www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kaspersky Ant Virus 2006
Strana prethodna  1, 2, 3
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Internet i zaštita ~
::  
Autor Poruka
macasd
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 50

Datum registracije: 29 Jan 2007
Mesto: Smederevo

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 30, 2007 2:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kaspersky je napravio listu kljuceva koji su na crnoj listi tako da cim se nakacite da skinete novu definiciju oni ti blokiraju registraciju. Imao sam 5-6 razlicitih kljuceva ali su svi na crnoj listi.

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 41

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 03, 2007 12:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nova verzija KIS 6.0.2.614 ima podrsku za Vistu a i brza je od predhodne verzije ajednako je dobra sto se tice zastite....KAspersky rulles Very Happy

....tvoj i u dobru i u zlu....

miljanKO
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 32

Datum registracije: 01 Feb 2007

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 04, 2007 1:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja imam kasperski antivirus,al je bio mnogo veci od tvog 30 mb.pa bi ti preporucio da skines ovaj moj

milicik
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 09 Maj 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 08, 2007 1:24 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kaspersky Internet Security 6.0 je bolji od Antivirusa jer u sebi ima i antivirus.Manje usporava kom.

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 01, 2007 1:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zahvaljujuci Rizmalu i njegovom strpljenju, jako sam zadovoljna Kasperskim

" I know the way to fuck them all...."

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 15, 2007 9:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Izasao je Kaspersky internet security 7 ima sve zastite u sebi probajte necete se pokajati,cak je bolji od kaspersky anti virusa 7 jer u sebi ima i firewall i antispam itd.

bobosmrad
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 02 Jul 2007

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 15, 2007 8:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kaspersky je ok.Samo puno uzima radne memorije i usporava komp.

Vaxter
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 27 Sep 2004
Mesto: Šimanovci

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 15, 2007 9:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vishe i ne tako...
Verzija 5 je poslednja koja je stvrno pravila probleme...
Sa 6 je sve to poprilichno lepo sredjeno...
Vec sam nekoliko puta na raznim mestima pisao zbog chega je to tako.
Za razliku od ostlih av koji samo proveravaju mogucu aktivnost programa, Kaspersky radi proveru na binarnom nivou po prinipima reverznog inzenjeringa, tj. proverava sve algoritme implementirane u program i zbog ovakvog nachina pretrage je daleko efikasniji od konkurencije.
Sve to, naravno, ima svoju cenu...
Veca zahtevnost...
Da bi tako radio, kaspersky mora da izvrshi jako velik broj operacija i poredjenja, shto rezultuje opterecenjem procesora i memorije.

jane_zemun
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 25 Feb 2008
Mesto: beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 28, 2008 1:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne zamenjiv antivirus program! stvarno je zakon!

borisgut
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 15 Jan 2009

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 28, 2009 11:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

avast i kaspesky su najgori

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 27, 2009 9:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

borisgut je napisao/la sledeće:
avast i kaspesky su najgori

Odakle ti to za kaspersky???Ja ga koristim od neke v3,v4 i prezadovoljan sam,evo sad je izasla v9(doduse s malim memori leakige-om) ali sve manje smara komp i sve ej obuhvatnija zastita iz verzije u verziju.Ono sto sad najvise smara su kljucevi koji se brzo pronalaze ako nisu kupljeni ali i tome mozete da doskocite ako znate za trial reseter i odakle mozete uvek da skinete kljuceve;),mada sad su verzije medjusobno kompatibilne sto se tice kljuceva pa mozete i da kupite kljuc jer nije vise tako skup,naspram onoga sto pruza.

Inace s vremena na vreme probavam druge AV programe kao i proveravam azurnost istih preko online skenera tako da mogu sloobodno reci da gomila AV ne vidi zarazene fajlove medju kojima su popularni avast nod, norton i sl(za najnovije verzije ne mogu da tvrdim). Ali ljudi treba da svate da nije najbolji AV onaj koji mozete da updatujete offline i da ga krekujete na dozivotno,jer samim tim to znaci da se njegov glavni kod i build ne updatuju i ne proveravaju,cime u sve brze razvijenom svetu virusa taj av gubi svoj smisao(mada pitanje je koliko je i svaki AV koristan jer uvek ce prvo biti virusa pa tek onda definicje za isti ,jer zastita uvek kasni za napadom,jedina razlika je koliko je dobra ta zastita i kliko brzo dobija definiciju za novi nepoznati virus,tj koliko je azurna )...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Internet i zaštita ~ -> Kaspersky Ant Virus 2006 Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3
Strana 3 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon