:: |
Autor |
Poruka |
alhemicar Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412
|
|
ne ostajem jer ne volim da gubim vrijeme ali potpuno razumijem sve one koji ostaju is navedenih razloga. Ni istati ni otici nije lako
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
do sada sam ostajao a da me neko pita zasto nemam pojma jednostavno cim pomislim o rastanku srce me zaboli i pocne da me steze zajedno sa osecanjima i onda odustanem od raskida tako je bar uvek do sasda bilo tako da cini mi se da je jedini razlog ostanka bio zbog osecanja iako mi nije bilo lepo
|
|
|
JozoShmozo Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 121
|
|
Ja ne ostajem cim dosadi idem dalje
|
|
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
Nikada ne ostajem, kada dodjem u situaciju da se zapitam zasto ostati-vec nemam razloga da ostajem.
Kada je nesto trulo, bolje ga saseci, nego ostaviti da upropasti i zdrav deo!
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
slazem se..ali nekad i nije tako lako reci..e sad je gotovo..ima tu puno toga....
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
zdravkoetf Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 28 Avg 2005 Poruke: 101 Mesto: Beograd
|
|
Ne ostajem nikada u necemu sto mi nije prijatno
|
|
|
|
|
|
carpe diem Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 09 Jan 2005 Poruke: 719 Mesto: Novi Sad
|
|
ostajem jer mi je mnogo lakse da raskinem kada znam da sam sve pokusala. volim stvari da doguram do kraja... mnogo je to jednostavnije nego posle raskida se dvoumiti, cak ponovo i vratiti u vezu koja ne funkcionise... naravno to samostalno veslanje nikako ne sme da traje duze od mesec dana...
|
_________________ Put do zvezda je samo etapa kruznog puta do sebe, i ako znas precicu nema potrebe da se puno lomatas po bespucima.Ne bato... Stigao si cim krenes...Cilj nosis skriven pod kaputom, istetovoran na grudima kao metu... |
|
|
|
|
ILIMAR Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 27 Jan 2006 Poruke: 218 Mesto: Najlepsi grad
|
|
Ostajes u nezadovoljavajucoj vezi iz straha. treba se sto pre osloboditi, napraviti mesta u zivotu za nesto novo, lepo, za onog PRAVOG
|
|
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
pinkie je napisao/la sledeće: | slazem se..ali nekad i nije tako lako reci..e sad je gotovo..ima tu puno toga.... |
znam da ima! ne pricam "apriori"! valjda imam neko iskustvo sa time. imam 27 godina i imala sam samo ozbiljne veze iza sebe!jednostavno, veza sluzi SAMO i SAMO da bi oboje uzivali u njoj, a ne da se mucimo! i tu nema daljeg razgovora. Samo je pitanje, koliko je neko jak i siguran u sebe i da li moze da skupi snage za presek. Jer, ako vec ne valja, zarad cega ostati? Ne postoji razlog, pa cak iako ces reci: dete, jer u takvim vezama, upravo dete najvise trpi! Razlog: ja?! Nema sanse, ne treba mi, ako uz njega ne osecam samo srecu, postovanje, ljubav, sigurnost, poverenje i ponos sto je moj! To je veza! To se gradi kompromisima i uvazavanjem, a ne trpljenjem!
|
|
|
majadim Iskusni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 16 Sep 2006 Poruke: 751 Mesto: nis
|
|
Svesna sam da nijedna stvar ne moze da bude kompletna,pa tako ni veza ne moze da bude savrsena,uvek nesto nedostaje.Sitnica koja bi me ucinila srecnom,a ostajem jer se nadam da ce se sve okrenutyi,da ce partner da shvati koliko je pogresio,da sve neko gleda odozgo i da se dobra dela vracaju dobrim.
|
|
|
|
|
|
Ela85 Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Okt 2005 Poruke: 439 Mesto: Beograd
|
|
Ostajeje se zbog navike, najvise...prosto ne mozes reci: 'Ovo je kraaj'. Jer se bojis d aostanes sam, jer se bojis da ostanes bez necega sto imas..mada u podsvesti znas da to ne valja..i onda se tako vucete i vucete, vreme prolazi...i osvestite se nekada sa 5, nekada 7 godina veze....nekada bude tako...nekada imate snage da odete....ali se ostaje zbog navike...
Sto se tice novih veza...mora se pokusati...jer ces samo tako naci nekog ko ti odgovara...a ako si sam i cekas od toga nema nista...
Mada je bolje biti sam nego sa bilo kim ili u losoj vezi...
|
_________________ Ne dozvoli da pogresni ljudi usetaju u tvoj zivot, pomute bistinu tvojih ociju, nateraju da volis sto oni vole i da zaboravis ono sto oni ne znaju... |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
Ela85 je napisao/la sledeće: | Ostajeje se zbog navike, najvise...prosto ne mozes reci: 'Ovo je kraaj'. Jer se bojis d aostanes sam, jer se bojis da ostanes bez necega sto imas..mada u podsvesti znas da to ne valja..i onda se tako vucete i vucete, vreme prolazi...i osvestite se nekada sa 5, nekada 7 godina veze....nekada bude tako...nekada imate snage da odete....ali se ostaje zbog navike...
Sto se tice novih veza...mora se pokusati...jer ces samo tako naci nekog ko ti odgovara...a ako si sam i cekas od toga nema nista...
Mada je bolje biti sam nego sa bilo kim ili u losoj vezi... |
zar treba ista vise reci...
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|