegov topli dah po vratu...ali i kad me lizne dolje..hmm...ispod granice
i recimo igra prstima po dugmiću...ne treba ni to isključiti hihi
|
_________________ ~Markova mala~ |
|
|
|
|
mr93 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Maj 2009 Poruke: 1
|
|
tu nema puno filozofije ljubi je,polako je mazis od manje erogantnim mestima ka vise erogantnim mestima njenog tela dok je ljubis.posle kreni lagano da se spustas nize dok je mazis grickaj joj uvo i ljubi je po vratu pa nize.kada je ljubis neki put se izmakni kreni pa stani,tako isto i dok joj skidas gacice prvo kreni pa kad stignes na pola ti vrati dok to radis dodirujes joj usnama bradavice.Kada joj skines gacice dolazi nejbolji deo lizanje njene vagine.Kako kao sto rekoh vole neizvesnost nemoj odmah da navalis kao blentav nego prvo isto od manje ka vise erogantnim oko nje a posle predjes na klitoris naj osetljiviji deo nikako da pritiskas ili tako ness sa osecanjem to radi da uziva posle toga sama ce sve da radi a imas i opasne devojke sama ti rec kaze
|
|
|
|
|
|
|