:: |
Autor |
Poruka |
ollyR Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 02 Nov 2007 Poruke: 3
|
|
Bolji posao?!?!?!? Došli Slovenci da nam prodaju usluge oglašavanja i da se preko njih zapošljavamo!!! Postoje i mnogi drugi DOMAĆI sajtovi za zapošljavanje na našem tržištu koje pre treba posetiti nego ovaj gore navedeni.
|
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
ollyR je napisao/la sledeće: |
Bolji posao?!?!?!? Došli Slovenci da nam prodaju usluge oglašavanja i da se preko njih zapošljavamo!!! Postoje i mnogi drugi DOMAĆI sajtovi za zapošljavanje na našem tržištu koje pre treba posetiti nego ovaj gore navedeni. |
ukoliko nemate da kazete nista sto bi doprinelo temi, molim vas suzdrzite se komentara...narocito ovako zlobnih...hvala lepo
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
|
|
|
nastasenjka je napisao/la sledeće: | ollyR je napisao/la sledeće: |
Bolji posao?!?!?!? Došli Slovenci da nam prodaju usluge oglašavanja i da se preko njih zapošljavamo!!! Postoje i mnogi drugi DOMAĆI sajtovi za zapošljavanje na našem tržištu koje pre treba posetiti nego ovaj gore navedeni. |
ukoliko nemate da kazete nista sto bi doprinelo temi, molim vas suzdrzite se komentara...narocito ovako zlobnih...hvala lepo |
Unapred se izvinjavam ako ste me pogrešno razemeli.
Ne mislim ništa loše i nemam ništa lično protiv njih, a pogotovo nešto zlobno. Suština mog komentara je da prvo mi treba da negujemo svoje i da se podržavamo kako bi naši ljudi prvenstveno imali posla u svojoj zemlji. Da ne počinjemo novu temu, o ovome može dosta da se raspravlja. Pozdrav.
|
|
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
|
|
|
_GentlemaN_ ~~Real_ToxiC~~
|
Godine: 36
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
teme su spojene
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
_GentlemaN_ ~~Real_ToxiC~~
|
Godine: 36
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna
|
|
nastasenjka je napisao/la sledeće: | teme su spojene |
Oke kolegice, samo mislim da ova tema nije pogodna za ovaj dio foruma buduci da sada postoji forum za koje su predvidjene ove teme...
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
_GentlemaN_ je napisao/la sledeće: | nastasenjka je napisao/la sledeće: | teme su spojene |
Oke kolegice, samo mislim da ova tema nije pogodna za ovaj dio foruma buduci da sada postoji forum za koje su predvidjene ove teme... |
I ja sam to danas rekla dameski kada me upozorila da teme postoje , jer mislim da je prikladnije da bude ova tema u topicu ekonomije , jer ja sam davno iz skole izasla tako da rijetko zalazim u topic skola...a prije me zanima ekonomija pa uletim
Ali eto kako moderatori odluče
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aldj011 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 26 Dec 2007 Poruke: 1
|
|
|
|
|
Paimonia Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 23 Feb 2008 Poruke: 2
|
|
|
|
|
Paimonia Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 23 Feb 2008 Poruke: 2
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|