www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Da li je bitno kakav(vi) sam(mo) u krevetu?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 24, 2006 1:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

naravno da je bitno

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 24, 2006 2:04 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A, po cemu je to bitno, tj. nebitno? Vasi odgovori su bas u stilu:
Naravno da je krompir krompir.
Samo, nesto tu ne valja. Mnogo malo je to. Wink

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

miskopisko
~Dream-Maker~
~Dream-Maker~

Godine: 38

Datum registracije: 03 Sep 2005

neth_antilles.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 24, 2006 2:50 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Molim clanove da napisu razloge za svoje suvise kratke i nedovoljno objasnjene konstatacije,jer takve poruke ne doprinose razvoju foruma nimalo,a i manje je bitan vas stav koji staje u jednu ili dve reci od razloga zbog kojih ste dosli to takvih stavova...Svi ovde zelimo da procitamo nesto pametno,pa ako treba nesto i da naucimo...ovako ne radimo nista samo mlatimo praznu slamu,ako me razumete sta hocu da kazem..Hvala na razumevanju Wink

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 40

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 25, 2006 6:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nije najvaznije al je bitno.Jer ako ne zadovoljavate partnera,on ce postati nervozan i tu ce poceti svadje i slicno i onda dolazimo do onog vaznijeg,polako prestaje da se ima razumevanja i i raste nezadovoljstvo i to puca.TAko da je bitan taj segment.MOzda sam ja sada malo zasao u jednu drugu temu koja ima ovde na forumu,koja postavlja pitanje koliko je vodjenje ljubavi u vezi bitno.Mislim da je ovo tema koja postavlja isto pitanje na razlicit nacin,tako da bi mozda trebalo i spojiti ove dve teme...

....tvoj i u dobru i u zlu....

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 26, 2006 6:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kazem jeste da je bitno kakav je decko u krevetu.. jer ako je smotan sta da radim sa njim? ili ako me ne zna zadovoljiti?

anabela
Iskusni član
Iskusni član

Datum registracije: 04 Feb 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 26, 2006 7:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

andrejica je napisao/la sledeće:
kazem jeste da je bitno kakav je decko u krevetu.. jer ako je smotan sta da radim sa njim? ili ako me ne zna zadovoljiti?

e upravo to! šta ću s njim ako on ne zna šta će samnom Wink

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 26, 2006 7:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nije bas tako.. mozemo se mi zato snaci Wink samo,neznam kako ostale ali ja kad vidim da decko ne zna sta ce,izgubim i volju..

anabela
Iskusni član
Iskusni član

Datum registracije: 04 Feb 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 26, 2006 7:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

to je ono najgore! Sav divan i krasan dok se ne skine! Embarassed

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 40

Datum registracije: 27 Maj 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 26, 2006 9:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

brza111 je napisao/la sledeće:

e upravo to! šta ću s njim ako on ne zna šta će samnom Wink
pa ti ga nauci prema sebi i onome sto tebi odgovara.Naravno trebace ti malo vremena,al kad ga naucis uzivaces zar ne???Jer ce znati da radi samo ono sto tebi odgovara... Wink

....tvoj i u dobru i u zlu....

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 27, 2006 12:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

i na to sam vec mislila samo ja neznam da li bi imala strpljenja da mu objasnjavam sve u sitne detalje,ajde sad stavi ovo ovde... sad malo liznu tu... e sad mazi,dodiruj ovo... e sad ubrzzaj.. sad uspori.. sad ovo.. sad ono..
otisla bi mi na kraju volja od svega..

LaNa83
rizmalovo srculence
rizmalovo srculence

Godine: 41

Datum registracije: 20 Jun 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 27, 2006 4:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

i na to sam vec mislila samo ja neznam da li bi imala strpljenja da mu objasnjavam sve u sitne detalje,ajde sad stavi ovo ovde... sad malo liznu tu... e sad mazi,dodiruj ovo... e sad ubrzzaj.. sad uspori.. sad ovo.. sad ono..
otisla bi mi na kraju volja od svega..
pa dobro ne verujem bas sad da bi se nasao neko ko ama bas nista ne zna na tom polju Shocked naravno niko se nije naucen rodio Rolling Eyes ..uostalom pored silnih "video obrazovnih emisija" kladim se da bi mogao nesto i da nauci iz njih Wink ...a naravno cela ta prica kako,gde,kada i koliko moze se obaviti i pre tog cina pa ako vidis da i tad skripi a ti mu tad pomozi taj prvi put,valjda nije toliko smotan da se nece snaci drugi put..uostalom mozda on svojim istrazivackim duhom pronadje i neke tacke za koje ti i nisi znala....i svaki put moze da bude iznova i uzbudljivo kao da je prvi put(sem naravno ako taj prvi put nije bio promasaj Laughing )...ljubav se oseca a vodjenje ljubavi se desava sasvim spontano..

....tvoja i u dobru i u zlu....

*OpasnaMackica*
Banovan!

djavolce domaci.de
djavolce domaci.de

Godine: 70

Datum registracije: 22 Apr 2006
Mesto: novi sad

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 01, 2006 1:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja volim da je momak:

opasan na ulici
glavni u kuci
i da je nezan u krevetu

Ide maca oko tebe pazi da te ne ogrebe,
pali mali nisam mala ja bi se stobom samo igrala

ego, dixy, najbolje cure bubim vas lepotice

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Da li je bitno kakav(vi) sam(mo) u krevetu? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 3 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon