:: |
Autor |
Poruka |
ametist heart Odomaćeni član
|
Datum registracije: 08 Avg 2006 Poruke: 2018 Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**
|
|
Imala sam jedan san do nedavno. I zapravo trebalo je sve to sto sam sanjala da se obistini. Na nasu godisnjicu bi bili zajedno negdje uz more.... Sigurno bi bio divan dan od ranog jutra.... Vodili bi ljubav kad bi se probudili.
Onda bi mozda otisli na plazu....onako rano dok jos nema puno ljudi, nasli neko skrovitio mjesto i tamo se prepustili se nasim osjecajima.
Mozda bi pricali o nama, o nasoj proslosti i buducnosti. Prisjecali se svega lijepoga, i sanjali nas buduci zivot.
I uvecer za nekom romanticnom vecerom, ja i on sami u apartmanu, i onako uz svijece, nase pjesme, da me zaprosi...
Da samo ja i on to znam, i da ga ljubim....i da mu kazem da ga volim najvise na ovom svijetu.....
Valjda snovi zato i sluze....da im se vjecno nadamo....
|
|
|
|
|
|
***Srna*** Chilly
|
Datum registracije: 09 Apr 2006 Poruke: 13261
|
|
Cute Blondie je napisao/la sledeće: | On i ja sami nocu, negde daleko od svih, daleko od ljudi, daleko od grada...znaci more, planina, selo...ma nevazno...dok setamo jednostavno ali iznenada da me povuce ka sebi, poljubi me, i izvadi prsten dok izgovara te tako vazne reci "volim te, zelim da provedem zivot s tobom, hoces li da mi budes zena " To bi mi bilo sasvim dovoljno, ono sto mi je bitno da znam da me voli, da zeli to iskreno i da sam ja ta koju vidi pored sebe za ceo zivot |
Potpisujem. Taj trenutak mora da bude samo između nas dvoje, da se pamti do kraja života, da u tom trenutku budemo sami i ničiji, neka budu i sveće i tišina, samo pogled u očima i ništa više.
|
|
|
|
|
|
rara Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 10 Jul 2005 Poruke: 485 Mesto: Yverdon
|
|
pa mislim da nema idealan nacin, moj muz kad me je zaprosio ja sam se ubila od smejanja koliko je on meni bio sladak, jedva stvar je sigurna nije ni malo bilo kao u filmu, al bilo je prosto i smesno, izvadio je prsten i reko mi : ljubavi hoces da mi budes zena?! tako mi je to od jednom rekao, bas je bio sladak!
|
|
|
|
|
|
LaNa83 rizmalovo srculence
|
Godine: 41
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd
|
|
Da ti kaze da te voli i da zeli da budete zajedno do smrti...idealno je kad cujes samo reci volim te...kad vidis u njegovim ocima sjaj njegove ljubavi i srece sto je bas s tobom...a to gde ,kako ,skupo ,jeftino -to je nebitno...
|
|
|
kika_sd Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 554 Mesto: ni tamo ni ovamo
|
|
Ne mora nista da mi kupi,ne mora cak ni prsten da mi da,ne moramo da budemo sami,volela bih da me iznenadi.Ne mora da bude neka romanticna atmosfera.Ako nekog volite bicete srecne i da vas zaprosi na sred marketa dok kupujete uloske na primer.Zar nije tako,ajmo iskreno?
Ili dok igrate igrice on vam sapne da vas voli(iako ga pobedjujete) i da zeli da provedete ceo zivot zajedno.
Ili dok plesete.
Ili napise na desktopu i kad ukljucte komp padnete u nesvest.
Ili kad spavate zajedno on vas probudi u sred noci i pita vas.
Ima jos hiljade i hiljade nacina koji su luckasti i interesantni,a mene bi sigurno vise odusevili nego neka romanticna vecera,svece,cvece i bla bla.Volim i to,ali nije originalno!
Sta vi mislite? :crveno:
|
_________________ "Ja jos kradem dane Bogu,ja jos umem,ja jos mogu da sam sebi stvorim neki mir.Jos sam sretan sto postojim,pisem pesme,zvezde brojim,jos sam onaj isti vetropir..." |
|
|
|
|
merymca Odomaćeni član
|
Godine: 48
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 1249 Mesto: da mi je u 'PUSTINJU'
|
|
da na svoj avto napiše to pitanje hahaha ideje nije loša....pukla bi od smjeha i dragosti....
|
|
|
|
|
|
alanya Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 08 Sep 2006 Poruke: 296 Mesto: Maribor
|
|
|
|
|
ja_i_samo_ja Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 104 Mesto: VELIKA GORICA
|
|
kako da me zaprosi? u stilu: "mala, lud sam za tobom od prve sekunde kad sam te vidio, volim te do neba i natrag u par milijona navrata dok ti se u glavi ne zavrti! život bez tebe za mene ne bi bio život, a obzirom da sam mlad, i itekako imam razloga za život, budi moja, i provedimo ga skupa, kao jedno! budi moja do kraja života kao što sam ja tvoj svakim udahom koji načinim! budi mi žena i učini me najsretnijim bićem na ovom svijetu!"
da mi tako nekaj veli, ne bih niti gledala prsten, samo njega u predivne oči i rekla da iste sekunde
nadam se da ne tražim previše...
|
|
|
|
|
|
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
Hmmm, kako god da me zaprosi bice to idealno. Ni mesto, ni trenutak, ni dan absolutno nisu bitni. Bitni smo nas dvoje, nasa osecanja, nasi pogledi, jedna ruza i to je to... Ja znam da je to-to. Mi to znamo... Od kada se poznajemo se zemlja mnogo lepse okrece oko sunca, sunce je postalo sjajnije, vazduh je sveziji... Jednostavno sve je lepse i sjajnije jer smo upoznali ljubav...
|
|
|
|
|
idaaaa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Jul 2007 Poruke: 110 Mesto: Sarajevo
|
|
ma samo dole na koljenaaaa, ako sam tvoja voljenaaaaaaa
|
|
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Cute Blondie je napisao/la sledeće: | On i ja sami nocu, negde daleko od svih, daleko od ljudi, daleko od grada...znaci more, planina, selo...ma nevazno...dok setamo jednostavno ali iznenada da me povuce ka sebi, poljubi me, i izvadi prsten dok izgovara te tako vazne reci "volim te, zelim da provedem zivot s tobom, hoces li da mi budes zena " To bi mi bilo sasvim dovoljno, ono sto mi je bitno da znam da me voli, da zeli to iskreno i da sam ja ta koju vidi pored sebe za ceo zivot |
potpisujen
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Kako kod da me zaprosi,ja bih bila naj srecnija osoba na svetu mada sad sam solo i mogu samo sanjati
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|