:: |
Autor |
Poruka |
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
naravno da je bitno
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
A, po cemu je to bitno, tj. nebitno? Vasi odgovori su bas u stilu:
Naravno da je krompir krompir.
Samo, nesto tu ne valja. Mnogo malo je to.
|
|
|
|
miskopisko ~Dream-Maker~
|
Godine: 38
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446
|
|
Molim clanove da napisu razloge za svoje suvise kratke i nedovoljno objasnjene konstatacije,jer takve poruke ne doprinose razvoju foruma nimalo,a i manje je bitan vas stav koji staje u jednu ili dve reci od razloga zbog kojih ste dosli to takvih stavova...Svi ovde zelimo da procitamo nesto pametno,pa ako treba nesto i da naucimo...ovako ne radimo nista samo mlatimo praznu slamu,ako me razumete sta hocu da kazem..Hvala na razumevanju
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
Nije najvaznije al je bitno.Jer ako ne zadovoljavate partnera,on ce postati nervozan i tu ce poceti svadje i slicno i onda dolazimo do onog vaznijeg,polako prestaje da se ima razumevanja i i raste nezadovoljstvo i to puca.TAko da je bitan taj segment.MOzda sam ja sada malo zasao u jednu drugu temu koja ima ovde na forumu,koja postavlja pitanje koliko je vodjenje ljubavi u vezi bitno.Mislim da je ovo tema koja postavlja isto pitanje na razlicit nacin,tako da bi mozda trebalo i spojiti ove dve teme...
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
|
|
kazem jeste da je bitno kakav je decko u krevetu.. jer ako je smotan sta da radim sa njim? ili ako me ne zna zadovoljiti?
|
|
|
anabela Iskusni član
|
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 860
|
|
andrejica je napisao/la sledeće: | kazem jeste da je bitno kakav je decko u krevetu.. jer ako je smotan sta da radim sa njim? ili ako me ne zna zadovoljiti? |
e upravo to! šta ću s njim ako on ne zna šta će samnom
|
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
|
|
nije bas tako.. mozemo se mi zato snaci samo,neznam kako ostale ali ja kad vidim da decko ne zna sta ce,izgubim i volju..
|
|
|
anabela Iskusni član
|
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 860
|
|
to je ono najgore! Sav divan i krasan dok se ne skine!
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
brza111 je napisao/la sledeće: | andrejica je napisao/la sledeće: | kazem jeste da je bitno kakav je decko u krevetu.. jer ako je smotan sta da radim sa njim? ili ako me ne zna zadovoljiti? |
e upravo to! šta ću s njim ako on ne zna šta će samnom | pa ti ga nauci prema sebi i onome sto tebi odgovara.Naravno trebace ti malo vremena,al kad ga naucis uzivaces zar ne???Jer ce znati da radi samo ono sto tebi odgovara...
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
|
|
i na to sam vec mislila samo ja neznam da li bi imala strpljenja da mu objasnjavam sve u sitne detalje,ajde sad stavi ovo ovde... sad malo liznu tu... e sad mazi,dodiruj ovo... e sad ubrzzaj.. sad uspori.. sad ovo.. sad ono..
otisla bi mi na kraju volja od svega..
|
|
|
LaNa83 rizmalovo srculence
|
Godine: 41
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd
|
|
andrejica je napisao/la sledeće: | i na to sam vec mislila samo ja neznam da li bi imala strpljenja da mu objasnjavam sve u sitne detalje,ajde sad stavi ovo ovde... sad malo liznu tu... e sad mazi,dodiruj ovo... e sad ubrzzaj.. sad uspori.. sad ovo.. sad ono..
otisla bi mi na kraju volja od svega.. | pa dobro ne verujem bas sad da bi se nasao neko ko ama bas nista ne zna na tom polju naravno niko se nije naucen rodio ..uostalom pored silnih "video obrazovnih emisija" kladim se da bi mogao nesto i da nauci iz njih ...a naravno cela ta prica kako,gde,kada i koliko moze se obaviti i pre tog cina pa ako vidis da i tad skripi a ti mu tad pomozi taj prvi put,valjda nije toliko smotan da se nece snaci drugi put..uostalom mozda on svojim istrazivackim duhom pronadje i neke tacke za koje ti i nisi znala....i svaki put moze da bude iznova i uzbudljivo kao da je prvi put(sem naravno ako taj prvi put nije bio promasaj )...ljubav se oseca a vodjenje ljubavi se desava sasvim spontano..
|
|
|
*OpasnaMackica* Banovan! djavolce domaci.de
|
Godine: 70
Datum registracije: 22 Apr 2006 Poruke: 2171 Mesto: novi sad
|
|
ja volim da je momak:
opasan na ulici
glavni u kuci
i da je nezan u krevetu
|
_________________ *OpasnaMackicaLara*
Ide maca oko tebe pazi da te ne ogrebe,
pali mali nisam mala ja bi se stobom samo igrala
ego, dixy, najbolje cure bubim vas lepotice |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|