:: |
Autor |
Poruka |
EGO! Stojke's bitch!

|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu

|
|
To sam se i ja pitala...
Npr. sadašnji dečko jurio me je dok se nismo skontali, ju... Kad smo se skontali, oboje smo bili relativno zagrejani jedno za drugo... Kasnije, on je počeo da kulira i meni je to strašno išlo na živce... Popizdela sam i rekla da ću mu to isto uraditi... Počela sam da ga kuliram neverovatno... Na poruke mu nisam odgovarala, ni na cimanja... POstao je neverovatno dosadan... Odgovor je na tvoje pitanje: kad vide da te imaju, onda im je sve ravno do Kosova... Kad vde da te gube... E, onda... Onda počinju da te jure... "Obrnuta psihologija" je zakon! Gazi da ne budeš gažen!
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
 |
|
|
|
 |
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354

|
|
to je obostrani problem..nije tacno da je samo kod nas ! to nikako ! u svakom slucaju je uvek za jednu stranu bolno..na zalost
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
 |
Velja25 ~ Sanjicin komšija ~

|
Godine: 38
Datum registracije: 20 Jan 2004 Poruke: 2594 Mesto: Novi Sad

|
|
Sada cu biti malo surov, ali to je tako kod mene. Kada nadjem neku devojku u pocetku sam super prema njoj, skidam joj zvezde sa neba ali to jako kratko traje. To vam je kao kada ste bili mali pa dobijete novu igracku i prve nedelje se igrate sa njom svaki dan a onda polako pocinje da vam dosadjuje. Tako je to i u prolaznim avanturama u koje svakodnevno upadamo
|
|
|
|
|
 |
Djole_BG Dobro upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 700 Mesto: Beograd

|
|
zato što je jedini način da zadržiš devojku pored sebe, jeste da igraš toplo-hladno. vi to mnogo volite!
|
_________________ Cilj opravdava srestva !!! |
|
|
|
 |
dexonj2004 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 28 Nov 2004 Poruke: 122

|
|
Mozda uporedjuje trenutnu djevojku sa bivsom i zasmeta mu neka sitnica. Poslije toga stupa tkz. "druga faza" iliti "hladna faza".
|
|
|
|
|
 |
zloxxx Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 02 Mar 2007 Poruke: 24

|
|
pa kad likovi kuliraju ribe najvise jure.Naucno dokazano
|
|
|
|
|
 |
đavolče little sexy devil

|
Godine: 35
Datum registracije: 11 Maj 2006 Poruke: 9383 Mesto: pakao

|
|
po meni ljubav ne dolazi odmah,nego tek posle nekog vremena.
u pocetku je to zagrejanost za neku devojku ili decka a posle shvatis da ti nista ne znaci tj da ne gajis nikakva osecanja prema toj osobi i odatle i nezainteresovanost
jednostavno ti vise ta osoba nista ne znaci,okrenes list i ides dalje
|
|
 |
dime89 ***Srpski zavodnik***

|
Datum registracije: 07 Dec 2006 Poruke: 2069 Mesto: *$*u paukovoj mrezi *$*

|
|
đavolče je napisao/la sledeće: | po meni ljubav ne dolazi odmah,nego tek posle nekog vremena.
u pocetku je to zagrejanost za neku devojku ili decka a posle shvatis da ti nista ne znaci tj da ne gajis nikakva osecanja prema toj osobi i odatle i nezainteresovanost
jednostavno ti vise ta osoba nista ne znaci,okrenes list i ides dalje | potpisujem
|
_________________ Dok stara zvona zvone
nama dobro je i dizem casu gore
za sve ove godine!!!!
Od sumraka do zore,
znas ko cepa vufere!!!!!
D I M E
#26 |
|
|
|
 |
XduleX Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 17 Sep 2006 Poruke: 183

|
|
to je sve individualno! Ne mora nista da bude tako, jednostavno se mozda predomislio, mislio je da je devojka nesto sto nije i onda.....a mozda je samo hteo da spava sanjom, mislio da je nesto drugacija, a sada ga vise ne zanima...
|
_________________ Neki kazu "simpatican momak", ja im kazem bilo kako bilo samo je zezanje - provod, pice i lepe devojke stvarno. sve ostalo je.... |
|
|
|
 |
melkor Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 20 Jan 2005 Poruke: 236

|
|
Ne znam,ja sam zaljubljen i jos uvek me drzi onaj osecaj od prvog dana veze i ako je proslo godinu dana!!! Mnogi ljudi kazu da dodje do navike i da dosadi, ali ja ne mislim tako!!!!
|
|
 |
cicmilos Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 12 Dec 2007 Poruke: 30

|
|
to se i meni desava.. valjda kad postane dosta monotono u vezi....
|
|
|
|
|
 |
ststeva Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 26 Dec 2005 Poruke: 21 Mesto: Arandjelovac

|
|
To je komplikovano pitanje, desavalo mi se, ali ne znam zasto, jednostavno ne zelim vise da odgovaram na pozive i poruke....
I trazim novu...
|
_________________ Samo ZVEZDA |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|