:: |
Autor |
Poruka |
nedd1ch Dobro upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 597 Mesto: Novi Sad/Bachka_palanka
|
|
Ma neka se ubijaju i samoubijaju,kad su narkomani neka rade sta oce. Treba ih sve otpisati iz drustva,a pogotovo one koji nece da probaju da se odviknu
|
_________________ nedd1ch |
|
|
|
|
damirham Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 29 Apr 2006 Poruke: 143 Mesto: Ljubljana
|
|
Samoubistvo nego sta...cim samog sebe trujes to i zasluzujes...mislim da granice zdravog razuma ipak treba da postoje
|
_________________ Zdravo radni narode Crne Gore! |
|
|
|
|
kika_sd Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 554 Mesto: ni tamo ni ovamo
|
|
Naravno da je samoubistvo.Cim pocnu da se drogiraju oni se polako ubijaju.Neko ima srece pa brzo umre,a neko unistava sebe i okolinu duuugo!Sve mogu da razumem sem narkomana.Neka mi neko objasni njihovu odluku i ubedi me da je to ispravno i dobro!A do tada neka se ubijaju i samoubijaju slobodno!Njihova odluka
|
|
|
|
|
|
slatkica87 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 141
|
|
da mislim da je to samoubistvo,ali ponekad nemora da znači,ali u svakom slučaju narkoticima se svjesno uništavamo,znači da je to i svjesno samoubistvo
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
|
|
|
brzzi Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 02 Apr 2004 Poruke: 10
|
|
|
|
|
toske012 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 07 Feb 2006 Poruke: 190
|
|
Citat: | E, veruj mi da nismo svi imali tu priliku. Ja licno ne poznajem nikoga, a niti iko iz mog neposrednog okruzenja zna za nekoga ko se predozirao... |
...u vecini slucajeva porodica krije stvarne uzroke smrti, izgovorima tipa - puklo mu srce, ni sudski vestak ne zna sta se desilo i on se cudi itd. tako da cisto sumnjam da nisi cuo za takav neki primer...
Citat: | Zar nije pitanje - da li je overdose samoubistvo??? Ako je "to nesto sasvim drugo", kad se predoziras heroinom, namerno, onda zaista ne razumem sta podrazumeva tvoje pitanje??? Pa, ako je namerno, onda jeste samoubistvo, ako nije namerno, onda je slucajno, pa se i ne ubraja u suicidne slucajeve, vec u nesrece. I dalje ne razumem... |
naravno da je samoubistvo ako neko uzme kobnu kolicinu, ali to nije moje pitanje, pitanje je da li je samoubistvo kad neko uzme drogu samo da bi smanjio krizu a dogodi se da je ta kolicina kobna i dodje do smrti
|
|
|
|
|
|
kosta00 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 02 Jun 2006 Poruke: 243
|
|
Ja mislim da je to cisto samoubistvo. Ne verujem da covek koji se drogira da nezna da droga ubija. Znaci svesno sebi oduzima malo po malo zivota.
Da nije uzimao nikaku drogu nebi doslo do overdose.
Popovi po meni bi trebalo da sluze. Jer su ti ljudi koji su gresili najvise. Za one dobre, postene, cestite ljude po meni i netreba da dolazi pop, jer oni imaju veoma mali broj grehova i bog ih nagradjuje time sto direktno salje za raj.
|
_________________ --------------
100010100100001001001011011101010010101010010101000010001001 |
|
|
|
|
sarge Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 02 Jan 2008 Poruke: 34
|
|
Berka je napisao/la sledeće: | samoubistvo iz nehata |
Ispravka : samoubistvo iz hata
|
_________________ .....: R'n'R Baby :..... |
|
|
|
|
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.
|
|
Hrišćanstvo,ali mislim da to sigurno važi za ostale vere,propoveda umerenost u svemu.Svako preterivanje koje ima za posledicu ugrožavanje sopstvenog ili tudjeg života je greh.Neko ko svesno krene da uživa u onome što ubija čoveka,ubija samog sebe.A samoubistvo je ubistvo.A ubistvo je smrtni greh.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
|
malaplavano1 Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 30 Apr 2006 Poruke: 624 Mesto: Osijek
|
|
Pa vjerojatno je ta osoba htjela počiniti samoubojstvo.. A što se tiče sahrane i oplakivanja, pa svaka osoba koja dođe na sprovod ima pravo izraziti svoje osjecaje i zaliti...
|
|
|
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
svaka droga je samoubojstvo
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|