www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kako napalit Ženu?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
$aša
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 19 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 29, 2007 1:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Budi nežan i romantičan.Priredi joj neko iznenađenje u svom tom zahvaljivanju počni da je ljubiš po vratu i da je maziš po erogenim zonama, što će je siguno napaliti.

kravalol
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 29 Jan 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 29, 2007 2:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dovoljno je da pogledam svoju devojku ovim ocima
ona gori... Wink
istina

Macic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 10 Apr 2005
Mesto: split

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 29, 2007 2:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zene su svakakve neke se pale na kljuc, neke na auto, neke na ljepotu, na romantiku, na ljubav, na iskrenost!

gagily
Banovan!

***UvEk U pOkReTu***
***UvEk U pOkReTu***

Datum registracije: 03 Feb 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 19, 2007 1:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mislim da muskarac treba upotrebiti kljucnu rec,zamirisati lepo i
poljubiti nezno vrat zeni i malcice gricnuti za uvo Wink

Idealno_losha
Banovan!

Опасница ©
<b>Опасница ©</b>

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 19, 2007 6:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mene napali kad mi govori prljave stvari Laughing ...ili kad me počne ljubit lagano, sasvim lagano....do grudiju pa dole... Mr. Green Mr. Green ...

RunnerSG
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 09 Jun 2006
Mesto: ...tamo gde ti nisi...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 19, 2007 9:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da wam kazem nesto: jezik i zubici su chudo!!! Smile Ali ako ih ne znas iskoristit, e onda jbg!!!
Pa mozes da je napalis grickanjem za uwce, da joj dahces u wrat, i wec tome slicno!!! Smile

pussycatvk
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 09 Feb 2007
Mesto: Vinkovci

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 20, 2007 3:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja ne volim kad mi frajer uvali jezik u uho.... Rolling Eyes meni to bzvz... ja se odmah ohladim... fuj... onda mi treba tri dana da osusim uho!!! Jako mi je vazno da lijepo misrise, to me odmah napali, ne mora me ni dotaknuti! Onda opet jako bitno, mora se znati ljubiti... dobar poljubac je VRLO bitan!
I treba znati kud s jezikom Wink i dodiri su jako bitni!

nesa_bulje_mesa_2
Banovan!

Upućeni član
Upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 24 Mar 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 26, 2007 11:51 am    Naslov poruke: a Na vrh strane Na dno strane

Moju devojku palim tako sto pocnem sa ljubljenjem po vratu zatim po grudima a onda i po celom telu i ona mi tada kaze da je to bas npali naravno to i sam primeti tada!

zroni
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 27 Okt 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 30, 2007 11:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ljudi sve devojke vole malo neznosti i romantike(iako je to skoro izumrlo). Sve krece od dobrog poljubca,pa polako preko vrata i uvceta polako se spustas na grudi (prvo jedna a obavezno i druga) posle grudi obavezno stomak i pupak to devojke mnogo vole,a posle malo okolises oko cice i na kraj ljubljenje njene raspukline posle svega gore navedenog garantovano je dovodi do orgazma u predigri, a sta mislite kakva ce onda igra biti...

Ako ne verujete u ovo proverite .... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 35

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 23, 2009 11:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa.... Kad mi usnama prolazi polako oko vrata i tiho uzdiše.. Kada mi zavuče ruke ispod majice i pipa grudi i polako skida brus.. Embarassed

cica_sanelica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 02 Maj 2009
Mesto: u Njegovom srcu

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 02, 2009 6:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ljubljenje po uhu,zatim malo igre s jezikom oko uha..zatim kad osjetim njegov topli dah po vratu...ali i kad me lizne dolje..hmm...ispod granice
i recimo igra prstima po dugmiću...ne treba ni to isključiti hihi

mr93
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 08 Maj 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 17, 2010 2:04 am    Naslov poruke: jao kakva tema :D Na vrh strane Na dno strane

tu nema puno filozofije ljubi je,polako je mazis od manje erogantnim mestima ka vise erogantnim mestima njenog tela dok je ljubis.posle kreni lagano da se spustas nize dok je mazis grickaj joj uvo i ljubi je po vratu pa nize.kada je ljubis neki put se izmakni kreni pa stani,tako isto i dok joj skidas gacice prvo kreni pa kad stignes na pola ti vrati dok to radis dodirujes joj usnama bradavice.Kada joj skines gacice dolazi nejbolji deo lizanje njene vagine.Kako kao sto rekoh vole neizvesnost nemoj odmah da navalis kao blentav nego prvo isto od manje ka vise erogantnim oko nje a posle predjes na klitoris naj osetljiviji deo nikako da pritiskas ili tako ness sa osecanjem to radi da uziva posle toga sama ce sve da radi Very Happy a imas i opasne devojke sama ti rec kaze Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Kako napalit Ženu? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 3 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon