:: |
Autor |
Poruka |
Djole_BG Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 700 Mesto: Beograd
|
|
ne bih toliko terorisao djake!!!
|
_________________ Cilj opravdava srestva !!! |
|
|
|
|
Miss_Jones Upućeni član
|
Datum registracije: 06 Jun 2006 Poruke: 314
|
|
Meni je profesorski/uciteljski posao uvek zvucao hmm.. primamljivo. Radi se samo nekoliko sati, a vrlo cesto se prave pauze. I plus imas priliku da stalno govoris (i svi moraju da te slusaju).
Definitivno bih volela da djaci kazu za mene da sam stroga, ali fer.
|
|
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
S obzirom na to kakve sam ja imao profesore [i nastavnike] bio bih jedan od onih sto na zanimljiv nacin deci objasnjava gradivo, uz salu.
Najvise zbog toga sto se secam kakva nam je "predavanja" drzao nastavnik tehnickog: diktira nam sta da podvucemo u knjizi [sto je bitno] i to je on zvao "predavanje"... Od svega toga sam upamtio ono sto nam je objasnjavao u medjuvremenu, a ostalo je brzo izvetrilo...
|
|
|
semsoali Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 21 Jun 2006 Poruke: 86 Mesto: Medvode
|
|
kad bih ja bio profesor to bi bile same petice u razredu
|
_________________ sta ima |
|
|
|
|
ercegb Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 16 Apr 2006 Poruke: 30
|
|
Maltretirala bih ucenike maximalno.
|
|
|
|
|
|
bhdba Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 23 Jun 2006 Poruke: 71 Mesto: Tuzla
|
|
vjerovatno bi bio blag profesor:D
|
|
|
|
|
|
bree BabyG´s mezimica
|
Godine: 33
Datum registracije: 09 Sep 2005 Poruke: 3890 Mesto: daleko u mislima
|
|
Dala bih svima petice,svi bi bili najbolji,pa i ta nastavnica sto me nervira bi imala peticu
|
_________________ ~People will always talk,I might as well give them something to talk about!!!~
Jedna je CECA i jedna je CRVENA ZVEZDA! |
|
|
|
|
Velja25 ~ Sanjicin komšija ~
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Jan 2004 Poruke: 2594 Mesto: Novi Sad
|
|
Posao profesora je jedan vrlo slozen i odgovoran zadatak. On je tu pre svega da poduci ali i vaspita decu. Biti dobar profesor nije uvek isto sto i biti omiljen profesor. Podeliti svima petice ili biti glavna babaroga nije resenje. Vazno je deci preneti znanje i za primljeno znanje ih oceniti odgovarajucom ocenom! Takodje postoje profesori koji su korumpirani. Oni su posebna vrsta koje se treba kloniti i kojima treba zabraniti rad u skolama, na fakultetima... Ali i na tu korupciju ih je priteralo njihovo materijalno stanje. U Srbiji je posao profesora omalvazen bar sto se tice prosvetarskih plata koje su mizerne spram odogornosti koje taj posao obavlja. Ne ki roditelji jedva ixlaze na kraj sa dvoje - troje svoje decea profesor treba da izdrzi njih 30, da za svakog ima razumevanja i strpljenja!
|
|
|
|
|
|
bhdba Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 23 Jun 2006 Poruke: 71 Mesto: Tuzla
|
|
Velja25 je napisao/la sledeće: | Posao profesora je jedan vrlo slozen i odgovoran zadatak. On je tu pre svega da poduci ali i vaspita decu. Biti dobar profesor nije uvek isto sto i biti omiljen profesor. Podeliti svima petice ili biti glavna babaroga nije resenje. Vazno je deci preneti znanje i za primljeno znanje ih oceniti odgovarajucom ocenom! Takodje postoje profesori koji su korumpirani. Oni su posebna vrsta koje se treba kloniti i kojima treba zabraniti rad u skolama, na fakultetima... Ali i na tu korupciju ih je priteralo njihovo materijalno stanje. U Srbiji je posao profesora omalvazen bar sto se tice prosvetarskih plata koje su mizerne spram odogornosti koje taj posao obavlja. Ne ki roditelji jedva ixlaze na kraj sa dvoje - troje svoje decea profesor treba da izdrzi njih 30, da za svakog ima razumevanja i strpljenja! |
sto je danas veoma tesko, i sa jedne i sa druge strrane rijetkost je naletiti na pšravog profu i djete koje ce biti pazljivo. Danas je veliki procenat djece koja nista neuce. za razliku od prije..
|
|
|
|
|
|
miskopisko ~Dream-Maker~
|
Godine: 38
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446
|
|
Citat: | za razliku od prije.. |
pa nije se ni pre nesto mnogo ucilo...uvek je bilo onih koji hoce da uce kao i onih koji nece
|
|
|
|
|
|
mivanam Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 26 Avg 2006 Poruke: 92
|
|
jos pitas!!!!! pa mislim da bih mu se krvi napila
|
|
|
|
|
|
ivaaaaaa Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Avg 2006 Poruke: 192
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|