:: |
Autor |
Poruka |
pelesinjo Dobro upućeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 11 Apr 2005 Poruke: 724 Mesto: AUGSBURG

|
|
E ovako majstore, sve je to lepo i fino i da mogu da dovedem citavu porodicu, drustvo opet bi bio taj mesec koji provedem tamo, bio nesto posebno tako da imam veliki respekt od tvog misljenja! Jos uvek mi zaigra srce cim predjem granicu tako da nedam ono parce zemlje tamo ni za jednu drzavu ovog sveta!!Takav sam rodjen i takav cu da umrem i necu da se menjam makar ziveo ovde 50 godina sto sigurno nece biti tako!!! A o financijama da nepricamo to je faktor o kome se nemoze voditi diskusija sto i jasno i vecina nas smo bas zbog toga ovde gde jesmo!!!!!!!!!!
|
_________________ Tudje sve lepo, lepse ali moje je kakvo takvo najlepse!!!!!!!! |
|
|
|
 |
draganng Upozorenja: 2 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 16 Jan 2006 Poruke: 150

|
|
"kajem",treba biti budala pa zaliti ovi sugavi balkan
|
_________________ SRBIN |
|
|
|
 |
mar4kos Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 44
Datum registracije: 09 Dec 2006 Poruke: 115

|
|
ne i nikad nisam imao razloga za pokajanje
|
|
|
|
|
 |
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

|
|
Ne znam da li bi mogla da se kajem, ja sam ovde u Nemackoj rodjena i odrasla. Obozavam Beograd, ali mislim da ne bih tamo mogla da zivim, iako je Beograd najlepsi grad na svetu!
|
|
|
|
 |
dushi333 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 02 Feb 2007 Poruke: 75 Mesto: Tetovo

|
|
da bi negdje otisao ne bi se kajao znaci ako idem onda ne zelim vise tu zivjeti pa ako idem nema povratak
|
_________________ vatra je u suncu al zemlja je ta koja gori,oci se zaljube a srce je to koja pati.... |
|
|
|
 |
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-

|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand

|
|
Ja naopačke kajem se što sam se vratio nazad u srbju
|
|
 |
g_bmw_m3 Upućeni član

|
Datum registracije: 20 Dec 2006 Poruke: 442

|
|
Ne kajem se!
|
|
 |
hirschmann Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 47
Datum registracije: 18 Mar 2007 Poruke: 2 Mesto: pegnitz

|
|
srna2422 je napisao/la sledeće: | kajem se, jer nijedan jezik ne pricam kako treba.
kajem se, jer cu svugdje i uvijek biti stranac.
kajem se, jer vise i ne znam gdje mi je dom. | JA sam isto tvojih misljena.ja se kajem i kunem sudbinu moju za to .jer sam ja ovde stranica a kad idem kuci na odmor sam isto stranica. kad sam ovde dosla imala sam 16go ostavila sam sve prijatelje i drustvo tamo,ovde sve novo iz pocetka pocela, ma nisu oni ovde brate mili i dobri kao nasi ljudi.kada bi mogla vratila bi se danas nebi cekala do sutra
|
_________________ pozdrav svima od Dany iz nemacke |
|
|
|
 |
balsa31 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 48
Datum registracije: 06 Sep 2005 Poruke: 158

|
|
Ja se lično ne kajem što sam otišao ,ali nepresušna nostalgija ubija.Slažem se da smo posle ovih naših 17 godina ovdje a boga mi i dolje stranci.
No ipak bih se vratio ,ali sad je malo prekasno prekinuti ovaj život i otići.
Jedno sam siguran preostatak svog života prživjet ću KUĆI.
|
_________________ Junaštvo je kad ja branim sebe od tebe,a čojstvo kad ja branim tebe od sebe...
Vojvoda Marko Miljanov |
|
|
|
 |
fafafalu Banovan! Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 09 Nov 2006 Poruke: 25

|
|
ja sam otisao od dozdo kada sam imao 6 godina,znaci da se ja nemogu kajati jer tada jos nisam nista znao
Ali mi je uvijek mnoooogo drago kada idem dole,naravno.
I vise bih voljeo da zivim dole.
|
|
|
|
|
 |
micica1981 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 43
Datum registracije: 08 Maj 2006 Poruke: 41 Mesto: CACAK

|
|
Ljudi moji, shvatam ja vas da vas hvata nostalgija, ali ako se kajete sto ste tamo daleko - pa vratite se.... Tek tada ce te videti kako je ovde..... Jeste nezgodno biti stranac u tudjoj zemlji, zato radis i cutis, nezgodno je kad te ovde posmatraju kao stranca, tu onda ne mozes nista...
Mogu li ja da trampim svoje mesto u Srbiji, za bilo koje.... negde dalje....
|
_________________ Ljudi ulaze u nase zivote sa razlogom! Nova iskustva mogu biti samo dobra jer sluze da nas oblikuju u onakvu osobu kakva jeste ili kakva cete biti!!! |
|
|
|
 |
Slejdž Gospodja Selektorka

|
Godine: 47
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 4716 Mesto: Frankfurt/ Loznica

|
|
micica1981 je napisao/la sledeće: | Ljudi moji, shvatam ja vas da vas hvata nostalgija, ali ako se kajete sto ste tamo daleko - pa vratite se.... Tek tada ce te videti kako je ovde..... Jeste nezgodno biti stranac u tudjoj zemlji, zato radis i cutis, nezgodno je kad te ovde posmatraju kao stranca, tu onda ne mozes nista...
Mogu li ja da trampim svoje mesto u Srbiji, za bilo koje.... negde dalje.... |
Potpuno si u pravu, svaka cast
|
_________________ Bez tebe ne smem
ja ne umem
disati,smejati se, hodati |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|