:: |
Autor |
Poruka |
NekiLudi Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 55
|
|
a da znate sta je smjesnije
80 % bijegova od kuce je zaceto od zenskog djeteta...
pa tu se sve treba potaknuti na razmisljanje
|
|
|
|
|
|
whitesnake1710 Dobro upućeni član
|
Godine: 54
Datum registracije: 24 Okt 2006 Poruke: 598 Mesto: Limasol
|
|
Nikad mi nije palo na pamet da pobegnem. A i u razgovorima sa sinom, vidim da ni on nema takvih ambicija.
|
_________________ I'm only living the Parrish bywords, looking for that "ounce of excitement", that "whisper of a thrill there is no sense living your life without". |
|
|
|
|
bdrobjnak Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Nov 2006 Poruke: 95
|
|
UH ovo je za mene strasna tema.Ne zelim ni da mislim o tome.Mislim da deca koja to urade imaju uzasan problem,i slabu komunikaciju sa roditeljima.Roditelji vodite racuna o svojoj deci,deco zapamtite RODITELJI SU VAM NAJVECI PRIJATELJI
|
|
|
|
|
|
g_bmw_m3 Upućeni član
|
Datum registracije: 20 Dec 2006 Poruke: 442
|
|
bdrobjnak je napisao/la sledeće: | UH ovo je za mene strasna tema.Ne zelim ni da mislim o tome.Mislim da deca koja to urade imaju uzasan problem,i slabu komunikaciju sa roditeljima.Roditelji vodite racuna o svojoj deci,deco zapamtite RODITELJI SU VAM NAJVECI PRIJATELJI |
Svaka cast na ovom tekstu ali sta da radimo kad nas nekad i roditelji ne slusaju!
Evo, ja sam pobeg'o iz kuce zbog nekih prijatelja jer nisam mogao da gledam kako ga biju!
Tukli su ga preda mnom sve dok mi se nije slosilo i otisao iz ,,svoje,, kuce 40 km i bio sam odsutan nekoliko dana dok me nije policija pronasla tj. neko obezbedjenje i vratili me kuci!
Od tog dana se slabije druzimo sa tim ljudima!
Cuvacemo svoje roditelje ali i oni su ponekad tvrdoglavi!
|
|
|
bdrobjnak Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Nov 2006 Poruke: 95
|
|
g-bmw-m3.Nisam bas razmela ko je koga,bio.Koliko si imao godina kad si otisao od kuce?Uh imao si uzasan problem,nadam se da si i ti i tvoji roditelji izvukli pouku iz toga.Ne ponovilo se,zelim ti srecno detinjstvo
|
|
|
|
|
|
dambolina • Nepopravljivi romantik •
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 73140 Mesto: •● U tudjoj koži ●•
|
|
Bezanje od kuce je obicna tinejdzerska glupost,ustvari to je pruzanje otpora na neki nacin i isterivanje kao nekih svojih prava.....
Verujem da vecina onih koji su pre nekoliko godina bezali od kuce sad umiru od smeha kad se sete toga i smatraju da je to jedna ogromna glupost....
Sve se moze resiti iskrenim razgovorom i strpljenjem
|
|
|
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd
|
|
Nikad nisam imala ideje poput takvih za bezanje od kuce.
Jednom mi je u besu izletelo kako cu ja da odem. Ko zna sta sam ja i mislila u tom trenutku. Mama mi je na to rekla da pre nego sto spakujem kofere, samo razmislim prvo gde bih otisla, od cega bih zivela, kako bih zivela, sta bih jela, ko bi mi pomagao kad upadnem u nevolju, kome bih se obratila u teskim situacijama...i milion stvari koje u kuci imam, a nigde drugde ne bih imala, pogotovo ne u tim godinama.
Nikad mi vise nije palo na pamet ni da u sali kazem tako nesto...a kamoli uradim.
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
pomišljala san puno puta......
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
bubaaa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 04 Feb 2007 Poruke: 95
|
|
To je najveca greska koju moze maloljetna osoba uraditi!
Niko te nikad prihvatiti nece kao tvoji roditelji, to nikad ne zaboravite!
|
|
|
|
|
|
spiderwoman diacetylmorphine
|
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 1670 Mesto: preko okeana
|
|
Razmisljala sam par puta,davno,cak i rekla to roditeljima ali bih naravno brzo odustala od toga,ne znam dje bih otisla ni ko bi me izdrzavao:)
|
_________________ Osmijeh na lice i bice sve ok! |
|
|
|
|
Aleksa_ar Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 30
Datum registracije: 10 Okt 2008 Poruke: 28 Mesto: Arandjelovac
|
|
Ja sam 2 puta pomislio da odem od kuce. Prvi put sam se vratio sam, a drugi put su me vratili drugovi. Planiram jedno bekstvo, ako me ne puste na more sa skolom, jer mi je ovo poslednja godina sa drustvom. Kao i svima, i meni su rekli da ako predjem kucni prag, da se ne vracam vise. Samo ne znam da li je to samo pretnja ili je stvarno...
|
|
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
neka ide dete svojim putem... il će se zznuti il će dokazati i postići željeni cilj
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|