:: |
Autor |
Poruka |
cecy Luda do bola
|
Godine: 37
Datum registracije: 02 Jun 2005 Poruke: 1809 Mesto: wien
|
|
|
|
|
Maja S. Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570
|
|
Sve su dobre. Samo zavisi od toga kako ih zena nosi...
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
|
|
|
ivonas Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 26 Mar 2005 Poruke: 120
|
|
Ma najbolje su godine u kojima sam u tom trenutku...i ove sada...i one u kojima budem za 10 godina...i posle 15...itd ......bitno je samo da se dobro osecam......
|
|
|
|
|
|
semidelux Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Dec 2006 Poruke: 264 Mesto: NS
|
|
neam pojma koje su najgodine za zenu...retji tju vam za jedno shezdes godina
inache, moja keva kaze da je sex u tridesetim najbolji...
|
|
|
LudacaFL Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Dec 2005 Poruke: 156
|
|
pa zavisi po osobi...neka zena se oseca najlepse dok je 15/16, aneka se neoseca lepo dok ne bude 30 pa cak i na vise...ja se naj lepse osecam sad dok sam mlada...19 godina, a ko zna mozda i kad sam 30,40,50 cu da kazem da se jos bolje osecam i jos lepse...
|
|
|
|
|
|
maucetung Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 04 Dec 2005 Poruke: 4360 Mesto: Sremski Karlovci
|
|
Mislim da je zena u ranim tridesetima-najbolja za sex,dovoljno zrela i moze da sama odlucuje o svojim postupcima!
Meni fali jos par godina do "pravog i zrelog" doba!
|
_________________ Ta tvoja oka dva,dva mala badema
sto mi ih posla Bog protiv vradzbina.
Umesto ordena na mojim grudima,
nocas su zaspala! |
|
|
|
|
_Miss_DJ_ Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 31
Datum registracije: 07 Avg 2007 Poruke: 43 Mesto: Ulcinj
|
|
Mislim da su najbolje od 16 do 25.
|
_________________ Zhiwi swaki dan kao da je poslednji.
Nikad ne reci nikad.
Nishta nije nemogutje. |
|
|
|
|
EGO! Stojke's bitch!
|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu
|
|
Ma, 16.
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
|
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
od 16-20
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
20-30
|
|
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Najbolje godine za zenu... one u kojima se ona najbolje oseca. Kako da ja sada kazem da su najbolje od 20-25, a mozda cu se mnogo bolje osecati sa 30.
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
oko 20 godina
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|