:: |
Autor |
Poruka |
tv Upućeni član
|
Datum registracije: 12 Maj 2005 Poruke: 428
|
|
ma kod mene je pravo frka kad trebam da se uzmem dobar grudnjak... dodje mi nesto kao smak svijeta
|
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
moji prohtevi po pitanju garderobe su i vise nego skromni tako da i nemam nekih problema naci nesto za sebe...ne izvoljevam bas previse jer mi to budzet ne dozvoljava...uvek znam sta mi treba i sta cu kupiti i pre nego sto krenem po buticima...
ali zato kad udjem u neku dobru knjizaru...e to je vec druga prica
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
genius25 Iskusni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 908
|
|
ovisi sta i gde kupujes sta valja to i kosta
|
_________________ ...Da sam žirafa i da mi netko kaže da sam zmija,ja bih ipak znao da sam ŽIRAFA..... |
|
|
|
|
Countess Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 22 Avg 2006 Poruke: 45 Mesto: Ni na nebu ni na zemlji
|
|
U redu je kad je nesto stvarno kvalitetno pa da kosta puno. Nervira me sto sad ima koliko hoces *potpisanih* prnjica za debele pare, a sve sama gola sintetika, krivi savovi i skaj.
|
_________________ Svet je lep kada sanjamo......... |
|
|
|
|
genius25 Iskusni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 908
|
|
Prije svega kvaliteta je bitna zatim nakon toga ide izbor jer najgore je nesto traziti a najbolje na nesto naletitiNakon toga ide odnos prodavac kupac volim kupiti i volim da me se prepozn ko kupca da mi se pokaze donese Npr ja obozavam sisley a zena koja radi tamo to zna i kad jednom udem u kabinu netreba m izlazitsve sto smatra da bi mi se svidjelo sve donese
|
_________________ ...Da sam žirafa i da mi netko kaže da sam zmija,ja bih ipak znao da sam ŽIRAFA..... |
|
|
|
|
Alekssandra Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 31 Jul 2006 Poruke: 314 Mesto: Havaji
|
|
Pa da svima smeta isto kada nesto izadje svi to imaju i to je meni najveci problem!
Nema puno unikata kod nas!
|
_________________ Umeo si da budes vest da srusis sve mi kule srece gradjene i ostavis me slomljenu da ljubim stope tvoje i da lako kao pero letim,
imedju sna i jave,vecno ziveci u strepnji,da
bih sve to ponovo mogla doziveti.... |
|
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
meni se stalno desava da kupim neku stvar i odmah posle toga vidim nesto lepse
|
|
|
|
|
|
Uniqa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 26 Okt 2006 Poruke: 159
|
|
nemam nikakvih problema s tim...doem u trogvinu i jednostavno nest kupim bilo skupo ili jeftnilooo
|
|
|
|
|
|
umeko Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Feb 2006 Poruke: 24
|
|
Cesto mi se desava da kad kupim neku stvar,skontam da nije nista posebno...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|